Îți facem cunoscute cele mai tari oferte de Black Friday 2018 la ghete de damă de iarnă, cizme îmblănite sau botine pe care le poți purta la birou. Magazinele de încălțăminte de damă de iarnă îți vor oferi reduceri de până la 65% la aceste produse.

Magazinul Depurtat oferă de Black Friday 2018 promoții de nerefuzat la ghete de damă ieftine de iarnă, cu reduceri de până la 70%

Beneficiezi de reduceri de până la 75% de Black Friday la ghete, cizme și botine de iarnă pentru femei de la branduri precum Klop, Ara, Epica sau Pepe Jeans.

Answear vor veni cu reduceri de Black Friday 2018 la ghete și cizme de damă de iarnă pe care nu le poți refuza. La aceste magazine vei găsi modele de încălțăminte de la Clarks, Geox, Otter sau Pepe Jeans.

Magazinul Fashiondays îți oferă de Black Friday 2018 reduceri la încălțăminte de iarnă de damă de calitate superioară.

 

Ai super oferte de Black Friday 2018 la ghete damă de iarnă, cizme casual sau adidași de damă potriviți sezonului toamnă/iarnă, oferite de magazinul Modlet.

Black Friday 2018 magazin DyFashion: Reduceri de până la 50% la botine de damă elegante din piele naturală, cu și fără toc.

Magazinul Bmall oferă de Black Friday 2018 reduceri de până la 60% la ghete, cizme, bocanci și botine de la Timberland, Levis, Adidas sau Nike.

Reduceri de până la 70% de Black Friday 2018 de la magazinul MyCloset la cizme de damă, botine elegante, ghete de iarnă impermeabile și bocanci.

 

Super reduceri de Black Friday 2018 la zeci de modele de ghete, adidași și cizme de damă de la magazinul Starshiners.

Reduceri de Black Friday 2018 la ghete și cizme de damă cu până la 55% din partea magazinului Zappatos

Bodosport îți oferă de Black Friday 2018 reduceri semnificative la ghete și bocanci de damă de iarnă de la Adidas, Columbia sau Nike.

Black Friday 2018 SalamanderShop – Reduceri la botine damă de iarnă, la ghete îmblănite și la cizme de la Remonte, Geox și Call it Spring.

Reduceri Black Friday 2018 ghete damă de iarnă îmblănite: magazinul Bibloo vine cu reduceri de până la 55% la zeci de modele de ghete de damă de iarnă cu toc gros.

Magazinul Originals vine cu reduceri de până la 75% la modele de ghete sport de iarnă de damă îmblănite, confecționate din piele naturală.

Reduceri Black Friday 2018 cu până la 65% la ghete, cizme botine și bocanci pentru femei de la magazinul Kalapod, modele potrivite pentru ținute casual.

Magazinul Iarena îți oferă reduceri de Black Friday 2018 cu până la 85% la multe modele de ghete și cizme de damă de iarnă călduroase și îmblănite.

Reduceri Black Friday 2018 ghete și botine damă: magazinul Biashoes oferă reduceri de până la 55% la modele de botine damă office de iarnă și la ghete cu talpă joasă.

Reduceri black Friday 2018 ghete damă din piele: magazinul Tezyo oferă reduceri de până la 70% la modele de ghete de iarnă din piele naturală.

Black Friday 2018 Kurtmann – Reduceri la ghete și botine de damă de la Zara și Stradivarius, la cizme cu talpă comodă.

Black Friday 2018 Vivantis – Reduceri la botine din piele naturală marca Toms, ghete damă de iarnă Fornarina.

Black Friday 2018 magazin Mineli Boutique – reduceri la ghete și cizme damă din piele naturală, la botine cu toc gros și subțire.

Black Friday 2018 magazin MontiShoes: Reduceri de până la 40% la ghete și botine de damă de iarnă, la cizme îmblănite.

Black Friday 2018 magazin AldoShoes – Reduceri de până la 50% la ghete și botine de iarnă pentru femei și bărbați,

Ediția Black Friday 2018 va începe de joi seară, 15 noiembrie 2018, începând cu ora 20.00. Dacă ești interesat de oferta completă de Black Friday la haine și încălțăminte, accesează aici pentru mai multe detalii.