Răsfață-te cu noua colecție de papuci de damă “Brianna” Primăvară/Vară 2019. Îți prezentăm modele de papuci de damă de stradă și plajă, ieftini și la reduceri, papuci cu platformă și talpă plată, eleganți, de stradă de la Decathlon, eMag, Zara, Musette, Deichmann sau H&M

Papuci de damă cu platformă Kathleen Bullboxer realizați din material sintetic, de culoare gri deschis, cu cataramă metalică.

Papuci de damă ieftini cu paiete Jada Hristo, confecționați din piele ecologică, cu talpă groasă de 5 centimetri, model de papuci de stradă.

Papuci de damă de plajă cu talpă plată și de culoare roz Superdry Angela, confecționați din material sintetic, cu vârf rotund.

Papuci de damă eleganți de stradă cu platformă Sophie Dentioli, de culoare galbeni și confecționați din catifea, material textil.

Papuci de damă ieftini de vară cu talpă plată și subțire Amanda Vales, de culoare aurii, confecționați din piele ecologică.

Papuci de damă de plajă cu imprimeu floral și talpă plată Ipanema Nayeli, de culoare albaștri, cu vârf rotund și decupat.

Papuci de damă de plajă ieftini de la Decathlon, model de papuci cu talpă plată și subțire, confecționați din material sintetic.

Papuci de damă de stradă cu platformă ușori Giuseppo Diana, de culoare negri, accesorizați cu detalii aurii, cu talpă anti-derapantă.

Papuci de damă cu talpă joasă și plată Rebecca Esprit, confecționați din piele întoarsă, papuci de stradă pentru femei de culoare roz și cu bretele încrucișate.

Papuci de damă de stradă ieftini online cu talpă groasă Presley, realizați din imitație de piele, papuci de damă ușori și multicolori.

Saboți de damă medicinaliu ieftini de la eMag, confecționați din material sintetic, de culoare verde cu alb.

Papuci de damă cu talpă ușoară Isabel, de culoare albaștri, papuci de vară cu platformă pentru femei, confecționați din material textil.

Papuci de damă de stradă și de plajă ieftini Madeleine, de culoare galbeni și cu model decorativ, cu talpă plată, la prețul de doar 69 de Lei.

Papuci de damă de stradă de la Zara ieftini online, de culoare albi, confecționați din piele, cu talpă joasă și plată.

Papuci de damă cu paiete și platformă de 6 cm ieftini online Brooklyn DSGFD, de culoare negri, cu fundă decorativă, confecționați din material textil.

Papuci de damă de plajă roșii cu talpă joasă Napapijri, de culoare roșii și din material textil, papuci pentru femei cu talpă subțire.

Papuci de damă de stradă moderni XTI Ashlee, cu talpă plată, cu inserție de aspect metalizat.

Papuci de damă confortabili de stradă Clarks Arla Glison

Papuci de damă frumoși de la H&M, de culoare roșii și cu talpă joasă, confecționați din piele întoarsă

Papuci de damă din piele naturală de culoare roz Tamaris Fiona, model de papuci cu platformă de 4 centimetri, cu talpă plată.

Papuci de damă ieftini de stradă cu talpă plată Lola Sherlyn, de culoare negri și prevăzuți cu detalii metalice argintii, confecționați din piele ecologică.

Papuci de damă de stradă cu platformă și perforații Melanie, confecționați din piele ecologică, cu platformă de 5 centimetri.

Papuci de damă cu platformă de la Musette, cu sfoară împletită, de culoare albaștri.

Papuci de damă eleganți cu toc gros Madeco Danielle, confecționați din piele ecologică, model de papuci de stradă pentru femei ieftini online.

Papuci de damă de stradă din piele naturală Ecco Sierra, model de papuci slip-on cu talpă joasă și toc plat, cu vârf rotund.

Papuci de plajă damă din cauciuc Crocs Sidney, de culoare roz somon și cu talpă plată, cu talpă anti-alunecare.

Papuci de damă cu platformă ieftini online Gabriella Aniyah, model de papuci de stradă de culoare negri, din piele ecologică.

Saboți de damă medicinali ieftini de vară cu imprimeu floral Annabelle, cu platformă.

Papuci de damă de plajă cu talpă plată Big Star Vivian, cu model cu imprimeu, realizați din material sintetic, model de papuci ușori și cu talpă anti-derapantă.

Papuci de damă e plajă sport Nike Benassi Just Do It 343881-900, realizați din material sintetic, cu talpă plată, au vârful rotund.

Papuci de damă confecționați din piele naturală Natalee, de culoare roșii, cu talpa de 4 centimetri, model de papuci de stradă.

Papuci de damă de plajp cu talpă plată Athena FILA DSKJGrew, realizați din material sintetic și textil.

Papuci de damă casual de stradă cu imprimeu cu buline Tamaris Carolyn, confecționați din material textil și sintetic, model de papuci cu talpă plată.

Papuci de damă ieftini de stradă de la Deichman, de culoare albaștri, confecționați din material textil și sintetic.

Papuci de damă ieftini multicolori, la prețul de doar 18 Lei, model de papuci de stradă cu talpă joasă și plată.

Papuci de damă albi ieftini și cu platformă Piazzi, confecționați din piele ecologică, papuci de stradă damă cu toc de 5 centimetri.

Papuci de damă cu platformă ieftini online, la prețul de doar 79 Lei, confecționați din piele ecologică, Frances BiaShoes.

Papuci de damă ieftini cu talpă subțire Madelynn LKJHYGR, de culoare roșii, la prețul de 49 Lei, confecționați din piele ecologică întoarsă.

Papuci de damă de stradă de culoare argintii și cu talpă joasă Aldo Etena, confecționați din piele ecologică.

Papuci de damă ieftini de stradă cu talpă groasă Tyanna GFGRFD, prevăzuți cu catarame metalice, de culoare negri.

Papuci de damă cu paiete și cu talpă joasă Gioseppo, confecționați din piele naturală.