UPDATE: Mai jos găsești noi modele de jachete și geci damă de De Toamnă/Iarnă 2018 de la Zara, Bershka, Reserved, H&M sau Pull & Bear. Îți prezentăm geci și jachete de damă de toamnă ieftine online, geci de damă scurte Biker, geci de fâș cu glugă, geci damă de toamnă Bomber sau jachete de damă elegante de toamnă.

 

Geacă de damă de la Zara din Colecția Toamnă/Iarnă 2018, de culoare verde și cu mâneci lungi, realizată din material de catifea, cu o croială lejeră.

Geacă de damă de toamnă scurtă Occasion, accesorizată cu lanțuri și cu perle, de culoare neagră și cu mâneci lungi, confecționată din piele ecologică.

Geacă de damă scurtă impermeabilă cu glugă îmblănită, cu o croială lejeră, cu sistem de închidere cu fermoar, căptușită pe interior.

Geacă de damă scurtă de toamnă stil Bomber Answear K-5547JH, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă modernă de toamnă confecționată din piele ecologică, cu curea în talie, cu mâneci lungi, se închide cu fermoar.

Geacă de damă de toamnă e la Bershka, aceasta are o croială dreaptă și lejeră, realizată din denim, cu sistem de închidere cu nasturi.

Jachetă de damă scurtă de toamnă de culoare vișinie și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar, accesorizată cu franjuri.

Geacă de damă ieftină de toamnă, la prețul de 39,99 lei, de culoare roșie și cu mâneci lungi, cu  croială lejeră, prevăzută cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă de toamnă stil Biker de la Vero Moda, scurtă și cu aspect slim-fit, realizată din imitație de piele, cu buzunare cu fermoar.

Jachetă de damă de toamnă de la H&M, de culoare roșie și cu mâneci lungi, cu buzunare practice pe exterior, cu sistem de închidere cu nasturi.

Geacă de damă de fâș de toamnă scurtă, de culoare bleumarin și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar, cu o croială dreaptă.

Jachetă de damă de toamnă de la Zara, cu model cu imprimeu camuflaj, cu o croială dreaptă și lejeră, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă scurtă de toamnă de la Only, de culoare neagră și cu mâneci lungi, confecționată din piele întoarsă, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă scurtă de toamnă Bomber de la Reserved, de culoare verde și cu mâneci lungi, confecționată din poliester.

Geacă de damă de fâș de toamnă scurtă, Top Secret, de culoare albastră și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă de toamnă Lafemme, scurtă și cu o croială cambrată, de culoare roz și cu mâneci lungi, accesorizată cu paiete.

Geacă de damă de toamnă realizată din piele natural, marca Vila, model de geacă scurtă, cu o croială dreaptă și lejeră.

Geacă de damă de toamnă cu imprimeu camuflaj, realizată din material rezistent, este prevăzută cu glugă, cu buzunare practice pe exterior.

Geacă de damă de blugi de toamnă de la Pull & Bear, de culoare albastră și cu mâneci lungi, prevăztă cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă de toamnă cu glugă de la Adidas, realizată din material de fâș impermeabil, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu buzunare pe exterior.

Jachetă de damă de toamnă de la Only, de culoare galbenă și cu mâneci lungi, prevăzută cu glugă, aceasta dispune de buzunare mari pe exterior.

Geacă de damă de toamnă de culoare neagră și scurtă, pevăzută cu fermoar ușor asimetric, potrivită pentru ținute casual.

Jachetă de damă de toamnă cu imprimeu în carouri, prevăzută cu blană la guler, realizată din lână, cu buzunare laterale.

Geacă de damă scurtă și cambrată de toamnă, prevăzută cu buzunare și glugă, potrivită pentru o ținută casual, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă scurtă de toamnă de la Bershka, de culoare neagră și cu mâneci lungi, realizată din imitație de piele cu buzunare pe exterior.

Jachetă de toamnă pentru femei prevăzută cu un cordon în talie, cu mâneci lungi, scurtă și cu un croi cambrat, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă scurtă de toamnă cu aspect slim fit, de culoare mov și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu capse.

Geacă de damă de toamnă-iarnă de la Mango, prevăzută cu blană artificială, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Jachetă de damă elegantă-oofice de toamnă, de culoare neagră și cu imprimeu multicolor, căptușită pe interior și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de toamnă scurtă, de culoare bej și cu mâneci lungi, realizată din material de fâș, cu manșete elastice în talie și la mâneci.

Geacă de damă de toamnă-iarnă de culoare roșie și cu mâneci lungi, realizată din material rezistent și impermeabil, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă casual de toamnă scurtă, de culoare neagră și cu mâneci lungi, realizată din material de piele întoarsă, aceasta are o croialp dreaptă.

Jachetă de damă de toamnă de culoarea bronzului, cu sistem de închidere cu fermoar, are mâneci lungi, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă de toamnă cu vatelină, de culoare violet prună și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar, realizată din material de fâș.

Geacă de damă scurtă de toamnă de la Mango, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu blană la guler, realizată din imitație de piele.