Îți facem cunoscute cele mai tari oferte de Black Friday 2023 la ghete de damă de iarnă, cizme îmblănite sau botine pe care le poți purta la birou, pentru drumeții  sau plimbări pe stradă.

Mai jos găsești ofertele magazinelor de Black Friday 2023 ce va avea loc în data de 10 noiembrie 2023

Reduceri BlacFriday 2023 la ghete, botine și bocanci de damă de toamnă iarnă magazin Answear, cu discount de până la 70%. Poți alege bocanci pentru drumeții în natură, modele office sau pentru stradă.

Reduceri Black Friday 2023 magazin Otter la ghete, botine și cizme de damă elegante, casual, cu talpă amortizantă, cu și fără închidere cu șireturi, modele clasice sau cu aspect tineresc, din piele naturală, cu până la 50%.

Black Friday 2023 reduceri ghete și botine de damă de la magazinul Fashiondays cu până la 75%, la ghete de damă Timberland, Tamaris, Aldo și alte mărci de top, cu talpă robustă, cu crampoane, cu toc gros sau fără.

Pe site-ul magazinului onefashionroom.ro veți găsi reduceri semnificative de Black Friday la ghete, bocanci și botine tinerești, ultra ușoare și rezistente, cu talpă anti-derapantă, cu prețuri începând de la 55 de Lei.

Reduceri de Black Friday 2023 la ghete, botine și bocanci de damă cu până la 65%, de la magazinul Zappatos, modele de ghete elegante, modele de ghete ce protejează glezna, cu talpă din cauciuc flexibil, impermeabile și cu toc înalt.

Reduceri BlackFriday 2023 magazin Depurtat la ghete de damă de toamnă, iarnă cu până la 55%, la ghete elegante și casual, cu toc gros și talpă plată, îmblănite, modele de ghete cu branțuri detașabile, căptușite pe interior cu blană.

Reduceri magazin Reverse la ghete și bocanci de damă de iarnă impermeabili și călduroși, cu talpă joasă anti-derapantă, din pilele ecologică și fâș, reduceri la botine cu toc gros, super ușoare, cu talpă crestată

Reduceri magazin Hervis la ghete și bocanci de iarnă de drumeție și de stradă, de la Kilimanjaro, Calvin-Klein, Fila, Columbia și alte bbranduri de top, ghete impermeabilă și cu talpă cu tracțiune, din piele naturală și materiale rezistente la frig și apă, confortabile, care vă vor asigura un mers ușor.

Black Friday 2023 magazin FootShop: Reduceri cu până la 60% la ghete de damă sport de toamnă, iarnă, de la Adidas, Puma, Nike, cu talpă plată, anti-derapante, cu protecție împotriva umezelii și a apei, din materiale ce oferă respirabilitate piciorului

Pe DrCalm veți găsi o selecție variată de reduceri de Black Friday la ghete de damă de iarnă impermeabile, călduroase și îmblănite de la Rieker, ghete cu toc plat și talpă joasă, antiderapante, cu tracțiune, pentru activități zilnice, ghete super comode și cu design clasic

Reduceri Black Friday 2023 magazin Tendenz la ghete de damă de stradă și drumeție, impermeabile, îmblănite pe iinterior, cu talpă ce oferă stabilitate pe suprafețe umede și accidentate

Reduceri BlackFriday 2023 magazin Gryxx la ghete de damă din piele naturală elegante, care asigură confort maxim, entru zăpadă, cu design cu personalitate, cu talpă plată sau stil bocanc, de la Flavia Passini, cu toc masiv, de culoare negre, cu până la 50%.

Reduceri magazin intrend.ro de Black Friday la botine, ghete și bocanci de damă cu prețuri începând de la 55 de Lei, realizate din materiale impermeabile, pentru ținute de stradă și office, îmblănite și cu design tineresc.

Reduceri Black Friday 2023 la ghete și botine de damă de toamnă/iarnă din piele naturală, cu rezistență la ploaie și noroi, flexibile, pentru ținute de birou și de stradă,  cu până la 55%, ghete și botine de la Geox, LeColonel sau Otter și celelalte branduri mult apeciate.

Magazinul La Fete Cochete vă oferă de Black Friday reduceri de până la -75% la sute de modele de ghete călduroase de iarnă, cu talpă anti-derapantă, din materiale de calitate superioară, cu nevoi speciale sezonului rece, cu prețuri începând de la 50 de Lei

Te-ar mai putea interesa