Black Friday 2019 Paltoane damă De câțiva ani încoace, de când se organizează și în România Black Friday, îți poți cumpără paltoane sau trench-uri la reduceri cu până la 80%, iar oferta este cât n-o putem duce. De Black Friday 2019 îți poți achiziționa paltoane la preț redus de la branduri românești, dar și străine precum Mexton, StarShiners, Armani Jeans, LaDonna, Nissa sau Burberry, toate acestea fiind confecționate din materiale de calitate superioară.

StarShiners este unul dintre cele mai apreciate magazine de haine pentru femei din Români. De Black Friday 2019 acesta va oferi reduceri de până la 70% la paltoane elegante, casual sau office.


Inpuff vine de Black Friday cu oferte de nerefuzat la paltoane de damă moderne, confecționate din matreriale de calitate superioară.

Black Friday 2019: magazinul Answear oferă reduceri de până la 60% la paltoane de damă, trenciuri și pardesie, de la Vila, Only sau Medicine.

Magazinul DyFashion este un magazine ce oferă reduceri la paltoane de damă moderne, tinerești, de foarte bună calitate.

Magazinul FashionDays te întâmpină de Black Friday 2019 cu reduceri de până la 78% la paltoane de damă de la Desigual, Zee lane și alte branduri de top.

Kurtmann oferă reduceri semnificative la paltoane pentru femei de la Zara, Bershka, Alcott sau Pull and Bear

Magazinul FashionAgenda va oferi reduceri de Black Friday la paltoane tinerești, călduroase și elegante. Reducerile vor ajunge și până la 80%

Magazinul Wildfashion îți oferă de Black Friday 2019 modele de paltoane și trenciuri la reduceri de până la 50%.


LaFemme este un magazin ce va oferă reduceri la paltoane de damă elegante, modele frumoase, în stil franțuzesc.


Magazinul ZONIA ne va încânta cu promoții de nerefuzat de Black Friday 2019 la paltoane de iarnă pentru femei. Le veți putea cumpără cu până la 60% reducere.

Reduceri Black Friday 2019 paltoane damă elegante. Magazinul Chic Diva îți oferă reduceri de până la 60% la modele de paltoane de iarnă office, cambrate, realizate din lână.

Oferte paltoane damă Black Friday 2019: magazinul Ietradițională oferă reduceri de până la 45% la paltoane de groase de iarnă, la paltoane cu blană.