Cum nu mai este foarte mult timp până la petrecerea de Revelion 2016, magazinele de fashion, în special cele de haine de damă, vor veni în această seară cu reduceri substanțiale de Black Friday 2015 la rochii de ocazie deosebite, rochii pentru toate gusturile și toate buzunarele. Te informăm că în această noapte lungă a reducerilor îți vei putea cumpăra rochii de seară și haine de ocazie cu reduceri de până la 80%. Și ca să-ți stârnim interesul și mai mult, începând cu oră 22.00, pe unul din magazinele de mai jos vei găsi rochii de seară la 50 RON, reduse de la 250 RON. Nu ne rămâne de făcut decât să va urăm succes la cumpărături și să te bucuri de promoțiile din această noapte.

Magazinele online StarShiners, DeClub și Inpuff va oferă rochii deosebite ce le puteți purta în noaptea de Revelion la prețuri foarte avantajoase de Black Friday. De la aceste magazine va puteți cumpără rohii de seară de la Mexton, LaDonna, Fofy sau Atmosphere.

Pe magazinele DyFashion, ZONIA și MissGrey va puteți cumpără rochii de Revelion 2016 cu reduceri de până la 75% din prețul lor inițial. Va puteți alege rochia dorită dintr-o mulțime de haine frumoase, în culori vii, rochii lungi sau scurte.

Magazinele StoreFashion, FashionAgenda și WildFashion sunt trei magazine online de haine de damă ce vor oferi reduceri de Black Friday 2015 la rochii de ocazie pentru noaptea dintre ani. De la acești comercianți va puteți procură rochițe deodsebite cu prețuri începând de la 50 RON.

 

Te-ar mai putea interesa