Îți prezentăm noi modele de paltoane de damă elegante, Colecția Iarnă 2019/2020. Mai jos găsești paltoane și trenciuri office, moderne și feminine, paltoane de damă ieftine de iarnă Zara, paltoane damă de iarnă Bershka ieftine, confecționate din lână. Unele dintre paltoanele de mai jos se află și la reduceri.

Marcelle GH47NVX, palton de damă de toamnă, iarnă elegant cu broderie florală, cu guler cu blană, croială dreaptă și cu buzunare practice.

Betsy VG48KM Only, paltton de damă elegant negru cu guler îmblănit și confecționat din lână, are o croială dreaptă, căptușit pe interior, potrivit pentru ținute office.

Palton de damă elegant de iarnă Estell NH47CSQ, cu guler cu blană, LaDonna, de culoare crem și mulat pe corp, realizat din lână, palton office cambrat realizat din  material gros.

Justine HN47SDF, palton de damă de toamnă, iarnă din amestec din lână, de culoare maro caramel, model de palton reversibil, cu o croială dreaptă.

Winnifred VH49NHY, palton de damă de iarnă cu imprimeu în carouri, confecționat din bumbac, prevăzut cu cordon în talie, căptușit pe interior.

Gretchen JD45MS PrettyGirl, palton de damă office de toamnă, iarnă de culoare negru și cambrat pe corp, cu mâneci evazate, cu guler tip tunică.

Nelle BG74DSQ, palton de damă scurt și gros de iarnă, cu glugă cu blană, de culoare roșu cu negru, are mâneci lungi și este căptușit.

Mozell VGT47LKJ, palton de damă elegant de iarnă de culoare galben și cu blană neagră la guler, cu cordon în talie, realizat din material matlasat.

Georgina HBF47UH, palton de damă de toamnă, iarnă din piele ecologică, potrivit pentru ținute casual și office, căptușit pe interior cu material plușat.

Myrtie XDF48LKJ, palton de damă de toamnă, iarnă albastru și cambrat pe corp, cu o croială în A, cu sistem de închidere cu nasturi.

Verona GTR741KH, palton de damă scurt elegant cambrat de culoare bordo, potrivit pentru ținute office, de toamnă, iarnă, cu guler ridicat.

Helen BHY47LS Only, palton de damă casual negru de toamnă, iarnă confecționat din bumbac, cu sistem de închidere cu nasture.

 Tommy Hilfiger VGT47LKU, palton de damă drept de culoare roșu, confecționat din lână, prevăzut cu buzunare practice, potrivit pentru ținute office.

Eleanor VTH74UJH, palton de damă elegant de culoare galben muștar, de toamnă, iarnă, confecționat din lână, prevăzut cu cordon în talie.

Sarah BGW74LKU, palton de damă călduros de iarnă prevăzut cu glugă, de culoare gri și cu mâneci lungi, potrivit pentru ținute casual.

Lorraine NGD753KDA Starshiners, palton de damă office de toamnă, iarnă din lână și cu broderie, mulat pe corp, de culoare albastru închis, căptușit pe interior.

Charlotte DSQ84LKU, palton de damă elegant de culoare gri și cu cordon în talie, cu guler înalt, prevăzut cu buzunare funcționale.

Jennie DHKL753GDQ, palton de damă elegant cu imprimeu în carouri, cu mâneci lungi, are o croială dreaptă, potrivit pentru ținute de birou.

Osray VFD4758, palton de damă scurt de toamnă ieftin de culoare gri și cambrat pe corp, cu mâneci lungi și sistem de închidere cu nasturi.

Kathleen VJU73DYQ, palton de damă din lână scurt și cu glugă, de culoare crem și prevăzut cu buzunare, potrivit pentru o ținută casual.

Christine DNH74TK, palton de damă office de toamnă negru și lung până la genunchi, confecționat din lână, cu sistem de închidere cu fermoar ascuns.

Maggie HYJ74NFD, palton de damă scurt și gros de toamnă, iarnă cu model în carouri, realizat din lână, poate fi purtat la ținute casual și office.

Adeline DS74KJH, palton de damă clasic de toamnă cu mâneci lungi, are sistem de închidere cu nasturi, prevăzut cu buzunare.

Carol GJK758BGR, palton de damă gros de toamnă, iarnă de culoare albastru și cu model geometric, confecționat din bumbac, căptușit pe interior.

Palton de damă elegant, office cu guler cu blană, de culoare negru și cambrat pe corp, confecționat din lână.

Palton de damă office de toamnă, iarnă de la Only, cambrat pe corp, cu mâneci lungi și căptușit pe interior, de lungime midi.

Palton de damă călduros de toamnă, iarnă cu guler îmblănit, acesta are o croială lejeră, realizat din material rezistent la vânt.

Lizzie KHD47JMD, palton de damă de toamnă office negru cu cordon în talie, confecționat din lână, de lungime midi.

Palton de damă de toamnă office bicolor, realizat din stofă groasă, cu bucle, confecționat din lână.

Eleanore VGT74KJH, palton de damă cambrat de iarnă prevăzut cu glugă, de culoare gri, de lungime midi.

Palton de damă elegant cu guler îmblănit, de culoare galben muștar, realizat din stofă de calitate superioară.

Trenci de damă negru de toamnă cu o croială lejeră și dreaptă, realizat din stofă de grosime medie.

Maude DSK-756LKU, palton de damă de culoare bej, cu sistem de închidere cu nasturi aurii.ș