Adoptă o ținută de Primăvară – Vară 2019 confortabilă și modernă cu modele de teniși și espadrile de vară care se află la reduceri.

Mai jos îți prezentăm perechi de espadrile de damă ieftine din pânză, teniși damă ieftini din material textil, espadrile damă slip-on ieftini online, teniși cu talpă joasă și plată sau espadrile ușoare cu imprimeu din material textil.

Espadrile damă de vară cu imprimeu floral Marco Tozzi Ammanda, confecționate din material textil, espadrile cu talpă joasă și plată.

Teniși de damă ieftini de vară cu talpă joasă Loretta Tifas, de culoare roz, confecționați din piele ecologică, căptușiți pe interior.

Teniși de damă de vară Adelisa Elyse, de culoare albi și cu imprimeu leopard, cu talpă joasă, confecționați din piele ecologică.

Espadrile damă de vară ieftine online Betsy Ada HGKDE, confecționate din material textil, espadrile cu imprimeu în dungi.

Teniși de damă de vară cu talpă plată Superga Fernanda, cu sistem de închidere cu șireturi, căptușiți pe interior.

Pantofi sport de damă de vară Geox Elissa, confecționați din piele ecologică, prevăzuți cu talpă plată și groasă.

Teniși de damă de vară Big Star Yadira, confecționați din material textil, de culoare albaștri, cu talpă plată și joasă.

Teniși de vară pentru femei Levis Emery DEKJHG, de culoare roz auriu, confecționați din material sintetic, model de teniși cu talpă joasă.

Espadrile de damă de vară Slotina Kinley DLGKCD3W, de culoare roșii și confecționate din material textil, espadrile de damă ieftine cu platformă.

Teniși damă de vară Lorella Chantel DLTLFD, modeli de teniși Slip-On, confecționați din material sintetic și cu talpă joasă.

Teniși damă de vară Disko Leann SLGKVF589, de culoare negri, confecționați din piele ecologică, cu sistem de închidere cu șireturi.

Teniși de damă de vară slip-On COACH

Teniși de damă de vară cu talpă joasă și plată Vans Old Skool VN0A38G1VG41 , confecționați din piele și material textil, cu sistem de închidere cu șiret.

Espadrile de damă de vară roz Kenzo Classic Tiger Espadrilles, confecționate din material textil, prevăzute cu broderie decorativă, cu talpă plată

Pantofi sport de damă de vară de culoare negri Kourtney DLHGD, confecționați din material textil, cu sistem de închidere cu șiret.

Espadrile de damă de vară de culoare albastre Nataly DSJHGF2569, confecționate din piele ecologică întoarsă, cu talpă joasă.

Teniși de damă de vară Converse Karlee DLKJHG654, confecționați din piele naturală, cubtalpă joasă și plată.

Teniși de damă de vară de culoare negri Melany SLHJFD49, confecționați din piele ecologică, teniși de damă ieftini de vară cu talpă joasă și plată.

Espadrile de damă de vară de culoare roz Rebeca DKHG505SW, confecționate din material textil, cu talpă joasă și rezistentă.

Teniși damă de vară cu talpă joasă și plată Vans Jimenaly DEJULDSW258, de culoare albaștri, confecționați din material textil, cu sistem de închidere cu șiret.

Teniși de damă ieftini de vară Christin VDHGLD5573, de culoare albi, confecționați din material textil, teniși ușori cu talpă joasă și plată.

Pantofi sport de damă de vară Carleete DSJGW43, confecționați din piele naturală, de culoare albaștri, cu sistem de închidere cu șiret.

Teniși de damă de vară cu platformă Olga DEKJHG2457UD, de culoare roz, cu sistem de închidere cu șiret, talpa exterioară este plată.

Teniși de damă de vară din denim – material textil s.Oliver Corinaly DSFASLG2569, de culoare albaștri, model de teniși de vară pentru femei cu talpă plată.

Teniși de damă de vară cu talpă plată Flavia Passini Kaylyna DJHKCV6495, de culoare albaștri, confecționați din piele naturală, cu sistem de închidere cu șireturi.

Teniși de damă de vară albi Galericlya DKDIUYF, cu model cu inimioare roșii, confecționați din piele ecologică, cu talpă plată.

Teniși de damă de vară cu talpă joasă și plată de la Guess, realizați din material sintetic și textil, cu sistem de închidere cu șiret.

Teniși de damă albi de vară Katina DLHJDS, confecționați din piele naturală, cu sistem de închidere cu șireturi.

Teniși de damă ieftini de vară Darla DLKHY5487, confecționați din material textil, cu talpă plată și vârf rotund.

Teniși de damă de vară de la Supra, de culoare negri și confecționați din piele, cu imprimeu grafic.

Espadrile de damă de vară din material textil de la Love Moschino, confecționate din material textil.