Va prezentăm câteva super modele de teniși damă online 2016, foarte lejeri, confortabili și ușor de încălțat, potriviți pentru sezonul primăvară. Mai jos găsești pantofi sport de damă de la cele mai renumite branduri în domeniu precum Adidas, Puma, Pepe Jeans, Lacoste sau Vans. Continuă-ți activitățile sportive cu tenișii de mai jos

tenisi dama online 2016    tenisi dama online 2016.jpg 1

Teniși damă de la Pepe Jeans, de culoare albastră, confecționați din pânză, cu închidere cu șireturi și teniși damă de primăvară de la New Balance, realizați din material textil, cu talpă realizată din cauciuc

Tenisi dama Converse 2016  tenisi dama Vans 2016

Teniși damă de primăvară de la Converse, înalți până la glezna, de culoare neagră și cu imprimeu floral și teniși pentru femei Vans, de culoare roșie, confecționați pe exterior din piele sintetică.

Tenisi dama de primavara 2016   tenisi dama online 2016

Teniși pentru femei Lacoste, de culoare albă, confecționați din material textil rezistent și teniși damă online Nike, de culoare neagră, realizați dintr-un material textil durabil și flexibil.

adidasi dama ieftini online 2016          tenisiu dama adidas 2016

Pantofi sport damă moderni și deosebiți, de culoare neagră, confecționați pe exterior din piele ecologică și material textil și teniși damă online de primăvară de la Adidas, de culoare albă, confecționați din piele și alte materiale.

Tenisi dama ieftini de primavara.jpg 2  Tenisi dama ieftini de primavara.jpg 1

Teniși damă online de culoae albastră și cu imprimeu decoraticv, sunt înalți până la glezna și teniși pentru femei marca Pepe Jeans, de culoare bleumarin cu imprimeu floral, confecționați din material textil.

Tenisi dama online 2016.jpeg 2            Tenisi dama online 2016.jpeg 1

Teniși de damă multicolori, sunt foarte veseli și tinerești, confecționați din pânză, de la Desigual. Cel de-al doilea ,odet de teniși sunt de culoare albastră, care se închid cu șireturi.

Tenisi dama Adidas 2016   tenisi dama Levis

Teniși de damă de culoare neagră de la Adidas, confecționați din pânză, cu căptușeala din material textil, iar talpă este realizată din material sintetic- cauciuc

Tenisi dama online 2016          Tenisi dama online 2016.jpg 2

Teniși pentru emei Gryxx bej, din piele întoarsă și teniși damă Tamaris. Model confecționat din combinația materialului sintetic cu pielea naturală.

tenisi dama online 2016tenisi dama online 2016.jpg 1

Teniși damă online Shoes Globe Encore 2 Deep Atlantic/Gum & Adidas Extaball Originals Core S75003

Te-ar mai putea interesa