Știm că așteptați cu nerăbdare momentul când magazinele de haine să declanșeze avalanșa de reduceri cu ocazia Black Friday 2015, ce va începe în această seară, începând cu ora 22.00. Bineînțeles că și în acest an magazinul BRANDCIRCUS a pregătit surprize plăcute doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor, în sensul că vor pune la vânzare mii de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte de la ZARA, BERSHKA și PULL & BEAR.

Ne-am uitat puțin pe oferta de haine aparținând brandului ZARA și am văzut că aveți ce vă cumpără. Vor fi puse la bătaie sute de modele de haine, începând de la paltoane de iarnă din lână sau pulovere tricotate și până la tricouri pentru vara viitoare sau cizme și ghete de iarnă. Deci bifăm ok la ZARA.

În ceea ce privește oferta de haine Bershka la reduceri de Black Friday 2015, și aici magazinul Brandcircus merită un BIG LIKE, de la acest brand vă puteți procura la preț redus o multitudine de sortimente de haine de iarnă, paltoane, sacouri casual și office, blugi sau ghete casual sport de sezon, deci iubitorilor acestei mărci le spunem că n-au de ce să-și facă grije, sunt haine pentru toată lumea și la prețuri de nerefuzat. 🙂

Am aruncat un ochi și peste colecția de haine și încălțăminte Pull & Bear și vă confirmăm că e din belșug și la acest brand. Ce va puteți cumpără de Black Friday de la Pull & Bear? Păi va puteți adaugă în coș cizme de iarnă, paltoane și geci moderne și călduroase, dar și accesorii pentru femei, iar la capitolul prețuri, unele produse vor fi listate la niște scoruri ( cum se zice în popor) care par că ar fi pe gratis.
Cu siguranță că iubitorii brandurilor Zara, Bershka și Pull and Bear au motive de bucurie de Black Friday, de asta suntem siguri.