UPDATE: Mai jos găsești noi modele de jachete și geci damă de De Toamnă/Iarnă 2019 de la Zara, PEPCO, Bershka, Reserved, H&M sau Pull & Bear magazin. Îți prezentăm geci și jachete de damă de toamnă ieftine online, geci de damă scurte Biker, geci de fâș cu glugă, geci damă de toamnă Bomber sau jachete de damă elegante de toamnă.

Elsie VHN4GY Tally Weijl, geacă de damă lungă de iarnă impermeabilă din fâș cu glugă nedetașabilă, cu blană, din material rezistent la vânt.

Madison HNGR5US, geacă de damă de iarnă scurtă și groasă, cu glugă cu puf, geacă de damă de iarnă călduroasă din fâș matlasată vișinie.

Aurora HCLK8TG SunShine, geacă de damă de iarnă călduroasă cu glugă îmblănită, realizată din  fâș rezistent la zăpadă, geacă de damă de iarnă căptușită cu blană.

Natalia DVB4HNT, geacă de damă lungă de iarnă albastră din fâș și cu umplutură, geacă de damă de iarnă cu glugă cu blană, de culoare albastră.

Katelyn GFV5UH, geacă de damă scurtă de iarnă din fâș neagră și cu glugă cu blană, geacă de damă de iarnă matlasată neagră cu buzunare practice.

Ríona FDGH4UB, geacă de damă lungă de iarnă cu guler îmblănit, geacă de iarnă călduroasă din bumbac, căptușită, potrivită pentru ținută casual.

Florence DHJMU7TRD, geacă de damă de iarnă lungă cu glugă și cordon în talie, din fâș impermeabil, de culoare galbenă, căptușită și cu buzunare.

Gabriella GYT4NHQ, geacă de damă călduroasă de iarnă albastră cu blană artificială la guler, geacă de damă de iarnă din fâș impermeabilă, mulată pe corp.

Harley VDSQ4U, geacă de damă scurtă de iarnă din piele naturală și cu guler îmblănit, de culoare neagră, stil Biker.

Melissa CDS4UG, geacă de damă călduroasă de iarnă cu glugă imblănită, cambrată pe corp, realizată din fâș impermeabil.

Casey DKJY4EW, geacă de damă lungă de iarnă de fâș cu cordon în talie, geacă de damă de iarnă cu glugă și de culoare roșie, mulată pe corp.

Killtec Arela GVHBUN, geacă de damă scurtă de iarnă cu glugă detașabilă, cu manșete elastice, realizată din material impermeabil.

 

Síomha DMNHY7RFD, geacă de damă scurtă roșie matlasată, cu glugă cu blană, geacă de damă de iarnă călduroasă cambrată și rezistentă la apă și zăpadă, căptușită.

Neasa BGFD6NY Mango, geacă de damă de iarnă din fâș și lungă, cu mâneci lungi, realizată din material impermeabil, pentru o ținută casual.

Amira DWK4FV calvin Klein, geacă de damă lungă de iarnă din fâș impermeabil, de culoare neagră, cu glugă cu blană.

Connie GDVC-9JHG Sunshine, geacă de damă de iarnă călduroasă cu glugă și confecționată din fâș, de culoare roz deschis, cu buzunare.

Joanna SWHG2NY, geacă de damă lungă de iarnă galbenă și cu broderie, geacă de damă de iarnă din fâș și cu glugă.

Esther DKLU9NQ, geacă de damă de iarnă groasă cu blană și curea în talie, de culoare bej, geacă de damă de iarnă groasă și căptușită.

Alesha VDSK7UMC, geacă de damă de iarnă matlasată albastră și cu glugă îmblănită, cambrată pe corp, potrivotă pentru o ținută casual.

Melanie OKDF4Q, geacă de damă iarnă lungă deangră impermeabilă cu glugă și realizată din fâș, cambrată pe corp, cu mâneci lunmgi.

Greta HZG6NT, geacă de damă călduroasă de iarnă scurtă din fâș și cu glugă, de culoare albastră, cambrată pe corp, căptușită pe interior.

Sydney BGF4YGQ, geacă de damă de iarnă lungă roșie cu model floral, realizată din fâș impermeabil, cambrată pe corp.

Bethany DJHY4R, geacă de damă de iarnă modernă cu glugă mare cu blană și mulată pe corp, din fâș impermeabil.

Blanka GBCX7Y Esprit, geacă de damă de iarnă scurtă cu izolație și glugă, de culoare bej, cu buzunare funcționale.

Gabrielle VTYU7DQ Gipsy, geacă de damă de iarnă modernă din piele naturală, de culoare bleumarin, cu curea în talie, căptușită.

Geacă de damă de iarnă impermeabilă și cu glugă de protecție, de culoare neagră, cu rezistență la vânt, cu strat protector.

Makayla VTHU6NQ Guess Jeans, geacă de damă de iarnă scurtă cu puf și guler ridicat, cu glugă îmblănită detașabilă, prevăzută cu un cordon în talie.

Athena BDSQ7P, geacă de damă de iarnă verde cu blană detașabilă, realizată din material matlasat, prevăzută cu glugă, geacă de damă de iarnă călduroasă și rezistentă la frig.

