UPDATE: Mai jos găsești noi modele de jachete și geci damă de De Toamnă/Iarnă 2018 de la Zara, Bershka, Reserved, H&M sau Pull & Bear. Îți prezentăm geci și jachete de damă de toamnă ieftine online, geci de damă scurte Biker, geci de fâș cu glugă, geci damă de toamnă Bomber sau jachete de damă elegante de toamnă.

 

Geacă de damă de la Zara din Colecția Toamnă/Iarnă 2018, de culoare verde și cu mâneci lungi, realizată din material de catifea, cu o croială lejeră.

Geacă de damă lungă neagră realizată din material catifelat, de toamnă/iarnă, cu blană ecologică la guler, cu un cordon în talie

Geacă de damă scurtă impermeabilă cu glugă îmblănită, cu o croială lejeră, cu sistem de închidere cu fermoar, căptușită pe interior.

Geacă de damă scurtă de fâș cu glugă Tally Weijl, de culoare castanie, prevăzută cu glugă cu blană, model de geacă groasă și impermeabilă.

Geacă de damă de iarnă Zenobia Miriam, model de geacă groasă și cu blană, impermeabilă, de culoare roz, cu o curea în talie.

Geacă de damă galbenă cu glugă și cordon subțire în talie, realizată din material matlasat, cu mâneci lungi și sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă de toamnă e la Bershka, aceasta are o croială dreaptă și lejeră, realizată din denim, cu sistem de închidere cu nasturi.

Geacă de damă roșie scurtă cambrată pe corp Emporio Armani, realizată din material de fâș, cu sistem de închidere cu fermoar metalic.

Geacă de damă de iarnă cu glugă Zetta Wild, model de geacă cu puf, scurtă, prevăzută cu buzunare practice pe exterior, impermeabilă.

Geacă de damă de toamnă/iarnă stil militar cu glugă detașabilă, de culoare verde, prevăzută cu un șnur în talie, cu buzunare practice pe exterior.

Geacă de damă groasă de iarnă FullModa Despina, scurtă, confecționată din fâș impermeabil, prevăzută în talie cu o curea cu cataramă metalică.

Geacă de damă scurtă și goasă de iarnă Amity delia, de culoare albastră și prevăzută cu glugă, cu sistem de închidere cu fermoar, realizată din material impermeabil.

Geacă de damă de fâș scurtă cu glugă Scotch & Soda, cu o croială regular fit, cu sistem de închidere cu fermoar și capse, model de geacă groasă și impermeabilă.

Geacă damă de iarnă groasă Roxy Edina, prevăzută cu glugă cu blană, realizată din material de fâș impermeabil, cu o curea în talie.

Jachetă de damă de toamnă de la H&M, de culoare roșie și cu mâneci lungi, cu buzunare practice pe exterior, cu sistem de închidere cu nasturi.

Geacă de damă călduroasă și impermeabilă Only Karla, de culoare turcoaz și prevăzută cu glugă, cu șnur în talie, prevăzută cu buzunare mari, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă groasă de iarnă cu vatelină Big Star Theodora, model de geacă scurtă, cu manșete elastice în talie și la mâneci, confecționată din material sintetic impermeabil.

Geacă de damă scurtă de fâș cu glugă detașabilă Calandra INP, realizată din material de fâș rezistent la vânt și apă, de culoare roz și cu mâneci lungi.

Geacă de damă scurtă de toamnă Bomber de la Reserved, de culoare verde și cu mâneci lungi, confecționată din poliester.

Geacă de damp lungă argintie și cu aspect metalizat, realizată din material matlasat impermeabil, model de jachetă groasă și călduroasă, marca Top Secret.

Geacă damă lungă de iarnă Nike NSW WR DWN FILL 939440-010, de culoare neagră și realizată din material de fâș impermeabil.

Geacă de damă scurtă neagră de fâș Millada Luisa, cu sistem de închidere cu fermoar în față, cu buzunare practice pe exterior.

