Magazinele online de încălțăminte au pregătit de Black Friday 2023 din 10 Noiembrie 2023, reduceri de până la 60% la adidași de damă de iarnă și de firmă de la Nike, Puma, Adidas, Reebok și alte branduri de top.

Mai jos găsești ofertele magazinelor cu promoții de Black Friday

Black Friday 2023 magazin Answear cu reduceri de până la 50% la adidași de damă de la Nike, Guess, Pepe Jeans, Tommy Jeans, realizați din piele naturală, călduroși și impermeabili, ușor de încălțat, care oferă mers de înaltă performanță, pentru deplasări intense.

FashionDays oferă mega reduceri de Black Friday la pantofi sport originali și de firmă, pentru sezonul iarnă, ce oferă confort termic, prevăzuți cu talpă ce asigură stabilitate pe terenuri umede și accidentate, semi-rigide pentru a oferi protecție, modele pentru sporturi de interior sau exterior.

Magazinul de încălțăminte OTTER pune la bătaie o mulțime de reduceri la adidași de damă de iarnă înalți și cu talpă anti-alunecare, multicolori, cu talpă interioară ce oferă respirabilitate, pretabili pentru toate tipurile de teren,  adidași cu inserții elastice pentru o susținere mai bună.

Magazinul sportiv Hervis nu se lasă mai prejos și oferă clienților reduceri de până la 60% la adidași confortabili,îmblăniți, pentru drumeții, realizați din materiale ce se mulează perfect pe picior, adidași ce oferă un mers ușor și lejer, care favorizează flrexibilitate.

Pe onefashionroom.ro veți găsi o mulțime de pantofi sport de damă de toamnă/iarnă cu prețuri începând de la 45 de Lei, adidași impermeabili și cu talpă plată, înalți, peste gleznă, care vă vor oferi confort termic, pantofi sport cu aspect tineresc.

Reduceri magazin Zappatos Black Friday 2023 la pantofi sport de iarnă de damă, pe interior îmblănito, cu carâmb înalt și cu talpă antiderapantă, reduceri la adidași din piele naturală impermeabilă, super confortabili și cu talpă ușoară

Reduceri magazin Reverse la pantofi sport de damă cu talpă amortizantă, multicolori și uni, adidați cu talpă ușoară și moale, înalți, peste gleznă, pantofi sport cu talpă care împiedică alunecarea, realizați din material sintetic și piele ecologică

Magazinul de încălțăminte dEpurtat oferă tăieri de preț consistent la adidași de damă ieftini înalți și clasici, cu talpă ce asigură aderență, foarte ușori și flexibili, cu susținere sporită, realizați din materiale durabile la uzură, adidași cu vârfuri întărite pentru protecția degetelor.

Tezyo va avea reduceri de nerefuzat la adidași pentru femei de la branduri de top, realizați din piele naturală, cu talpă amortizantă la impactul cu solul, adidași ce oferă piciorului aerisire, cu design modern și versatil, pantofi sport cu aplicații decorative.

Reduceri magazin FootShop Black Friday la adidași de damă de la Puma, Reebok, Nike Vans, prevăzuți cu talpă interioară confortabilă, din materiale rezistente la ploaie și zăpadă, adidași de damă pentru fitness, alergare și de stradă, pantofi sport cu talpă groasă și durabilă.

Reduceri magazin Salamander  Black Friday la pantofi sport de damă de la Flavia Passini din piele naturală întoarsă, cu talpă plată și anti-derapantă, adidași prevăzuți cu mesh pentru a menține piciorul uscat.

Reduceri magazin lafetecochete.ro de Black Friday la pantofi sport elastici și ușori, prevăzuți cu talpă durabilă, pantofi sport care oferă respirabilitate piciorului, cu perforații pentru aerisire.

Reduceri magazin Tendenz la pantofi sport confortabili pentru plimbări urbane, prevăzuți un călcâi care oferă stabilitate, reduceri la adidași cu talpă joasă și plată, din cauciuc durabil, cu un design clasic și modern.

Credem că în oferta magazinelor de mai sus veți găsi perechea de încălțăminte sport care să vă protejeze în acest sezon rece de frig, zăpadă și umezeală.

Vă informăm că reducerile de Black Friday vor ține toată luna, vom face actualizări periodice la această pagină.

Te-ar mai putea interesa