Paltonul este o haină, o piesă de iarnă foarte căutată și cumpărată de către doamnele și domnișoarele ce doresc să nu simtă temperaturile scăzute de iarnă. De câțiva ani încoace, de când se organizează și în România Black Frday, îți poți cumpără paltoane sau trench-uri la reduceri cu până la 80%, iar oferta este cât n-o putem duce. De Black Friday 2015 îți poți achiziționa paltoane la preț redus de la branduri românești, dar și străine precum Mexton, StarShiners, Armani Jeans, LaDonna, Nissa sau Burberry, toate acestea fiind confecționate din materiale de calitate superioară. Mai jos găsești câteva oferte de nerefuzat la paltoane pentru femei ce vor avea reduceri de Black Friday.

starshiners     inpuf    Imagine Bitmap nouă
StarShiners este unul dintre cele mai apreciate magazine de haine pentru femei din Români. De Black Friday 2015 acesta va oferi reduceri de până la 70% la paltoane elegante, casual sau office.
Inpuff vine de Black Friday cu oferte de nerefuzat la paltoane de damă moderne, confecționate din matreriale de calitate superioară.
Magazinul eMAG oferă reduceri de până la 60% la paltoane de iarnă pentru femei.
kurtmann     fashionagenda    sports
Kurtmann oferă reduceri semnificative la paltoane pentru femei de la Zara, Bershka, Alcott sau Pull and Bear
Magazinul FashionAgenda va oferi reduceri de Black Friday la paltoane tinerești, călduroase și elegante. Reducerile vor ajunge și până la 80%
Pe SportWomie vei găsi paltoane de damă casual de iarnă, foarte călduroase și practice.
dyfashion    storefashion     brandcircus
Magazinul DyFashion este un magazine ce oferă reduceri la paltoane de damă moderne, tinerești, de foarte bună calitate.
StoreFashion au reduceri de Black Friday 2015 de până la 70% la paltoane, trenciuri și parderiuri de damă
Brand Circus oferă reduceri foarte consistente de Black Friday la paltoane de damă de la branduri precum Zara, Bershka sau Pull and Bear.
ready     lafemme    zega
ReadyToWear are pe stoc sute de paltoane și jachete de damă de foarte bună calitate de la brenduri precum Medicine, Vilă, Khujo. De Vinerea Neagră acest magazin va oferi reduceri la aceste produse de până la 80%
LaFemme este un magazin ce va oferă reduceri la paltoane de damă elegante, modele frumoase, în stil franțuzesc.
Magazinul ZEGA oferă reduceri de Black Friday în 2015 de la Nissa, Be You sau Eranthe
b    elefant    zonia
Magazinul B-Mall oferă reduceri de Black Friday la peste 500 de paltoane de damă de firmă, de la cele mai tari branduri pe plan mondial. Discounturile vor ajunge până la 80%
Elefant pune la bătaie reduceri semnificative la paltoane și geci de BF 2015. Tăierile de preț vor ajunge până la 75%.
Magazinul ZONIA ne va încânta cu promoții de nerefuzat de Black Friday la paltoane de iarnă pentru femei. Le veți putea cumpără cu până la 60% reducere.