Când spui Pepco îți fuge imediat gândul la prețuri accesibile, nu-i așa? Credem că din ce în ce mai mulți români au în garderoba lor haine, lenjerie și accesorii deoarece prețul își spune cuvântul.

Am consultat oferta lor, ne-am uitat pe →broșura Pepco a lunii octombrie și am constatat că au o gamă destul de diversificată în materie de haine pentru întreaga familie pentru acest început de sezon rece, oferta fiind valabilă pentru perioada 6-19 Octombrie 

Oferta Pepco haine pentru femei:

În oferta din octombrie veți descoperi bluze și hanorace călduroase, realizate din materiale plușate, cu model în carouri sau simple, ce au  o croială lejeră, pentru ținute casual de stradă și de casă.

Mai sunt la vânzare modele de blugi de culoare gri, ușor evazați, la prețul de 43 de Lei, bluze lejere de stat prin casă, la numai 27 de lei și lenjerie intimă din materiale de bună calitate.

Oferta pepco pentru copii:

Și în materie de hăinuțe pentru cei mici gama este diversificată, unde puteți cumpăra salopete groase, călduroase, din material plușat, căciuli tricotate, fulare care protejează de frig și pulovere lejere, din material moale, toate acestea cu prețuri începând de la 25 de Lei.

Oferta Pepco pentru bărbați:

Bărbații își pot procura produse de lenjerie intimă, pantaloni de casă, și tricouri lejere. De asemenea, la Pepco veți găsi și produse utile pentru casă care se află la prețuri destul de tentante.

Magazinul discounter polonez Pepco a avut extindere fulminantă în România, ajungând la peste 370 de unități în toată țara, asta datorită diversității produselor și a practicării prețurilor foarte mici, accesibile multor români

Te-ar mai putea interesa