UPDATE: Mai jos găsești noi modele de jachete și geci damă de De Toamnă/Iarnă 2019 de la Zara, Bershka, Reserved, H&M sau Pull & Bear magazin. Îți prezentăm geci și jachete de damă de toamnă ieftine online, geci de damă scurte Biker, geci de fâș cu glugă, geci damă de toamnă Bomber sau jachete de damă elegante de toamnă.

Geacă de damă de toamnă magazin Zara, cu o croială lejeră, cu guler înalt și ajustabil cu șiret, din piele ecologică

Elizabeth G-KJ25WD, geacă de damă scurtă de toamnă cambrată, confecționată din piele ecologică, cu buzunare funcționale.

Lillian H-K85LSW Only, geacă de damă de toamnă scurtă de fâș, de culoare bleumarin dreaptă, cu sistem de închidere cu fermoar.

Caroline Y-JU47KW Top Secret, geacă de damă de toamnă de fâș și cu șnur în talie, de culoare neagră și cu imprimeu, impermeabilă.

Anastasia N-JU536DCSW, geacă de damă scurtă de toamnă slim fit din imitație de piele, cu glugă detașabilă, slim fit, mulată pe corp, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă de toamnă Bomber magazin Bershka, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu manșete elastice la guler și mâneci

Gabriella W-JU74LQ, geacă de damă scurtă de toamnă din piele ecologică, cambrată pe talie, prevăzută cu buzunare.

Gianna HNY447KSQ, geacă de damă scurtă de toamnă/iarnă de fâș și camnrată, cu glugă îmblănită.

Reagan N-KU85VSQ, jachetă de damă lungă de toamnă din piele ecologică, de culoare neagră, slim fit, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă parka de toamnă de la magazin Reserved, din bumbac și poliamidă, cu mâneci lungi și croială lejeră.

Cora J-F7485DESW, geacă de damă de fâș cu glugă cu blană, mulată pe corp, de toamnă-iarnă, model de geacă călduroasă și impermeabilă.

Adidas Melanie J-YH52WSQ, geacă de damă sport de toamnă scurtă, realizată din material de fâș impermeabil, matlasată

Kendall W-LK856BGQ, geacă de damă de toamnă/iarnă de fâș impermeabilă, de culoare galbenă, matlasată, groasă și impermeabilă.

Geacă de damă de toamnă stil motociclist magazin H&M, de culoare neagră și cu mâneci scurte, cu revere crestate

Delaney Q-KY74LC7, geacă de damă parka de toamnă iarnă cu glugă cu blană artificială, de culoare roz, lungă, cambrată pe corp, prevăzută cu șnur în talie.

Amanda N-VSW85LQ Tally Weijl, geacă de damă Biker de toamnă scurtă, de culoare neagră, realizată din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jacqueline D-JWS85KDW, geacă de damă de toamnă scurtă tip Bomber, din piele ecologică, cu manșete elastice, potrivită pentru ținute casual.

Gwendolyn SunShine U-NBG74WQ, geacă de damă scurtă de toamnă din imitație de piele, prevăzută cu cataramă metalică, cu sistem de închidere cu fermoar.

Christina H-LK74WD Stradivarius, jachetă de damă scurtă de toamnă din piele, de culoare roz deschis, cu mâneci lungi, potrivită pentru ținute casual.

Frances H-NB41JHG, geacă de damă lungă de toamnă mulată pe corp, cu închidere asimetrică, din piele ecologică, cu buzunare funcționale.

Celeste G-LW41JUQ, geacă de damă lungă de toamnă cu șnur în talie, mulată pe corp, realizată din material rezistent la vânt.

SOPHIE K-MU52WS Only, jachetă de damă de toamnă cu glugă și vatelină, confecționată din bumbac și poliester, de culoare roșu închis.

HANNAH H-VFD52LW, jachetă de damă de toamnă matlasată scurtă de culoare galbenă, cu glugă, cu buzunare frontale, cu o croială dreaptă.

Guess Jeans Kensley G-BH41OW, geacă de damă de toamnă matlasată scurtă, cu guler ridicat, de culoare neagră, prevăzută cu buzunare.

Lainey V-NH41QS Desigual, geacă scurtă de toamnă, de damă, din piele ecologică, de culoare roz și cu mâneci lungi.

ARIANA United Colors of Benetton U-B52WSD, jachetă de damă de toamnă roșie scurtă, cu 2 buzunare oblice, cu guler scurt și croială regular fit.

JEMIMA H-M52DSWQ74L, jachetă de damă de toamnă cu cordon în talie, de culoare bej, prevăzută cu buzunare practice.

Josephine V-D74PSW, geacă de damă de fâș neagră și mulată pe corp, scurtă, impermeabilă, de culoare neagră, potrivită pentru ținute casual.

Frances Y-K74LSW Ocassion, geacă de damă de toamnă lungă din denim, cu inserții de blană ecologică, de culoare albastră și cu mâneci lungi.

Beatrice Y-MK58HGDFQ, jachetă de damă elegantă de toamnă, cambrată pe corp, căptușită și din stofă groasă, cu decolteu rotund.

Myrtle W-K774LSWQ, geacă de damă de toamnă scurtă și dreaptă, de culoare galbenă, realizată din material de fâș matlasat, impermeabilă.

Christine Gipsy G-J41UYW, geacă de damă scurtă de toamnă din piele naturală, de culoare neagră, stil biker.

Henrietta Q-KJ52BDQ, geacă de damă de toamnă matlasată, scurtă, prevăzută cu buzunare, pentru diminețile răcoroase, geacă de damă cu glugă.

Susan A-KJ25UQ, geacă de damă de toamnă din piele ecologică, de culoare neagră, scurtă, potrivită pentru ținute casual.

Jewel W-JU41LSQ, jachetă de damă elegantă de toamnă prevăzută cu blană fină, de culoare neagră, cambrată pe corp.

Cecile H-DW74LKQ Burberry, jachetă de damă de toamnă din bumbac, cu mâneci lungi, potrivită pentru ținute casual.

Matilda F-VW85D89DQ, geacă de damă ieftină de toamnă din piele ecologică, cu mâneci lungi și sistem de închidere cu fermoar.