Îți facem cunoscute cele mai tari oferte de Black Friday 2017 la ghete de damă de iarnă, cizme îmblănite sau botine pe care le poți purta la birou. Magazinele de încălțăminte de damă de iarnă îți vor oferi reduceri de până la 65% la aceste produse.

Ai super oferte de Black Friday 2017 la ghete damă de iarnă, cizme casual sau adidași de damă potriviți sezonului toamnă/iarnă, oferite de magazinul Modlet.

Answear vor veni cu reduceri de Black Friday 2017 la ghete și cizme de damă de iarnă pe care nu le poți refuza. La aceste magazine vei găsi modele de încălțăminte de la Clarks, Geox, Otter sau Pepe Jeans.

Magazinul Zoot îți oferă de Black Friday 2017 reduceri substanțiale la ghete, cizme și botine de damă de iarnă de la Miss Kg, Ugg sau ALDO.

Beneficiezi de reduceri de până la 75% de Black Friday la ghete, cizme și botine de iarnă pentru femei de la branduri precum Klop, Ara, Epica sau Pepe Jeans.

Super reduceri de Black Friday 2017 la zeci de modele de ghete, adidași și cizme de damă de la magazinul Starshiners.

Bodosport îți oferă de Black Friday 2017 reduceri semnificative la ghete și bocanci de damă de iarnă de la Adidas, Columbia sau Nike.

Magazinul Fashiondays îți oferă de Black Friday 2017 reduceri la încălțăminte de iarnă de damă de calitate superioară.

Magazinul Originals vine cu reduceri de până la 75% la modele de ghete sport de iarnă de damă îmblănite, confecționate din piele naturală.

Magazinul Matar îți oferă de Black Friday 2017 reduceri cu până la 60% la sute de modele de ghete de damă de iarnă ieftine pentru ținute casual și office.

Ai reduceri de Blak Friday 2017 la botine, cizme și ghete de damă de iarnă de la Zara, Bershka sau Stradivarius, toate acestea vă sunt oferite de Kurtmann.

Magazinul Depurtat oferă de Black Friday 2017 promoții de nerefuzat la ghete de damă ieftine de iarnă, cu reduceri de până la 70%

Magazinul Iarena îți oferă reduceri de Black Friday 2017 cu până la 85% la multe modele de ghete și cizme de damă de iarnă călduroase și îmblănite.

Ediția Black Friday 2017 va începe de joi seară, 17 noiembrie 2017, începând cu oră 20.00. Dacă ești interesat de oferta completă de Black Friday la haine și încălțăminte, accesează aici pentru mai multe detalii.