COTON.RO

Coton.ro este un site fără prejudecăți. Ne vom strădui să-ți aducem la cunoștință ultimele noutăți în materie de modă și tot ce ține de fashion, ce anume se poartă și ce s-a demodat, ce culori sunt în trend în sezonul ce urmează, te vom informa despre reducerile la haine, încălțăminte. Printre ofertele de țoale și încălțări, vom mai strecura și știri sau produse ale altor categorii de produse cum ar fi genți de damă, articole de casă-lenjerii de pat, ochelari de soare, articole sport sau alte accesorii.

După cum puteți vedea, avem și secțiunea blog. Acolo vom vorbi aproape despre orice, fără prejudecăți. Ne vom expune părerile personale despre oameni, lucruri, ideile altora, despre comerțul online, vom trage de urechi magazinele online dacă un anume produs este prea scump sau nu mai este pe stoc. Fără încrâncenare, degajați și cât mai obiectivi.

Cam acestea sunt principalele responsabilități trasate de acționariatul acestui site 🙂 și sperăm să ducem la îndeplinirile cu succes îndatoririle, iar pe voi să va facem să reveniți cât mai des pe coton.ro

Și ca să ne facem cunoscute cât mai mult articolele noastre, ne puteți ciți și pe următoarele canale social media:

Facebook, Google+,  Twitter, Vimeo, Youtube, Pinterest, Tumblr, reddit, Linkedin