Mai jos găsești 28 de modele de paltoane, geci și veste de iarnă pentru bărbați, Colecția 2017/2018, cu prețuri începând de la 79 de lei.

Am selectat geci lungi și scurte de iarnă bărbătești, veste din fâș de iarnă cu glugă, paltoane elegante pentru bărbați scurte și lungi, realizate din lână, geci groase de iarnă pentru bărbați și cu umplutură cu puf, paltoane slim fit casual-elegante, geci parka de iarnă, geci călduroase cu vatelină sau geci de fâș impermeabil de iarnă.

Palton de iarnă pentru bărbați elegant, confecționat din lână, de culoare bleumarin, potrivit pentru ținute casual-office, căptușit cu bumbac – Calvin Klein J30J306979

Geacă groasă de iarnă parka pentru bărbați Burton Menswear London, model de geacă cu glugă îmblănită și detașabilă, realizată din material gros și impermeabil.

Geacă de iarnă călduroasă pentru bărbați cu vatelină și imprimeu militar Funky Buddha, prevăzută cu glugă reglabilă cu șnur. Model de geacă de iarnă realizată din bumbac.

Geacă casual de iarnă pentru bărbați cu glugă Tokyo Laundry 1J9629, aceasta dispune de glugă reglabilă, de culoare bleumarin și cu mâneci lungi.

Geacă groasă ieftină de iarnă pentru bărbați realizată din material de fâș impermeabilă, cu glugă la spate, cu buzunare în părțile laterale și căptușită pe interior.

Geacă impermeabilă de iarnă pentru bărbați și confecționată din material gros și rezistent la apă și zăpadă. Jacheta de iarnă pentru bărbați Element Fargo dispune de glugă cu blană.

Palton scurt de iarnă pentru bărbați realizat din lână, de culoare bleumarin și cu mâneci lungi. Model de palton bărbătesc  Selected Homme Merce potrivit pentru ținute office elegante.

Geacă scurtă de iarnă de fâș pentru bărbați Young & Rich YR_455_Camuflaj, cu model cu imprimeu camuflaj. Pe exterior dispune de buzunare și se închide cu fermoar.

Geacă călduroasă de iarnă pentru bărbați prevăzută cu glugă și realizată din material de fâș G-Star D07833-6931, cu buzunar la piept, căptușită pe interior.

Geacă sport de iarnă pentru bărbați de la Nike cu umplutură cu puf și pene. Model de geacă cu glugă, realizată din material de fâș impermeabil.

Vestă sport de iarnă pentru bărbați U.S. Polo Assn Western Vest, aceasta este realizată din material de fâș, are un aspect slim fit și se închide cu fermoar.

Palton de iarnă pentru bărbați confecționat din lână Selected 16057094, acesta are o croială dreaptă, potrivit pentru ținute casual-smart, materialul acestuia este rezistent la frig.

Geacă groasă de iarnă pentru bărbați Converse Core Poly Fill, realizată din material de fâș. Este o geacă funcțională și practică, cu buzunare exterioare și căptușită pe interior.

Palton slim fit de iarnă pentru bărbați The Suits Antwerp Cappotto. de culoare gri și cu cordon în talie, realizat din material gros și plăcut la atingere.

Geacă cu glugă cu blană de iarnă pentru bărbați și realizată din material de fâș. Geaca de iarnă pentru bărbați CM_1112 este de culoare bleumarin și cu mâneci lungi, cu buzunare pe exterior.

Palton scurt de iarnă pentru bărbați realizat din lână Garcia Jeans, de culoare gri și cu mâneci lungi, acesta are o croială dreaptă și cu două rânduri de nasturi.

Geacă de iarnă pentru bărbați cu glugă cu blană și nde culoare verde Funky Buddha, aceasta dispune de vatelină, cu buzunare mari pe exterior și cu sistem de închidere cu fermoar.

Trench slim fit scurt de toamnă pentru bărbați de culoatre negru și cu mâneci lungi, potrivit pentru ținute casual-smartm, cu sistem de închidere cu nasturi.

Geacă de iarnă impermeabilă și cu glugă pentru bărbați JONES Land Parka Mens Green Jacket With Army Print Rosin, realizată din material neted și rezistent la vânt  și temperaturi scăzute.

Geacă scurtă de iarnă de la Zara pentru bărbați, realizată din material de fâș impermeabil, aceasta oferă un aspect slim fit, căptușită pe interior.

Geacă lungă de iarnă pentru bărbați, realizată din fâș și dispune de glugă cu blană. Model de geacă modernă cu aspect slim fit, de culoare albastră și cu mâneci lungi.

Geacă călduroasă de iarnă și practică pentru bărbați Jack & Jones, prevăzută cu glugă cu blană, pe interior este îmblănită.

Geacă ieftină de iarnă pentru bărbați groasă și călduroasă, aceasta dispune de glugă, confecționată din fâș impermeabil, cu sistem de închidere cu fermoar.

Palton slim fit de iarnă elegant pentru bărbați Scotch & Soda, de culoare bleumarin și cu mâneci lungi, confecționat din lână și bumbac, potrivit pentru ținute casual-office.

Vestă de iarnă cu glugă pentru bărbați Broadway Ozzy, realizată din material de fâș impermeabil, aceasta dispune cu umplutură și are un aspect ușor mulat pe corp.

Geacă lungă de iarnă pentru bărbați cu glugă la spate, aceasta are o un aspect modern, croi slim fit, confecționată din fâș impermeabil și dispune de buzunare cu fermoar.

Geacă groasă și confortabilă de iarnă pentru bărbați Thermist Jacket THUNDERHEAD, aceasta este realizată din fâș rezistent la zăpadă și frig, cu buzunare funcționale în părțile laterale.

Vestă sport de iarnă pentru bărbați Puma 4930-KUM03R, aceasta este realizată din material de fâș, cu sistem de închidere cu fermoar.

 

Te-ar mai putea interesa