Geacă de damă scurtă de iarnă de culoare galbenă Alma Allegra, realizată din material impermeabil, model de geacă groasă, cu buzunare practice pe exterior.

Geacă de damă de iarnă călduroasă Anita Edrea, model de geacă lungă și impermeabilă, de culoare neagră, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă de toamnă Lafemme, scurtă și cu o croială cambrată, de culoare roz și cu mâneci lungi, accesorizată cu paiete.

Geacă de damă groasă de toamnă/iarnă cu glugă și vatelină Vittoria FD, de cukloare violet și confecționată din fâș, căptușită pe interior, scurtă și cu o croială dreaptă.

Geacă de damă scurtă de fâș Bershka Isadora, mulată pe corp, potrivită pentru ținute casual, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă lungă de iarna Giovanna Rina, de culoare neagră și prevăzută cu blană la guler și mâneci, realizată din material gros și rezistent la umezeală.

Geacă groasă și lungă de iarnă, de damă, Miracle Dory, de culoare galbenă și realizată din material impermeabil, cu buzunare pe exterior, prevăzută cu glugă îmblănită.

Geacă de damă lungă de iarnă impermeabilă Elfrida Voglia, cu glugă îmblănită, confecționată dintr-un material rezistent la vânt.

 

 

Geacă de damă de toamnă cu imprimeu camuflaj, realizată din material rezistent, este prevăzută cu glugă, cu buzunare practice pe exterior.

Geacă de iarnă de damă cambrată Tabita Majol, de guloare albastră și prevăzută cu glugă detașabilă, confecționată din fâș impermeabil și călduros.

Geacă de damă de iarnă mulată pe corp Vanessa Jules, de culoare roz și cu blană la guler, model de geacă scurtă și groasă, din material impermeabil.

Geacă de damă de toamnă/iarnă scurtă C&A Annika, de culoare maro, prevăzută cu glugă, confecționată din materrial de fâș, cu o curea în talie.

Geacă de damă de blugi de toamnă de la Pull & Bear, de culoare albastră și cu mâneci lungi, prevăztă cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă de toamnă cu glugă de la Adidas, realizată din material de fâș impermeabil, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu buzunare pe exterior.

Jachetă de damă de toamnă de la Only, de culoare galbenă și cu mâneci lungi, prevăzută cu glugă, aceasta dispune de buzunare mari pe exterior.

Geacă de damă scurtă impermeabilă de toamnă/iarnă Brianna Moon, de culoare neagră și confecționată din material de fâș, cu sistem de închidere cu fermoar asimetric, scurtă.

jachetă de damă de toamnă Elza Sullivan, realizată din stofă neagră și material de fâș matlasat, cu sistem de închidere cu fermoar, cu buzunare pe exterior.

Jachetă de damă de toamnă cu imprimeu în carouri, prevăzută cu blană la guler, realizată din lână, cu buzunare laterale.

Geacă de damă de toamnă-iarnă de la Mango, prevăzută cu blană artificială, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de toamnă scurtă, de culoare bej și cu mâneci lungi, realizată din material de fâș, cu manșete elastice în talie și la mâneci.

Geacă de damă de toamnă-iarnă de culoare roșie și cu mâneci lungi, realizată din material rezistent și impermeabil, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă casual de toamnă scurtă, de culoare neagră și cu mâneci lungi, realizată din material de piele întoarsă, aceasta are o croialp dreaptă.

Geacă de damă de iarnă de fâș Destiny Mahoni, de culoare bej și cu glugă îmblănită, mulată pe corp, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă de toamnă de culoarea bronzului, cu sistem de închidere cu fermoar, are mâneci lungi, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă de toamnă cu vatelină, de culoare violet prună și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar, realizată din material de fâș.

Geacă de damă scurtă de toamnă/iarnă cu umplutură cu puf -Mango Paris- de culoare neagră prevăzută cu glugă detașabilă.

Geacă de damă scurtă de toamnă/iarnă Guess Ciclamino, cu sistem de închidere cu fermoar metalic, cu mâneci lungi, cu buzunare pe exterior.