Venim cu noi modele de cămăși de damă elegante – office din Colecția Vară 2018, cu prețuri începând de la 45 de Lei.

Mai jos găsești modele de cămăși damă elegante din bumbac, cămăși damă albe cu mâneci scurte, cămăși de damă cu broderie florală, cămăși de damă elegante cu imprimeu în dungi, cambrate, cu mâneci scurte sau cămăși elegante office cu mâneci trei-sferturi.

Cămașă de damă office din bumbac și de culoare albastră Corina HR423, cu mâneci lungi, cu sistem de închidere în față cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă albă Answear 80-KDD002, realizată dintr-un material subțire, cu model cu dungi, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă/office de vară Fofy cs134v, cu mâneci scurte, de culoare verde, model de cămașă elegantă mulată pe corp, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă office de culoare albastră PrettyGirl S-035175-2, confecționată din bumbac, cu mâneci trei sferturi, cu imprimeu în carouri.

Cămașă de damă elegantă albă și confecționată din bumbac – Dorra HR422, model de cămașă cu mâneci lungi, prevăzut cu buzunar cu plasă la piept.

Cămașă de damă elegantă cu imprimeu Birgita P632-441, de culoare albastră și cu mâneci lungi, model de cămașă cu o croială lejeră, potrivită pentru sezonul de vară.

Cămașă de damă elegantă de culoare albă Only 15140449, realizată din material subțure, cu mâneci lungi, se închide în față cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă de culoare neagră Michael Kors Ruffle, realizată din material plăcut la atingere, cu mâneci lungi.

Cămașă de damă elegantă cu mâneci scurte și de culoare roz Caressa cs133. Model de cămașă de vară office elegantă confecționată din bumbac și cu imprimeu cu buline.

Cămașă de damă office cu imprimeu în dungi PastelPearl, confecționată din bumbac și cu mâneci lungi, cu guler anchior.

Cămașă de damă office confecționată din bumbac Fofy S-034726-1, de culoare coral și cu mâneci lungi, accesorizată cu fundiță și se mulează pe corp.

Cămașă de damă elegantă cu mâneci lungi Charlene CCBF38, de culoare albă, confecționată din bumbac premium, model de cămașă office cu un croi clasic.

Cămașă de damă office de culoare albă G-Star D06690-9289, confecționată din bumbac, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă cu umeri bufanți Chathrine ART6021-1, de culoare vernil și cu mâneci lungi, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă elegantă cu imprimeu floral multicolor PrettyGirl S-035965-1. Model de cămașă elegantă de vară cu mâneci largi, realizată din material satinat.

Cămașă de damă elegantă -office de culoare galbenă Dietlinde 21801152, confecționată din bumbac și cu mâneci lungi, croi cambrat pe corp.

Cămașă de damă elegantă cu imprimeu floral Guess Jeans W83H44.W70Q0, realizată din material subțire, cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă office de culoare albastră și cambrată pe corp Ecaterina 5089, model de cămașă elegantă de vară cu mâneci lungi, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă elegantă cu mâneci scurte ample Elfrieda c4482. Model de cămașă office de vară cu dungi albe, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă office de culoare albă și cu dungi albastre Karla ITzc2526, confecționată din bumbac, cu mâneci lungi, se închide cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă cu decolteu în V și confecționată din bumbac Fofy S-034608-1, de culoare corai, cu mâneci lungi, mulată pe corp.

Cămașă de damă elegantă de vară cu imprimeu floral și cu mâneci scurte -Elsemaria BC174, realizată din vâscoză și cu o croială lejeră.

Cămașă de damă elegantă de vară cu mâneci evazate și broderie -Genoveva HR481- de culoare albă, confecționată din bumbac, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă – office de vară cu mâneci scurte-Glenna CA4410- confecționată din bumbac, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă-office de vară de culoare albastră -Tommy Jeans DW0DW05349-, confecționată din bumbac, cu mâneci lungi, cu o croială slim fit.

Cămașă de damă elegantă de vară cu mâneci trei sferturi – Nissa KJ221536- cu model cu imprimeu, are o croială lejeră și se închide cu nasturi.

Cămașă de damă elegantă de vară de culoare roșie -Agathe C670r- confecționată din bumbac, cu decolte în formă de V, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă office cu imprimeu în dungi roz PIECES Viola, cu mâneci lungi, confecționată din bumbac, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă office albă cu imprimeu floral – PrettyGirl S-034978-2- cu o croială ușor largă, cu sistem de închidere cu nasturi.

Cămașă de damă office realizată din material satinat -Beatrix H8821 R-, cu model cu dungi, cu mâneci lunji ajustabile și accesorizată cu panglică.

Cămașă de damă office din bumbac cu imprimeu Tommy Hilfiger – Nelia WW0WW20536, cu sistem de închidere cu nasturi, cu o croială slim.

Cămașă de damă elegantă cu imprimeu cu buline Levis 58937.0001, confecționată din bumbac și vâscoză, cu mâneci lungi.

Cămașă de damă elegantă albă Carmencita 2127, confecționată din bumbac și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi, cu o croială cambrată.

Cămașă de damă elegantă cu broderie colorată Deborah AC110-4, de culoare roz și confecționată din bumbac, cu baza evazată.

Cămașă de damă office de vară cu mâneci scurte Fancy CA4411 , de culoare albastră confecționată din bumbac, cu o croială dreaptă.