Venim în întâmpinarea ta cu noi modele de sandale de damă elegante la reduceri, colecția Primăvară-Vară 2020.
Aici vei găsi modele de sandale de damă elegante ieftine online: sandale elegante cu toc gros, sandale de damă office din piele naturală sau sandale cu talpă joasă și plată.

Sandale de damă elegante Tamaris la reduceri cu -29%, confecționate din piele naturală și cu toc masiv, de culoare roz prăfuit.

Sandale de damă elegante, office de culoare roșii la reduceri cu -16%, cu toc gros și înalt de 7,5 centimetri, confecționate din piele ecologică întoarsă.

Sandale de damă Timberland la reduceri cu -60%, de culoare maro coniac, confecționate din piele naturală, prevăzute cu toc masiv.

Sandale de damă casual de vară la reduceri cu -30%, confecționate din piele ecologică întoarsă, fără toc, cu vârful rotund și decupat.

Sandale de damă cu talpă joasă de la Timberland la reduceri cu -59%, de culoare maro scorțișoară, cu vârful rotund, fără toc.

Sandale de damă office cu toc gros la reduceri cu -42%, de culoare negre, au sistem de închidere cu cataramă, pe interior sunt căptușite.

Sandale de damă elegante cu toc masiv și de culoare galbene, confecționate din piele ecologică, cu toc de 8,5 centimetri.

Sandale de damă office cu toc masiv la reduceri cu -25%, de culoare camel, cu talpă ușoară și comodă, tocul are înălțimea de 6,5 centimetri.

Sandale de damă casual cu talpă joasă și plată, fără toc, confecționate din material textil, talpa este rezistentă la uzură.

Sandale de damă elegante, office Epica la reduceri cu -28%, confecționate din piele naturală, cu toc masiv și de culoare nude.

Sandale de damă cu talpă joasă de la Aldo la reduceri cu -20%, confecționate din piele naturală, potrivite pentru ținute casual.

Sandale de damă Epica cu talpă joasă și plată la reduceri cu -20%, confecționate din piele naturală, căptușite.

Sandale de damă Clarks la reduceri cu -33%, de culoare roșii și cu platformă, confecționate din piele naturală.

Sandale de damă elegante, office de culoare albastre, cu toc gros, confecționate din material textil, căptușite pe interior

Sandale de damă elegante, office Epica la reduceri cu -26%, confecționate din piele naturală, de culoare albastre și cu toc masiv.

Sandale de damă Tamaris elegante la reduceri cu -29%, confecționate din piele naturală netedă, cu toc masiv și înalt de 7,5 cm

Sandale de damă elegante Epica cu toc masiv la reduceri cu -40%, confecționate din piele naturală, de culoare gri, cu toc înalt de 8 centimetri

Sandale de damă Joop cu talpă joasă la reduceri cu -58%, pentru ținute casual, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă Epica NHBGVF din piele naturală la reduceri cu -35%, cu talpă joasă și plată, căptușite din piele naturală.

Sandale de damă Reiker din piele naturală la reduceri cu -15%, cu toc gros, de culoare gri, cu toc înalt de 6,5 centimetri.

Sandale de damă Caprice cu toc mic la reduceri cu -31%, de culoare negre, confecționate din piele naturală, cu toc de 2,5 centimetri.

Sandale e damă casual cu platformă la reduceri cu -23%, confecționate din piele ecologică, platforma la spate este de 7 centimetri.

Sandale de damă casual Flavia Passini la reduceri cu -14%, cu imprimeu leopard, confecționate din piele naturală, cu platformă.ajustabile.

Sandale de damă cu platformă Tommy Hilfiger Elena, cu vârful decupat.

Agatha VGBD, sandale de damă ușoare de vară la reduceri cu -38%, cu talpă plată, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă office cu toc gros la reduceri cu -26%, confecționate din piele ecologică, cu vârf decupat.

Fredda Hogl, sandale de damă office negre cu toc masiv la reduceri cu -20%, confecționate din piele naturală, cu toc înalt de 5 centimetri.

