Blugii, piesa vestimentară care care nu trebuie să ne lipsească din garderobă, fie că e vorba de femei și bărbați. Jeanșii sunt iubiți pentru că pot fi asortați ușor și oferă confort.

Am ales pentru voi 20 de modele de blugi de damă pe care să-i purtați în sezonnul Toamnă/iarnă 2018, modele de jeanși Skinny, slim fit, blugi de damă cu talie înaltă, cu rupturi decorative și elastici.

 

Blugi de damă cu aspect decolorat și curea în talie Phoenix Vanessa, de culoare albaștri, confecționați din bumbac, cu buzunare.

Bludi de damă cu talie regulată și Skinny Answear Hayden, model de blugi elastici, de culoare albaști și confecționați din bumbac.

Blugi de damă Skinny cu talie medie Guess Geans, confecționați din bumbac, de culoare albaștri, cu sistem de închidere cu fermoar și nasture.

Blugi de damă Skinny negri, cu talie înaltă și cu pietre ștrass Jules Top Secret, mulați pe picior, cu buzunare în față și la spate, confecționați din bumbac.

Blugi de damă cu talie medie Skinny și strâmți pe picior Lennox WF, de culoare albaștri, confecționați din bumbac elastic, potriviți pentru ținute casual.

Blugi de damă slim fit mulați pe picior Tennyson INP, de culoare albaștri și cu model decorativ, prevăzuți cu buzunare.

Blugi de damă de toamnă ieftini online, la prețul de 46,99 Lei Memphis, de culoare albaștri și mulați pe picior, confecționați din bumbac.

Blugi de damă slim fit și cu rupturi decorative Dsquared, de culoare albaștri și confecționați din bumbac, cu buzunare în față și la spate.

Blugi de damă cu talie înaltă și croială Skinny Just Cavalli, de culoare negri, confecționați din bumbac elastic, cu buzunare.

Blugi de damă ieftini online, la prețul de doar 51,16 Lei, de culoare albaștri, slim fit, cu terminația întoarsă, confecționați din bumbac.

Blugi de damă Skinny și cu talie regulară Avery Answear, de culoare maro auriu, confecționați din bumbac, model de jeanși elastici.

Blugi de damă ieftini online de la Zara, la prețul de 79,90 Lei, model de blugi de damă slim fit cu uzură decorativă, elastici, confecționați din bumbac.

Blugi de damă de toamnă Skinny și cu rupturi decorative Indiana, de culoare albaștri, elastici, confecționați din bumbac, cu talie medie.

Blugi de damă Skinny cu model cu stele, slim fit și strâmți pe picior, de culoare albaștri și realizați din bumbac neted, cu buzunare.

Blugi e damă clasici albaștri co croială Skinny Emerson, confecționați din bumbac, potriviți pentru ținute casual, prevăzuți cu 5 buzunare.

Blugi de damă moderni slim fit și Skinny Lace Studs, de culoare albașri, strâmți pe picior și prevăzuți cu rupturi decorative, confecționați din bumbac elastic.

Blugi de damă albaștri mulați pe picior  Glamorous, prevăzuți cu buzunare funcționale, confecționați din bumbac, slim fit.

Blugi de damă de toamnă cu fermoar la spate Havanna, de culoare albaștri, confecționați din bumbac, mulați pe picior, la prețul de 95 de Lei.

Blugi de damă negri și strâmți pe picior, cu tăieturi decorative, confecționați din bumbac, model de blugi ieftini online, la prețul de 48 de Lei.

Blugi de damă de toamnă/iarnă Skinny și slim fit Hudson Roh, de culoare albaștri și confecționați din bumbac, de culoare albaștri.

Blugi de damă Skinny cu model cu steluțe decorative, de culoare negri, confecționați din bumbac neted și ușor elastic, cu buzunare.

Cod:Colecții2018/2019