Nici magazinul Elefant nu se lasă mai prejos de Black Friday 2015, acesta oferind în cea mai mare zi a reducerilor discount-uri semnificative la genți de damă, parfumuri sau ceasuri.
oferte ceasuri black friday elefant
E bine cunoscut faptul că magazinul Elefant are una dintre cele mai bune oferte la ceasuri de firmă, originale, deținând exclusivități pentru anumite branduri. De Black Friday 2015, vor fi reduceri la ceasuri de damă și pentru bărbați, de la branduri de top precum Bigotti, US Polo, Fossil sau SEIKO.
oferte genti elefant black friday 2015
Elefant vine de Black Friday 2015 cu reduceri de până la 73% la genți de damă din piele naturală. Vă veți putea achiziționa la preț redus genți office, casual sau de seară de la branduri că Francesca Moretti, Roberta M sau Adona
oferte parfumuri elefant black friday
La categoria parfumuri, Elefant pune la bătaie de Black Friday 2015 reduceri de nerefuzat la cele mai tari parfumuri pentru femei și bărbați, de la Burberry, Dolce &Gabbana, Gues sau Calvin Klein.
carti
De Black Friday 2015, magazinul Elefant oferă iubitorilor de carte reduceri de nerefuzat la aceste produse, discount-urile ajungând și până la 80% din prețul lor inițial.

Sperăm că ți-am stârnit interesul asupra reducerilor pe care magazinul Elefant le va oferi în cea mai importantă zi din an a reducerilor online.