Va propunem cateva modele de treninguri barbati online de la Armani, Adidas, Puma sau Nike, originale,din bumbac, ideale pentru sezonul rece, Colecția Toamnă/Iarnă 2018

Mai jos găsești treninguri de vară bărbați de la Adidas, treninguri slim fit bărbătești de la Nike și Puma, treninguri pentru activități de fitness, treninguri de toamnă/iarnă slim fit de culoare gri, treninguri de sală, treninguri de toamnă/iarnă de la Emporio Armani, treninguri Adidas cu glugă pentru bărbați, treninguri de firmă bărbați ieftine.

Trening de toamnă/iarnă pentru bărbați Nike FCB Dry 894401-525, de culoare albastru, cu o croială lejeră, compus din bluză de trening și pantaloni, confecționat din poliester.

Trening cu guler înalt pentru bărbați Puma Techstripe Trico, cu o croială slim fit, compus din bluză de trening cu fermoar și pantaloni lungi, de toamnă/iarnă.

Trening din bumbac pentru bărbați de toamnă/iarnă Puma Topline Sweat, de culoare gri și negru, compus din bluză și pantaloni de trening, cu buzunare pe exterior.

Trening slim fit pentru bărbați Nike NSW CE TRK 928109-451, de culoare bleumarin, de toamnă/iarnă, realizat dintr-un material ușor elastic.

Trening din bumbac și cu glugă pentru bărbați, Francisc Samuel, compus din bluză de trening și pantaloni, cu sistem de închidere cu fermoar, cu buzunare funcțional.

Trening negru pentru bărbați Nike 928119-010, din bluză de trening cu glugă și pantaloni, cu o croială lejeră, potrivit pentru activități sportive, cu buzunare laterale.

Trening de toamnă/iarnă pentru bărbați Emporio Armani, de culoare verde, confecționat din bumbac și prevăzută cu glugă, compus din bluză de trening și pantaloni lungi.

Trening de toamnă/iarnă pentru bărbați Nike Dry-FIT 924740-011, de culoare negru, realizat din material respirabil, cu o croială lejeră și dreaptă, din bluză și pantaloni de trening.

Trening lejer pentru bărbați Adidas PES TRI 3S TS, de culoare albastru și alb, realizat din material elastic, cu șnur în talie și cu buzunare.

Trening albastru și cu o croială regular fit pentru bărbați Puma Techstripe, compus din bluză de trening și pantaloni lungi, cu decolteu la baza gâtului.

Trening cu glugă pentru bărbați adidas Performance CO Energize CZ7851, confecționat din bumbac, de toamnă-iarnă, materialul este ușor elastic, cu buzunare practice.

Trening bărbătesc Adidas Performance CY6812, prevăzut cu glugă, de culoare negru și compus din pantaloni de trening și bluză, de toamnă/iarnă.

Trening regular fit pentru bărbați Luke Roman, de culoare albastru, cu pantaloni de trening cu croi conic, bluza de trening se închide cu fermoar.

Trening pentru bărbați Nike 928109-395, de culoare verde militar, compus din bluză de trening și pantaloni lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Trening de toamnă/iarnă din bumbac și cu glugă pentru bărbați Nike M NSW CE TRK SUIT, din bluză de trening și pantaloni, de culoare gri, cu o croialăp lejeră.

Trening regular fit pentru bărbați Adidas Performance Back 2 Basics 3-Stripes CY2303, realizat din material ușor elastic, cu bluză de trening cu închidere cu fermoar.

Trening din bumbac albastru și cu glugă pentru bărbați Michael Kors Edmund, compus din bluză de trening și pantaloni, cu buzunare pe exterior, cu bandă elastică în talie.

Trening din bumbac pentru bărbați Adidas Relax Track Suit, de culoare gri, de toamnă/iarnă, compus din bluză și pantaloni, cu o croială lejeră.

Trening din bumbac pentru bărbați Oscar Oliver, de culoare gri și cu negru, compus din bluză de trening și pantaloni, cu sistem de închidere cu fermoar.

Trening albastru pentru bărbați Adidas Performance MTS GameTime CZ7846, cu pantaloni conici, de culoare albastru, confecționat din material ușor elastic.

Trening de toamnă pentru bărbați cu guler înalt Adidas MTS PES MARKER, de culoare albastru cu roșu, compus din bluză de trening și pantaloni lungi, cu fermoar și buzunare.

Trening confortabil de culoare negru pentru bărbați Nike 928109-010, compus din bluză de trening și pantaloni, cu sistem de închidere cu fermoar.

Trening de toamnă/iarnă pentru bărbați Benger Basic, de culoare gri și albastru, prevăzut cu glugă cu șnur, cu o croială lejeră.

Trening cu glugă pentru bărbați Adidas Performance Co Energize Ts CD6369, de culoare roșu și negru, compus din bluză de trening și pantaloni lungi.

Trening din bumbac pentru bărbați PLEIN SPORT, de culoare negru, compus din bluză de trening și pantaloni, cu manșete elastice în talie.