V-am selectat zeci de modele de ghete și cizme de damă de iarnă la reduceri cu până la 50%. Mai jos găsești ghete damă ieftine online, ghete îmblănite, ghete cu talpă joasă și impermeabile, botine office de iarnă, ghete damă de iarnă din piele naturală.

Ghete de damă de iarnă la reduceri Timberland CARNABY COOL, confecționate din piele naturală, căptușite pe interior cu material textil.

Ghete de damă de iarnă la reduceri cu -25% Eldoris Renis, de culoare negre și confecționate din piele ecologică, cu talpă anti-derapantă.

Cizme de damă de iarnă îmblănite Jimmy la reduceri cu 41%, de culoare albastre și confecționate din piele ecologică, cu talpă plată, cu sistem de închidere cu șiret.

Ghete de damă de iarnă Docksteps Pf2022Dse025 la reduceri, prevăzute cu blăniță, cu talpă plată, foarte călduroase și ușoare.

Ghete de damă la reduceri Lilina 1012-BROWN, confecționate din piele ecologică lăcuită, de culoare maro, prevăzute cu material tricotat pe margine.

Ghete de damă de iarnă cu blană Flavia Passini DK1020999, confecționate din piele naturală întoarsă și cu talpă plată, impermeabile.

Ghete de damă la reduceri Clarks Cheshuntbe GTX, confecționate din piele naturală, de culoare negre, cu talpă joasă și toc plat.

Cizme de damă la reduceri Answear DF3608.N, de culoare negre și cu talpă plată, căptușite pe interior cu material textil, model de cizme de toamnă/iarnă.

Ghete de damă grena Collen Elma la reduceri, confecționate din piele ecologică întoarsă, accesorizate cu cataramă metalică, impermeabile.

Cizme de damă de iarnă Elvira Rebelin, confecționate din piele ecologică, de culoare negre, cu sistem de închidere cu șiret și fermoar.

Cizme damă de iarnă la reduceri UGG Bailey Button II, îmblănite și confecționate din piele naturală, cu vârf rotund și talpă striată.

Ghete de damă îmblănite de iarnă Aloisa Emery, de culoare albastre, sunt foarte confortabile, confecționate din piele ecologică.

Ghete de damă de iarnă Flavia Passini XJ7N13112DK6182080, confecționate din piele naturală și îmblănite pe interior, cu talpă anti-derapantă.

Cizme de damă de iarnă cu blană Calla HGF253689, căptușite pe interior, moel de cizme cu talpă joasă, realizate din piele întoarsă sintetică.

Ghete de damă de iarnă la reduceri cu -56% Pepe Jeans Melting Collar, confecționate din piele naturală, de culoare negre, călduroase.

Cizme de damă de iarnă cu toc gros Aldo Gigondra, confecționate din piele naturală întoarsă, de culoare maro și căptușite pe interior.

Cizme de damă tip UGG Casandra de iarnă, de culoare negre și confecționate din piele naturală, îmblănite pe interior.

Ghete de damă de iarnă Cecilia Erma, accesorizate cu catarame metalice, de culoare negre și confecționate din piele ecologică.

Cizme de damă cu toc gros Arlette Eudora, de culoare negre și accesorizate cu lanț metalic, confecționate din piele ecologică.

Ghete damă de iarnă cu toc masiv Flavia Passini DK6999999, de culoare maro, confecționate din piele naturală, cu sistem de închidere cu șireturi.

Bocanci damă de iarnă Timberland 6IN Premium Boot 12909-WHE, confecționați din piele naturală, de culoare galbeni, cu talpă foarte rezistentă la uzură.

Ghete de damă de iarnă îmblănite Gino Rossi DTH991.Y35.R500.9900.F, la reduceri, confecționate din piele naturală, cu talpă plată.

Ghete de damă de iarnă Lipsk la reduceri, confecționate din piele ecologică, cu talpă plată, cu sistem de închidere cu fermoar în lateral.

Ghete de damă de iarnă Asmo Calliope, confecționate din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar și șiret, cu vârf rotund.

Ghete de damă de iarnă la reduceri cu 25%, model cu talpă joasă și toc plat, confecționate din piele ecologică, cu detalii metalice.

Cizme de damă de iarnă îmblănite S.Oliver, confecționate din piele naturală, de culoare Olive, cu talpă ușoară și comodă.

Ghete de damă de iarnă vișinii Kedussa OD7N23112DCKEDUS40, confecționate din piele naturală și cu talpă joasă, căptușite cu piele naturală pe interior.

Ghete de damă de iarnă confecționate din piele ecologică lăcuită, cu sistem de închidere cu șireturi, cu talpă joasă.