Vă prezentăm noi modele de pantofi de damă eleganți-office din Colecția Vară 2018, modele pe care le poți purta la birou, la ocazii speciale sau în oraș.

Mai jos găsești pantofi eleganți cu tocuri groase, pantofi office din piele naturală, de culoare negri, cu vârf rotund și toc înalt sau pantofi eleganți de vară la reduceri.

Pantofi de damă eleganți de vară cu toc gros și de culoare turcoaz Hany 7784289, confecționați din piele ecologică, cu toc înalt de 10 centimetri.

Pantofi de damă eleganți-office din piele naturală întoarsă Gino Rossi DCH634.AH7.0020.1700.0, cu toc gros și înalt de 5,5 centimetri, model de pantofi cu vârf ascuțit.

Pantofi de damă eleganți office de culoare negri Mofid 30537, model de pantofi cu toc gros și înalt de 10 centimetri, cu vârf rotund și căptușiți cu piele ecologică.

Patofi de damă eleganți de culoare roșii și confecționați din piele naturală Gretta S-035259-1. Model de pantofi office cu toc înalt de 10 centimetri și subțire.

Pantofi eleganți-office pentru femei de culoare roz Madailein 14250. Model de pantofi de damă eleganți ieftini și la reduceri, cu toc gros de 8 centimetri.

Pantofi de damă eleganți din piele naturală întoarsă Clarks Dalia Rose, cu toc subțire și vârf rotund. Model de pantofi de damă office la reduceri cu -47%

Pantofi de damă eleganți-office de vară cu perforații Epica DK8181423. Model de pantofi de damă la reduceri cu -20%, confecționați din piele naturală, cu toc pătrat și înalt 4 centimetri

Pantofi de damă office de vară confecționați piele naturală Clarks – Orabella Fern. Model de pantofi de damă eleganți cu toc gros, înalt de 5,5 centimetri și vârf rotund.

Pantofi de damă eleganți de culoare roz și cu toc subțire Pembe 7784205. Model de pantofi la reduceri cu 18%, confecționați din piele ecologică, cu toc înalt de 11 centimetri.

Pantofi de damă office de vară cu toc gros de 8 centimetri Nekiki 29450. Model de pantofi eleganți de culoare gri, prevăzuți cu o talpă confortabilă.

Pantofi de damă eleganți de culoare negri Flavia Passini ZQ6I01111DK6. Model de pantofi confecționați din piele naturală, la reducere cu -10%, cu toc înalt de 7 centimetri.

Pantofi de damă office de culoare roșii Mango 33050617, cu toc pătrat și înalt de 4 centimetri. Model de pantofi eleganți de vară cu vârf ascuțit

Pantofi de damă eleganți de vară și cu toc subțire Nine West Erika, confecționați din piele naturală, cu vârf rotund, la reducere de -40%

Pantofi de damă office de culoare negri și cu vârf ascuțit Virgo 17308. Model de pantofi cu toc gros și înalt de 8,5 centimetri, la reducere de 14%


Pantofi de damă office de vară confecționați din piele naturală Epica DK7316370, de culoare albaștri, la reducere cu 10%, cu toc pătrat-masiv și înalt de 7,5 centimetri.


Pantofi de damă eleganți de seară Ivanka Trump Kayden 4, cu toc subțire și înalt de 10 centimetri, cu vârf ascuțit, căptușiți, la reducere cu -40%


Pantofi de damă eleganți – office de vară confecționați din piele aturală Epica CJ6N01111DK, cu reducere de -30%, cu vârf pătrat și toc masiv.


Pantofi de damă eleganți de culoare roșii și cu toc înalt Zee Lane CAMOSCIO, confecționați din piele naturală întoarsă, cu toc înalt de 10 centimetri și cu vârf ascuțit.


Pantofi de damă office eleganți de culoare roz și cu toc pătrat Simon 2-7783867, confecționați din piele ecologică întoarsă, cu toc înalt de 7 centimetri.


