Va propunem cateva modele de treninguri barbati online de la Armani, Adidas, Puma sau Nike, originale,din bumbac, Colecția Primăvară/Vară 2019

Mai jos găsești treninguri de vară bărbați de la Adidas, treninguri slim fit bărbătești de la Nike și Puma, treninguri pentru activități de fitness, treninguri de primăvară/vară slim fit de culoare gri, treninguri de sală, treninguri de Primăvară/Vară de la Emporio Armani, treninguri Adidas cu glugă pentru bărbați, treninguri de firmă bărbați ieftine.

Trening Puma Joseph albastru pentru bărbați, model de trening pentru antrenament, de culoare albastru, compus din bluză de trening și pantaloni.

Trening Adidas Performance MTS LIN TRIC DV2454 pentru bărbați, de primăvară-vară, de culoare albastru, bluza de trening se închide cu fermoar, are mâneci lungi,.

Trening din bumbac Adidas MTS Co Relax pentru bărbați, de culoare gri cu negru, cu bluză și pantaloni de trening, bluza dispune de buzunare, cu închidere cu fermoar.

Trening de primăvară-vară slim fit Grayson Levi pentru bărbați, de culoare negru și cu imprimeu, trening ieftin cu glugă pentru bărbați, realizat din bumbac.

Trening Emporio Armani Hunter HJNBG-FV25 din bumbac pentru bărbați, de culoare gri cu negru, compus din bluză de trening și pantaloni, potrivit pentru ținute urbane.

Trening din bumbac Leonardo Vicent JMKVFDW pentru bărbați, de culoare roșu și negru, trening slim fit de primăvară-vară, cu pataloni conici.

Trening Nike GH-DFDW25 Waylon din bumbac pentru bărbați, confecționat din bumbac, de primăvară-vară, model de trening cu bluza ce conține glugă.

Trening pentru bărbați Nike Dry Academy Track Suit K2 AO0053-013, de culoare negru, compus din bluză de trening și pantaloni, pentru fotbal și fitness, cu bandă elastică în talie.

Tricou Puma Style Good JDKNHY25 din bumbac pentru bărbați, de primăvară, cu decolteu la baza gâtului, cu bluză de trening și pantaloni.

Trening Emporio Armani GNHMY-DCS25 din bumbac pentru bărbați, de culoare alb și gri, cu bluza de trening cu buzunare și fermoar.

Trening cu imprimeu camuflaj Graham JBVGJ-DC25 din bumbac pentru bărbați, de culoare verde, confecționat din bumbac, bluza de trening are mâneci lungi și sistem de închidere cu fermoar.

Trening verde din bumbac Emilianno JKL-25FVD, compus din pantaloni de trening și bluză, model de trening pentru ținute sport de oraș.

Trening Adidas Performance Back 2 Basics pentru bărbați, de culoare negru, cu manșete elastice, bluza de trening se închide cu fermoar, are mâneci lungi, iar pantalonii de trening dispun de buzunare.

Trening Adidas Performance 3-Stripes Track Suit DV2468 de culoare albastru pentru bărbați, compus din bluză de trening și pantaloni, trening de primăvară-vară, pentru ținute de stradă.

Trening de primăvară – vară pentru bărbați Nike M Nsw Ce Trk Suit Pk, de culoare verde, compus din bluză de trening și pantaloni lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Trening slim fit Plein HKVF-FEW58 negru pentru bărbați, de primăvară-vară, din bumbac, cu bluză de trening și pantaloni, prevăzut cu glugă.

Trening din bumbac Thiago LK-VFBGNH25 pentru bărbați, costum sport bărbătesc de primăvară-vară, cu hanorac și pantaloni lungi.

Trening de vară Mattias NFDS-SW25 pentru bărbați, de culoare negru, cu pantaloni scurți și tricou, model de trening de fotbal.

Trening de fotbal nbărbătesc Nike Dri-fit FCB, de culoare albastru, compus din bluză și pantaloni de trening, prevăzut cu 4 buzunare exterioare.

Trening de primăvară-vară Adidas Performance MTS Lin Tric DV2453 pentru bărbați, de culoare negru, costum sport lejer, bluza de trening are închidere cu fermoar.

Trening pentru bărbați Nike Nsw Trk Suit Pk LVNDKW2536, de culoare albastru, de primăvară-vară, pentru ținute urbane, cu bluza de trening ce se închide cu fermoar.

Trening din bumbac negru Plein Sport FJ-FVGBHN25 pentru bărbați, bluza de trening dispune de glugă, iar pantalonii manșetă elastică.

Trening de vară bărbați gri din bumbac Enzo Corbin JH-DVFGT25, cu buzunare cu fermoar la bluza de trening și pantaloni.