Avem plăcerea și bucuria să vă prezentăm noile modele de geci și jachete de damă din #Colecția Toamnă/Iarnă 2017, piese cu prețuri începând de la 45 de lei, adică pe toate buzunarele.

Mai jos găsești geci de toamnă scurte și lungi, potrivite pentru ținute casual, dar care pot fi purtate în drum spre birou.

Geacă

Geaca de damă scurtă de toamnă Hilfiger Denim 4930-KUD0AB este de culoare bleumarin și cu mâneci lungi, prevăzută cu umplutură cu puf și pene

Geacă.jpg 1

Jachetă scyrtă de toamnă pentru femei stil biker Miss Selfridge 345678,realizată din material de aspect de piele, aceasta are un croi mulat pe corp, cu sistem de închidere cu fermoar

Geacă.jpg 2

Geacă de damă modernă de toamnă Tomp Secret  S-027491-1, de culoare galbenă și cu mâneci lungi, realizată din material de fâș, potrivită pentru ținute casual

Geacă.jpg 3

Geacă de toamnă pentru femei scurtă Janette BL796-1, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu revere îndoite, accesorizată cu catarame la mâneci

Geacă.jpg 4

Jacheta de damă Save the Duck Casual jacket Iris 5 este de culoare albastră, confecționată din material rezistent la vânt și umezeală, prevăzută cu glugă.

Geacă.jpg 5

Geaca de damă de toamnă ONLY Primus Black este confecționată din poliester, se mulează pe corp, în față se închide cu fermoar, iar în lateral dispune de buzunare practice.

Geacă.jpg 6

Jacheta de toamnă pentru femei Natty BGS este o piesă casual, o poți îmbrăca alături de o pereche de blugi. De culoare neagră și cu mâneci lungi, cu cordon în talie.

Geacă.jpg 7

Vestă de damă de toamnă Tokyo Laundry 4931-KUD394 realizată din material de fâș, prevăzută cu glugă accesorizată cu blană artificială

Geacă.jpg 8

Jacheta scurtă de damă de toamnă Texture Of Success este o piesă de tranziție, de început de toamnă, potrivită pentru a fi purtată alături de o fustă scurtă și cu niște bocanci cu formă robustă

Geacă.jpg 9

Geacă de damă scurtă de toamnă VERO MODA Allegra 335538, realizată din material de fâș impermeabilă, aceasta are o croială dreaptă, ideală pentru ținute casual

Geacă.jpg 10

Geacă de damă scurtă de toamnă cu un aspect modern, realizată dintr-un material ușor încrețit, cu sistem de închidere cu fermoar în față.

Geacă.jpg 11

Jachetă scurtă de damă de toamnă realizată din material cu aspect de piele Top Secret S-031255-1, de culoare neagră și cu mâneci lungi, prevăzută cu aplicații metalice.

Geacă.jpg 12

Geaca scurtă de toamnă pentru femei Klara FJA149780CMD este de culoare bordo, comfecționată din piele ecologică, cu un aspect mulat pe corp

Geacă.jpg 13

Jachetă de damă lungă de toamnă Zara Brazil Wood, de culoare roșie și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi în față.

Geacă.jpg 14

Jachetă de damă office de toamnă de culoare bleumarin, aceasta are un design clasic, este potrivită pentru a fi purtată la birou.

Geacă.jpg 15

Geacă de damă de toamnă confortabilă Guess W73L57-W8QJ0, de culoare neagră, model biker, se închide în față cu fermoar metalic.

Geacă.jpg 16

Jachetă de damă elegantă de toamnă Albertta LFM, de culoare galbenă, prevăzută cu cordon în talie, aceasta are un croi mulat pe corp.

Geacă.jpg 17

Geacă de damă lungă de toamnă foarte practică Urban Classics, prevăzută la spate cu glugă îmblănită. Această jachetă este pentru toamnâ/iarnă.

Geacă.jpg 18

Geacă de damă scurtă de toamnă ieftină Vero Moda Gina Aurora, realizată dintr-un material satinat, are mâneci lungi și se închide cu fermoar în față.

  • Contact: coton.info@gmail.com;
  • Autor: @Claudia;
  • Contact;
  • Ne poți urmări și pe pagina de Facebook căutând @Coton.ro;
  • Suntem prezenți Instagram și Google+
  • Cod articol: GCJCHT15978523