Adoptă o ținută de Primăvară – Vară 2020 confortabilă și modernă cu modele de teniși și espadrile de vară care se află la reduceri.

Mai jos îți prezentăm perechi de espadrile de damă ieftine din pânză, teniși damă ieftini din material textil, espadrile damă slip-on ieftini online, teniși cu talpă joasă și plată sau espadrile ușoare cu imprimeu din material textil.

Cross BHN5WQ Rachel, teniși de damă de primăvară, vară confecționați din material textil, de culoare negri, teniși de damă de vară cu platformă.

U.S Polo DQKL4U Kamila, teniși de damă de vară cu talpă plată și de culoare albaștri, realizați din material textil, cu vârf rotund.

Mariah GMH4WQ Answear, espadrile de damă de primăvară, vară din material textil și cu toc plat, de culoare crem, espadrile de damă ușoare și practice.

Heaven GQ5ULF, teniși de damă ieftini de vară la prețul de 49 Lei, de culoare albaștri și cu model decorativ, realizați din material textil.

Big Star NHW74UG Jessica, espadrile de damă ieftine de vară cu imprimeu în dungi, cu talpă plată, espadrile de damă de vară realizate din pânză, de culoare albe.

Sabrinna FQL5UN, teniși de damă de vară de culoare vișinii, din material textil și cu talpă plată, teniși de damă de vară ieftini la prețul de 62,90 Lei.

 

 

Scarlett GHD4WQ, espadrile de damă colorate ieftine online, realizate din material textil, cu talpă plată, la prețul de doar 99 Lei.

Ara VKLQ4UH, pantofi sport de damă cu talpă plată și confecționați din piele nabuc, au sistem de închidere cu șireturi, pe interior sunt căptușiți.

Vans DQL4UH Joelle, teniși de damă de firmă cu talpă plată, realizați din material textil, căptușiți, au sistem de închidere cu șiret.

Celine BHKL4UQ, espadrile de damă ieftine de vară de culoare turcoaz și cu șireturi, espadrile de damă de vară cu platformă.

 

Clarks VBHN4Q Aubrie, espadrile de damă de vară cu talpă plată și realizate din material textil, de culoare albastre, potrivite pentru ținute casual.

Converse SJHG456Y Ryann, teniși de damă de vară la reduceri cu -50%, cu platformă, confecționați din material textil.

Vans DQL4UD Anika, teniși de damă de vară la reduceri cu -30%, cu model cu imprimeu leopard, din material textil și cu talpă plată.

Amaris VDSQ2UH Milena, espadrile de damă de vară la reduceri cu -45%, de culoare negre și cu broderie, espadrile de damă ieftine cu fir împletit cu iută.

Pepe Jeans DVGB42U Channel, teniși de damă de vară roșii și cu talpă joasă, teniși de damă din pânză și cu sistem de închidere cu șiret.

Pepe Jeans NDQ52 Judith, espadrile de damă de vară din material textil și de culoare roz, cu talpă plată, cu sistem de închidere cu șiret.

Nathalie DQ258UGFE, teniși de damă din denim de vară la reduceri cu -45%, de culoare albaștri și cu talpă plată, cu uzură decorativă.

Clarks VGBH14RQW Marisol, espadrile de damă de vară de culoare gri și din material ținute casual, au vârful rotund.

Convese HNG457EQ Sylvie, teniși de damă de vară cu talpă plată și realizați din material textil, cu vârf rotund, cu șireturi.

Flavia Passini HNGFD159U, espadrile de damă de vară la reduceri cu -32%, confecționați din piele naturală și cu talpă plată.

Aldo HNFDQ5U Ingrid, pantofi sport de damă la reduceri cu -20%, de culoare albi și cu model decorativ, confecționați din piele ecologică.

Kristinna GLFMQ5U, espadrile de damă de vară ieftine și la reduceri cu -22%, de culoare albastre, confecționate din material textil și cu aplicații decorative.

Salamander NDSQ4UK Breanna, pantofi sport de damă de vară portocalii de culoare galbeni, cu sistem de închidere cu șireturi.

Pantofi sport de damă de vară Adidas din piele întoarsă, cu talpă plată, au sistem de închidere cu șireturi, cu vârf rotund.

Roxy GBNH47QD Ireland, espadrile de damă casual de vară din material textil, cu model cu dungi, căptușite cu material textil

Betty NLDQ4UH, pantofi sport de damă de primăvară, vară de culoare portocalii, la reduceri cu -29%, au sistem de închidere cu șireturi.

DC BHJD5 Capri, teniși de damă de vară din piele întoarsă la reduceri cu -33%, au sistem de închidere cu șireturi, pe interior sunt căptușiți.

Kenzo LFSA5UQ kamille, espadrile de damă de vară cu talpă plată și din material textil, cu model decorativ, pentru ținute casual.

Reebok VDSQ45UH Gissele, pantofi sport de damă de vară din piele naturală întoarsă, cu talpă plată, pe interior sunt căptușiți, cu sistem de închidere cu șiret.

Yazmin HGDQ25YQ, teniși de damă de vară la reduceri cu -10%, de culoare negri, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ecco DSQE4UK Ruthie, pantofi sport de damă de culoare gri, au sistem de închidere cu șiret, pe interior sunt căptușiți.

Pepe Jeans VGNHQ5U Krystal, teniși de damă de vară cu talpă plată și realizați din material textil, de culoare negri, cu sistem de închidere cu șireturi.