Pantofi de damă office de vară de culoare bej și confecționați din piele ecologică lăcuită Melissa C-32, cu toc gros și înalt de 6 centimetri.


Pantofi de damă eleganți – office cu tocuri groase Answear K609.A, confecționați din material textil și sintetic, cu vârf ascuțit, cu toc gros de 9,5 centimetri.


Pantofi de damă de seară cu toc înalt de 12 centimetri și vârf ascuțit Aerona HR81246-C-FUSCHIA, confecționați din piele ecologică.


Pantofi de damă office roșii, cu toc gros și vârf rotund Serena 32114, cu reducere de 40%, confecționați din piele ecologică, cu toc înalt de 8,5cm.


Pantofi de damă eleganți confecționați din piele naturală Benvenuti 2725dp, cu toc gros de 8 centimetri, vârf rotund și căptușiți cu piele naturală.


Pantofi de damă eleganți-office din piele naturală Flavia Passini HM6I01, de culoare negri, cu toc gros și masiv de 8 centimetri, căptușiți cu piele naturală și vârf rotund.


Pantofi de damă eleganți de culoare argintii Matilda K-F52363, cu toc gros de 9,7 centimetri, confecționați din piele ecologică, cu vârf rotund.


Pantofi de damă eleganți office cu toc gros Franco Sarto Astrella by SARTO, confecționați din materiale de calitate superioară, cu vârf rotund și rigizat.


Pantofi de damă office de vară de culoare mov și cu toc gros Blanka 17365, cu reducere de 53%, cu toc gros și înalt de 9 centrimetri, cu vârf rotund și întărit.

Pantofi de damă office de vară cu toc de 5 centimetri Tamaris mTM1356, confecționați din piele naturală, cu o talpă confortabilă.


Pantofi de damă eleganți cu toc gros Elissia 9004, cu înălțimea de 10 centimetri, confecționați din piele ecologică, cu vârf rotund.


Pantofi de damă eleganți-office de vară din piele naturală lăcuită Epica DKVANIA99, cu vârf masiv de 7 centimetri și vârf rotund.


Pantofi de damă eleganți și confecționați din piele naturală Salvatore Ferragamo, cu tocuri groase și vârf rotund, căptușite cu piele naturală.


Pantofi de damă office de vară cu toc gros Zee Lane 854-1-CAM, de culoare albastru petrol și cu toc înalt de 5,7 centimetri, cu talpa exterioară realizată din material sintetic.


Pantofi de damă eleganți cu toc gros de 7,5 centimetriAnswear DB100A, de culoare argintii și cu vârf ascuțit, cu talpă stabilă și confortabilă.

Pantofi de damă eleganți office de culoare negri și confecționați din piele naturală BenVenuti 3284vn, cu toc gros de 5,5 centimetri, la reducere cu -30%


Pantofi de damă eleganți office de vară Olivia 23771, de culoare roșii și confecționați din piele ecologică, cu tocuri de 10 centimetri, căptușite pe interior, cu talpă interioară foarte confortabilă.


Pantofi de damă eleganți- de seară cu toc și vârf ascuțit Michael Kors Abbi, accesorizați cu detaliu metalic, cu reducere de 55%, căptușiți pe interior.


Pntofi de damă eleganți-office de culoare gri- Belina 14748 cu toc gros și înalt de 6 centimetri, la reduceri cu -25%, confecționați din piele ecologică, cu vârf rotund și căptușiți pe interior.


Pantofi de damă eleganți office cu reducere de -56%, de culoare negri –Geox Donna Symphony, cu toc gros și înalt, căptușiți pe interior, cu vârf ascuțit.

Pantofi de damă eleganți de vară StilettoAugusto NA-5a17417d2e974-20171123, de culoare aurii, cu toc subțire și înalt de 11 centimetri, cu vârf ascuțit.