Mai este foarte puțin timp până la Black Friday 2020, așa că n-am gândit să vă facem o selecție a celor mai bune oferte la incaltainte/ghete damă de iarnă. De Black Friday îți poți cumpăra încălțări de iarnă la reduceri, unele produse ajungând să coste cu 75% mai puțin din prețul lor real. Mai jos găsești magazinele cu reduceri la încălțăminte de Black Friday 2020.

Reduceri magazin Answear Black Friday 2020 cu până la 70% la ghete, bocanci și botine de damă de la mărcile Tamaris, Geox, Pepoe Jeans sau Caprice.

Reduceri masive de Black Friday 2020 la ghete și botine de damă de la magazinul Depurtat, la modele de ghete cu toc plat, de toamnă/iarnă, la botine de damă elegante cu toc gros.

Reduceri Black Friday 2020 magazin Fashiondays la botine de damă elegante din piele naturală, la ghete de iarnă pentru femei, la ghete casual cu talpă plată.

Reduceri magazin Salamander Black Friday 2020 la ghete de damă Flavia Passini, la botine office din piele naturală, la ghete cu talpă plată, cu până la 65%.

Reduceri Black Friday 2020 magazin Zappatos cu 60% la ghete și botine de damă de toamnă, iarnă, la bocanci și ghete de iarnă impermeabile și călduroase.

Reduceei Black Friday 2020 magazin Tezyo la ghete, bocanci și botine de toamnă, iarnă pentru femei și bărbați, cu până la 50%, din piele naturală, casual și office, impermeabili.

Reduceri magazin Otter de Black Friday 2020 la ghete, botine și bocanci de damă și bărbați cu până la 50%, la ghete de iarnă de la Geox, Ara, la botine de damă elegante din piele naturală.

Reduceri magazin Reverse de Black Friday 2020 la ghete de damă cu talpă plată, la botine de damă ieftine elegante, cu până la 40%

Reduceri de Black Friday 2020 magazin Bibloo la ghete de damă de toamnă, iarnă, la bocanci de iarnă îmblăniți, la botine de damă din piele naturală.

Reduceri Black Friday 2020 magazin EccoShoes la ghete de damă de iarnă din piele naturală, înmblănite și impermeabile, potrivote pentru ținute casual.

Black Friday 2020 reduceri la ghete, botine și bocanci de damă de la magazinul Iarena, modele de ghete de damă de iarnă cu talpă plată și botine de damă elegante.

Reduceeri de Black Friday 2020 la ghete de damă casual și cu talpă plată de la magazinul Deluat, cu până la 50%.

 

 

Te-ar mai putea interesa