Venim în întâmpinarea ta cu noi modele de sandale de damă elegante la reduceri online, colecția Primăvară-Vară 2019.
Aici vei găsi modele de sandale de damă elegante ieftine online: sandale elegante cu toc gros, sandale de damă office din piele naturală, sandale cu talpă joasă și plată, sandale elegante roșii, sandale de damă ieftine cu toc înalt, Sandale de damă elegante negre la reduceri, sandale de damă aurii sau sandale cu perforații.

Sandale de damă elegante – office din piele naturală Angelina HYJUKI-58, cu toc gros și înalt de 4 cm, sandale aurii și cu inserții negre.

Sandale de damă elegante negre cu toc gros Answear Juliette DWFR-VF, cu sistem de închidere cu cataramă metalică.

Sandale de damă elegante roșii ieftine Sienna HYKCDS Bigi, model de sandale cu toc gros, confecționate din pielev eco întoarsă.

Sandale de damă elegante albastre cu toc gros Alivia HJKU85 Gilana, confecționate din piele ecologică, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante – office cu toc masiv Vagabond Shoemakers, confecționate din piele naturală, de culoare negre, cu toc înalt de 8 centimetri.

Sandale de damă elegante ieftine aurii și cu toc gros Tessa JNHVCD Branca, confecționate din piele ecologică, cu toc de 10 centimetri.

Sandale de damă office – elegante cu toc gros  Public Desire, cu baretă în jurul piciorului, înălțimea tocului este de 8,5 centimetri.

Sandale de damă elegante la reduceri Cole Haan Clarette, model de sandale cu toc gros, confecționate din piele naturaklă.

Sandale de damă elegante ngre din piele naturală Epicxa, model de sandale office cu toc gros, au vârful rotund și decupat.

Sandale de damă elegante la reduceri și ieftine online Ruth JHHGBG, de culoare negre și cu toc gros, confecționate din piele întoarsă eco.

Sandale de damă elegante vișinii Stephanie FR-NHJY52, model de sandale cu toc gros, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă elegante galbene și cu toc gros Makenzie HYMJLI, confecționate din piele ecologică, cu toc înalt de 7 centimetri.

Sandale de damă elegante albastre și cu toc masiv Wrangler – Sunny Dayla, cu sistem de închidere cu cataramă, ideale pentru ținute de birou.

Sandale de damă elegante din piele întoarsă și cu toc gros Tamaris, de culoare negru și bej, cu sistem de închidere cu cataramă.

Sandale de damă negre înalte cu toc înalt și subțire Donald Pliner Wila Beaded, accesorizte cu detalii, au vârful rotund și decupat.

Sandale de damă elegante – office din piele naturală Flavia Passini, de culoare nude, model de sandale cu toc gros, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante argintii cu toc înalt Semiro JTLYȘW, confecționate din piele ecologică, tocul are înălțimea de 9 centimetri.

Sandale de damă elegante roșii și cu toc gros Elizabeth, model cu sandale cu toc gros, cu branț confortabil.

Sandale de damă elegante din piele naturală EccoShoes Madellyn HTJULD, de culoare negre, cu toc masiv și jos, căptușite cu piele naturală.

Sandale de damă elegante cu toc înalt și subțire Aldo Sarah NHJYLW, confecționate din piele ecologică, model de sandale pentru ținute de seară.

Sandale de damă elegante – de seară cu toc înalt Rozalia VFGTKU, confecționate din piele ecologică, cu toc înalt de 11 cm.

Sandale de damă elegante la reduceri Isabella HRKDW-47U, confecționate din piele ecologică, model de sandale elegante cu toc gros.

Sandale de damă elegante din piele naturală și cu toc masiv Caprice FDNHMY-25F, de culoare argintii, căptușite cu piele naturală, au vârful rotund și decupat.

Sandale de damă elegante verzi și cu toc gros Maddison HRGTJY-VF5, confecționate din piele ecologică, cu branț capitonat.

Sandale de damă elegante Darim NGHTR-CSW52, confecționate din piele naturală întoarsă, model de sandale cu toc gros.

Sandale de damă elegante cu imprimeu floral Penelope VFR-25BD, confecțuinate din piele întoarsă, sandale elegante cu toc înalt de 6 centimetri.

Sandale de damă elegante roșii cu toc gros și din piele naturală VILLA63, căptușite cu piele naturală.

Sandale de damă elegante – office cu toc gros Benvenuti HYKILW, confecționate din piele naturală, model de sandale cu toc mediu.

Sandale de damă elegante aurii Zee Lane FRMJU-25B, model de sandale cu toc gros, cu vârf decupat.

Sandale de damă de ocazie de la Prada, confecționate din piele lăcuită și cu toc gros, realizate în Italia.

Sandale de damă elegante – office cu fundă și toc gros Amelie DSFEW-2536NH, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă elegante și ieftine de culoare negre Fosima VFDEW-LKU25, confecționate din piele ecologică, cu toc gros.