Aleda BGVF5U, sandale de damă cu toc gros la reduceri cu -28%, confecționate din piele ecologică, de culoare camel.

Helma BG2MUQ, sandale de damă elegante, office la reduceri cu -23%, confecționate din piele naturală, de culoare roșii și cu toc gros.

Toms BVC2U Genevie, sandale de damă casual cu talpă plată la reduceri cu -49%, de culoare galbene, confecționate din piele naturală.

Chloris FVR5NB, sandale de damă office cu toc gros la reduceri cu -39%, de culoare negre, cu toc înalt de 5 centimetri.

Harriet ELH5NU, sandale de damă casual cu talpă joasă și plată la reduceri cu -20%, confecționate din piele naturală.

Adolfa VGT5MB, sandale de damă casual la reduceri cu -45%, confecționate din piele ecologică, căptușite cu material textil.

Adalicia EDQ4UG, sandale de damă lejere cu talpă plată și fără toc la reduceri cu -30%, de culoare albastre, confecționate din piele ecologică.

Calliope VFD5NB, sandale de damă elegante cu toc gros la reduceri cu -35%, confecționate din piele sintetică, cu toc înalt de 8 centimetri.

Alessa TBG5N, sandale de damă cu toc gros office la reduceri cu -45%, confecționate din material catifelat, cu toc de 8 centimetri.

EccoShoes, sandale de damă elegante din piele naturală la reduceri cu -30%,

Journey BVC1N, sandale de damă cu platformă la reduceri cu -40%, confecționați din piele sintetică, cu toc înalt de 10 centimetri.

Delphine VGL5NY, sandale de damă casual cu talpă joasă la reduceri cu -25%, confecționate din piele ecologică, cu talpa de 3 cm.

Sandale e damă lejere cu talpă joasă la reduceri cu -30%, de culoare negre, confecționate din piele naturală.

Sandale de damă s.Oliver la reduceri cu -30%, de culoare verde și cu toc masiv, înalt de 6 centimetri.

Clementine DSW5N, sandale de damă cu toc masiv la reduceri cu -25%, confecționate din piele ecologică, cu toc de 7 cm.

Kore HNG5B Lulu, sandale de damă lejere și ușoare cu talpă plată la reduceri cu -40%, de culoare negre, confecționate din piele ecologică.

Frankie FVD5SQ Jessa, sandale de damă cu talpă plată la reduceri cu -20%, de culoare roz, confecționate din piele naturală.

River DVF5NN Thalia, sandale de damă casual fără toc la reduceri cu -18%, cu talpă plată, de culoare albastre, confecționate din piele ecologică.

Monroe WFD5N Pixie, sandale de damă elegante, office de culoare verde la reduceri cu -30%, cu toc masiv și înalt de 5 centimetri.

Wilder GVD5N Noa, sandale de damă medicinale ușoare de culoare maro metalizat, cu talpă ortopedică, la reduceri cu -22%.

Signe DVG5NSQ Venus, sandale de damă office cu toc gros mediu, de culoare negre, confecționate din piele ecologică.

Delani VVdJU Cosima, sandale de damă office la reduceri cu -31%, de culoare albastre, confecționate din piele ecologică.

Briar FF3MNU, sandale de damă casual cu talpă plată ieftine online, cu talpă căptușită pe interior.

Arrietty YYLNH, sandale de damă cu toc gros și mic la reduceri cu -50%, realizați din material satinat, de culoare roz.

Birdie Fiffer TTGRL, sandale de damă din piele naturală la reduceri cu -30%, potrivite pentru ținute casual, cu talpă plată.

Callen BBG5N2C Ginerva, sandale de damă vasual de vară aurii și cu platformă, cu toc plat, confecționate din piele ecologică.

Anoky Axxele JJHNV2C, sandale de damă lejere de vară la reduceri cu -50%, de culoare verzi, confecționate din piele sintetică.

Jetta TTF5N Lucine, sandale de damă cu toc gros de culoare maro, confecționate din piele ecologică.