Venim în întâmpinarea ta cu noi modele de sandale de damă elegante la reduceri online, colecția Primăvară-Vară 2018.
Aici vei găsi modele de sandale de damă elegante ieftine online: sandale elegante cu toc gros, sandale de damă office din piele naturală, sandale cu talpă joasă și plată, sandale elegante roșii, sandale de damă ieftine cu toc înalt, Sandale de damă elegante negre la reduceri, sandale de damă aurii sau sandale cu perforații.

Sandale de damă elegante de culoare gri Andida 27990 cu reducere de -40%. Model de sandale cu toc înalt de 8,5 centimetri, confecțuinate din material textil.

Sandale de damă elegante la reduceri Solo Femme OBD08O. Model de sandale de damă cu toc înalt de 9,5 centimetri, confecționate din piele naturală, de culoare negre.

 

Sandale de damă elegante Aldo cu reducere de -20%. Model de sandale de damă de culoare galbene, confecționate din piele naturală, cu toc gros și înalt de 9,5 centimetri.

Sandale de damă elegante cu toc gros și de culoare roșii la reduceri Ada 7783662. Model de sandale cu toc înalt de 10 centimetri, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă office la reducere cu -32%, de culoare neagră, confecționate din piele ecologică, cu toc gros și înalt, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante cu reducere de -43% Badura 6B5A443D. Model de sandale de damă cu toc înalt și subțire, de culoare albastre, cu sistem de închidere cu cataramă metalică.

sandale de damă elegante cu toc subțire și înalt de 10 centimetri – cu reducere de -25%. Model de sandale de culoare aurii, confecționate din material sintetic și textil, cu vârf rotund.

Sandale de damă office din piele naturală Flavia Pasinni UH6LF4, cu reducere de -10%. Model de sandale confecționate din piele naturală lăcuită, cu toc gros și înalt de 8 centimetri.

Sandale de damă office cu toc gros de 4 centimetri Tamaris 4921, confecționate din piele naturală, cu baretă în jurul piciorului, cu talpa realizată din material sintetic.

Sandale de damă elegante- de seară de culoare roșii Julimo  27995, cu reducere de -40%. Model de sandale de damă elegante cu toc înalt de 9, 5 centimetri, cnfecționate din material textil.

Sandale de damă de culoare portocalii și cu toc masiv-pătrat la reducere cu -44%, Model de sandale căptușite pe interior, cu sistem de închidere cu cataramă rotundă.

Sandale de damă elegante – de seară cu toc înalt și gros Sapes 18487, cu reducere de -36%. Model de sandale cu toc înalt de 10,5 centimetri, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă elegante cu toc gros și cu model cu imprimeu Alsa Iarena, cu reducere de -40 Lei. Model de sandale de damă e culoare roz, confecționate din piele ecologică, potrivite pentru ținute office.

Sandale de damă de seară elegante cu toc înalt și gros Badura EF782C0F, cu reducere de -43%. Model de sandale confecționate din piele, prevăzute cu baretă în jurul piciorului, căptușite și cu vârf rotund.

Sandale de damă elegante office din piele naturală Enzo Bertini 1603ds, cu reducere de -200 Lei. Model de sandale de culoare bordo, cu toc înalt și gros, căptușite cu piele naturală.

Sandale de damă elegante cu top subțire și din piele nabuc Epica WE6201, cu reducere de 20%. Model de sandale de damă elegante cu toc înalt de 9,5 centimetri și subțire.

Sandale de damă elegante office de vară de culoare portocalii și confecționate din piele naturală Aldo OD6N1, cu reducere de -20%. Model de sandale cu toc gros, căptușite cu piele.

Sandale de damă elegante de seară de culoare argintii și cu toc înalt de 10 centimetri Reflex 7784402, cu reducere de -20%, confecționate din material satinat, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante-office bleumarin și confecționate din piele naturală Ama 1717, cu reducere de -4%, cu toc gros și căptușite cu piele naturală.

Sandale de damă elegante-office cu toc gros de 7,5 centimetri Medicine RS18, cu reducere de -60 de lei. Model de sandale de damă de culoare negre, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă cu toc gros și confecționate din piele eco întoarsă MontiShoes 13860-83, cu reducere de -37 Lei. Model de sandale de damă elegante-oficce de culoare bej, căptușite cu piele.

Sandale de damă elegante argintii și cu toc gros de 8,5 centimetri Karla 28298, cu reducere de -45%. Model de sandale office ieftine cu vârf rotund, căptușite.

Sandale de damă elegante roșii și cu toc înalt și subțire Madison 1633-5, cu reducere de -23%. odel de sandale de damă de seară confecționate din piele ecologică, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante – office de culoare bej Emma 16636, cu reducere de 28%. Model de sandale elegante cu toc gros și înalt de 10 centimetri, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă elegante de culoare roșii, cu reducere de 18% – Oakoui ME3718. Model de sandale de damă office cu toc gros și înalt de 6,5 centimetri.

Sandale de damă cu toc gros ș cu broderie florală Andreea. Sandale office cu toc gros și înalt de 8 centimetri, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante office albe din piele naturală Flavia Passini HM6N13, cu reducere de -10%. Model de sandale de damă cu model decorativ, căptușite cu piele naturală.

Sandale de damă elegante cu toc subțire s.Oliver mSO1005, cu reducere de -27%. sandale pentru femei realizate din materiale de calitate superioară.

Sandale de damă elegante-office de culoare roșii și cu toc de 6 centimetri, cu reducere de -57%. Model de sandale cu toc gros, confecționate din piele ecologică lăcuită.

Sandale de damă office din piele naturală și cu toc gros Enzo Bertini 1515ds, cu reducere de -110 Lei. Model de sandale elegante cu toc gros și înalt de 9,5 centimetri.

Sandale de damă elegante negre și cu toc gros Matija 14138, cu reducere 45%. Model de sandale de damă cu toc înalt de 13 centimetri, confecționate din piele ecologică.

Sandale de damă elegante de culoare galben și cu toc înalt de 10 centimetri Reflex 7784400, cu reducere de 20%. Model de sandale confecționate din material satinat.

Sandale de damă office de culoare negre, cu reducere de -42% – Nine West Paidup. Model de sandale elegante cu toc gros și înalt de aproximativ 7 centimetri.

Sandale de damă de seară cu toc subțire la reducere de -10%, Epica DKR958999. Model de sandale elegante cu toc subțire și cu dantelă.

Sandale de damă elegante de vară de culoare albastre și cu toc mediu- javila 27770, cu reducere de -40%. Model de sandale confecționate din material textil și cu toc înalt de 6 centimetri.

Sandale de damă office confecționate din piele naturală, de culoare bleumarin, cu reducere de -10%, cu vârf rotund și de cupat Flavia Passini 42114D.

Sandale de damă elegante/de seară confecționate din piele naturală, cu reducere de -28%. Model de sandale cu toc gros și înalt de 9,5 centimetri, de culoare albastre – Solo Femme H42.000.0