Everly BFDW2N, geacă de damă de iarnă vișinie cu inserții de catifea, geacă de iarnă de damă cu guler înalt și blană detașabilă, cambrată și cu cordon în talie.

Camille NDSX5UH, geacă de damă de iarnă verde groasă și cu glugă îmblăbnită, realizată din material gros și căptușită pe interior.

Yasmine VGTR4U Sunshine, geacă de damă modernă neagră din piele ecologică și cu guler îmblănit, cambrată pe corp.

Amna DSW-7-NHT Vero Moda, geacă de damă scurtă de iarnă neagră din fâș și cu glugăp, cambrată, foarte practică și ușoară.

Dominika VKH5ULS Tom Tailor, geacă de damă de iarnă călduroasă impermeabilă și cu vatelină, de culoare roz prăfuit, cu guler înalt și glugă detașabilă.

Chelsea HNLK-8-DQ, geacă de damă de iarnă scurtă modernă realizată din fâș rezistent la zăpadă și ploaie, cu glugă, de culoare albastră.

Tianna HGF-5J-NJH, geacă de damă de iarnă practică de culoare neagră și călduroasă, prevăzută cu glugă și căptușită pe interior.

Izabela NKG4-BDQ, geacă de damă de iarnă galbenă scurtă și cu glugă, ușor mulată pe corp, cu buzunare practice pe exterior, confecționată din fâș impermeabil.

Amalia GEK-9-MJU Only, geacă de damă casual roșie și cu glugă, realizată din material neted, căptușită pe interior.

Barbara NSW-5-YGF, geacă de damă de iarnă călduroasă și impermeabilă, scurtă, potrivită pentru o ținută casual.

Marilyn CFG8UHSQ, geacă de damă lungă de iarnă neagră, este o geacă foarte călduroasă și rezistentă la vânt.

Geacă de damă de iarnă magazin ZARA, scurtă și cu guler înalt, prevăzută cu glugă și impermeabilă

Aibhín HYK5NQ, jachetă de damă elegantă de iarnă de culoare neagră, scurtă, cu blană.

Geacă de iarnă magazin H&M de damă, parka, groasă și cu blană, cu guler tricotat, cu umplutură.

Morgan NYKW-U-FDS, geacă de damă de iarnă lungă cu aspect lucios, prevăzută cu cordon în talie, cu glugă detașabilă, cambrată pe corp.

Karolina VGY7UHQ, geacă de damă scurtă de iarnă de culoare galbenă și realizată din fâș, cu guler îmblănit, pe interior este căptușită.

Dorothy GTYU-P-NH Tally Weijl, geacă de damă scurtă și groasă de iarnă, mulată pe corp, realizată din material sintetic impermeabil.

Geacă damă de iarnă magazin Bershka realizată din imitație de blană, de culoare neagră și scurtă, cu manșete elastice.

Tiffany HGTR8U Vero Moda, geacă de damă scurtă de iarnă din fâș și cu glugă, cu o croială dreaptă, de culoare cărămizie.

Katrina NFW-K-NTY, geacă de damă lungă de iarnă roșie și cu glugă cu blană, cambrată pe corp, realizată din material rezistent la vânt și zăpadă.

Geacă de damă de iarnă Magazin Pepco ieftină online, la prețul de 79,99 Lei, cu guler și buzunare, are o croială dreaptă și este foarte călduroasă.

Estera NYHG-U-KDQ, geacă de damă scurtă de iarnă din fâș lucios, este potrivită pentru o ținută casual, cu glugă îmblănită.

Elyse DWSG-5MJY, geacă de damă lungă de toamnă/iarnă cu cordon în talie, căptușită pe interior, cu glugă, rezistentă la vânt.

Geacă de damă de iarnă magazin Reserved lungă și cu 2 fețe, are o croială dreaptă, căptușită, realizată din material impermeabil.

Andreja BVFR5U, jachetă de damă scurtă de iarnă călduroasă de culoare neagră, poate fi purtată la o ținută office, cu blană ecologică.

Agatha NGRE7U, geacă de damă de iarnă matlasată și cu vatelină, de culoare neagră, la reduceri cu -34%, cu o croială dreaptă.

Geacă de damă scurtă de iarnă magazin Hermosa, matlasată și cu glugă îmblănită, vătuită și căptușită.

Matilde HUFRV Guess, geacă de damă scurtă de iarnă roșie și cu glugă, cambrată pe corp, cambrată și cu buzunare.

Vivian Desigual BGF5KJU, geacă de damă călduroasă de iarnă de culoare neagră și cu glugă, cu sistem de închidere cu fermoar.

YVES SALOMON, geacă de dampă de iarnă albastră cu blană de nurcă, reversibilă, prevăzută cu glugă.

Emmeline NHGT7UH, geacă de damă călduroasă de iarnă cu glugă cu blană, geacă de damă de iarnă cu pluș, cu șnur în talie pentru ajustare.

Tommy Hilfiger HNG5UBD, geacă de damă de iarnă de fâș albastră cu o croială dreaptă, căptușită.