Îți prezentăm noi modele de paltoane de damă elegante, Colecția Iarnă 2018/2019. Mai jos găsești paltoane și trenciuri office, moderne și feminine, paltoane de damă ieftine de iarnă Zara, paltoane damă de iarnă Bershka ieftine, confecționate din lână. Unele dintre paltoanele de mai jos se află și la reduceri.

Palton de damă elegant evazat și cu blană LaDonna GFNGHN2253, de culoare mov și cu pliuri în talie, prevăzut cu buzunare practice.

Palton de damă de iarnă cu amestec din lână Vero Moda Darya, de culoare gri și prevăzut cu o curea în talie, cu buzunare.

Palton de damă elegant de iarnă Ladonna Bonamy cu broderie și realizat din lână, evazat și croi cloș, cu sistem de închidere cu capse.

Palton de damă elegant și călduros de iarnă de la Zara, cu mânecile cu blană, cu cordon în talie, acesta are o croială dreaptă și aspect lejer.

Palton de damă călduros de iarnă Cadew HGTR, de culoare negru și accesorizat cu blăniță, cu buzunare pe exterior.

Palton de damă negru de iarnă Carrington, realizat din stofă rezistentă la vânt, cu sistem de închidere cu nasturi, prevăzut cu buzunare pe exterior.

Palton de damă de iarnă din lână Mango Star, de culoare albastru și cu guler cu revere, potrivit pentru ținute office, cu 2 rânduri de nasturi.

Palton de damă de iarnă Tagliatore, cu sistem de închidere cu nasturi, are o croială ușor cambrată

Palton de damă elegant de iarnă Thalia, de culoare vișiniu și cu mâneci lungi, prevăzut cu buzunare pe exterior, model de palton rezistent la zăpadă.

Palton de damă office de iarnă Sandy Cannah, de culoare negru și căptușit pe interior, cu buzunare pe exterior.

Palton de damă de iarnă cu imprimeu în carouri Next Ilaria, multicolor și cu mâneci lungi, cu o croială regular fit.

Palton de damă scurte de iarnă Oktavia GWYVFR, realizat din stofă rezistentă la vânt și umezeală, de culoare gri și maro.

Palton de damă de iarnă gros și călduros Promod Tara, de culoare negru și cu mâneci lungi, model de palton drept, căptușit pe interior.

Palton de damă de iarnă cu lână și tricotat Desigual Henkel, de culoare albastru și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi.

Palton de damă de iarnă călduros și elegant Cezara Damaris, de culoare turcoaz și realizat din lână, cu cordon în talie.

Palton de damă de iarnă cu glugă Demetria Maxine, prevăzut cu inserții matlasate, cambrat pe corp, acesta dispune de buzunare pe exterior.

Palton de damă office de iarnă cu blană la guler LaDonna Esther, de culoare negru și cu o croială evazată, realizat din amestec cu lână.

Palton de damă de iarnă cu glugă cu blană Ekaterina, de culoare gri și cambrat pe corp, realizat din material gros, căptușit pe interior.

Palton de damă de iarnă gros și rezistent Vero Moda KPD04A, de culoare maro auriu și căptușit pe interior, prevăzut cu buzunare practice pe exterior.

Palton de damă de iarnă cu glugă Eliana Evio, de culoare negru și realizat dintr-un material gros și impermeabil, cu buzunare și căptușit pe interior.

Palton elegant de damă de iarnă Eldoris, de culoare vișiniu și cambrat pe corp, cu model geometric, cu sistem de închidere cu nasturi.

Palton de damă lejer de iarnă Erlinda FWDSC, de culoare gri și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi, realizat din stofă rezistentă.

Palton de damă de iarnă galben muștar Euphemia UYFRD, prevăzut cu un cordon în talie, realizat din stofă cu amestec din lână, cu o croială dreaptă și lejeră.

Haină de damă de iarnă călduroasă și groasă Galina YDCEW, de culoare bordo și realizată din blană ecologică, cu o croială dreaptă.

Palton de damă de iarnă mov Gianina GFRTY, prevăzut  cu 2 rânduri de nasturi, are un design modern, căptușit pe interior.

Palton de damă scurt de iarnă Cristina Gavioli, de culoare gri și confecționat din material gros, prevăzut cu un cordon în talie.

Palton de damă de iarnă de culoare negru Vivienne Hildegarde, acesta dispune de guler cu blană, cu cordon în talie și căptușit pe interior.

Palton de damă elegant de iarnă Iolanthe Jarita, model de palton cambrat pe corp, cu sistem de închidere cu 2 rânduri de nasturi.

Palton de damă de iarnă cu broderie și blană Isolde Luxury, de culoare negru și cu mâneci lungi, căptușit pe interior, cu buzunare funcționale pe exterior.

Palton de damă de iarnă rezistent Brianna Kamorda, de culoare gri și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi.

Palton de damă de iarnă cu guler tunică Gabrielle Jubille, de culoare negru și cu mâneci lungi, potrivit pentru ținute office, realizat din stofă călduroasă.

Palton de damă de iarnă Phedra Helena, cu sistem de închidere cu nasturi, căptușit pe interior, cu mâneci lungi.

Palton de damă de iarnă din lână s.Oliver Kenee, de culoare bordo și cu mâneci lungi, model de palton office, cu două rânduri de nasturi, căptușit pe interior.

Palton de damă office de iarnă Larren HGFR2253, de culoare gri și prevăzut cu blană la guler, confecționat din lână, cu sistem de închidere cu nasturi.

Palton de damă de iarnă din lână Ludmilla Sense, de culoare mov și cambrat pe corp, cu sistem de închidere cu nasturi mari.

Palton de damă gros de iarnă Only Melvina, model de palton cu glugă, cu o croială dreaptă, căptușit pe interior.

Palton de damă elegant de iarnă de culoare roșu Olympia Artista, model de palton căptușit pe interior, cu fundă în talie.

Palton de damă cu imprimeu leopard Ozette Voglia

Palton de damă de iarnă Paprika Leona cu blană la guler, în talie dispune de un cordon, cu mâneci lungi, realizat din stofă de calitate superioară.

Palton de damă office de iarnă din stofă groasă Phyllida RONA, de culoare gri și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu nasturi.

Palton de damă elegant de iarnă Riona Ammela, realizat din lână și cu mâneci lungi, are o croială dreaptă și căptușit.

Palton de damă de iarnă Salome Bernarda prevăzut cu cordon în talie, cu mâneci lungi și cu buzunare pe exterior.

Palton de damă stil cojoc Elisabeta Franchi, prevăzut cu blană la guler, terminație și la mâneci, cu o curea în talie.