De Black Friday 2019, pe partea de fashion, gecile, jachetele și paltoanele de iarnă sunt printre cele mai căutate produse atât de către femei, cât și de bărbați. Magazinele online de haine vin în Vinerea Neagră cu reduceri masive la aceste produse, aplicând discount-uri cu până la 85% mai mici din prețul lor inițial. Mai jos găsești magazine care vor face reduceri de Black Friday la aceste produse.

Magazinul Fashiondays va practica prețuri cu până la 85% de Black Friday la aceste produse. Vei putea să-ți cumperi jachete de iarnă din piele naturală.

Reduceri de Black Fryday 2019 de până la 70% la geci și paltoane de damă de iarnă de la magazinul DyFashion.

StarShiners este magazinul ce comercializează geci damă de iarnă de la branduri precum Mexton, LaDonna, Fofy sau Ocassion. De Black Friday 2019 vor fi reduceri de până la 70% la aceste produse.

Magazinul Answear, cel mai mare magazin online cu haine de la Zara, Bershka, Stradivarius sau Pull and Bear, vă oferă și în acest an cu reduceri semnificative de Black Friday, aplicând discount-uri cu până la 80% la haine și accesorii.

InPuff este magazinul ce v-a obișnuit cu promoții consistente de Black Friday. Veți găsi jachete și paltoane la reduceri.

Magazinul Kurtmann îți oferă de Black Friday 2019 reduceri de până la 70% la geci și paltoane de damă de iarnă de la branduri precum Glamours, Mango, Zara sau Stradivarius.


Zonia  vă întâmpină de Black Friday 2019 cu reduceri la peste 5000 de geci de damă, marea majoritate aparținând unor branduri cum ar fi Puma, Adidas, Nike, Lee Cooper sau Pepe Jeans.

LaFemme va aplica discount-uri de până la 80% la jachete și geci pentru femei.

Reduceri Black Friday 2019 geci damă de iarnă: magazinul Bibloo îți oferă reduceri de până la 60% la geci de iarnă groase, la blănuri de iarnă și geci de fâș scurte.

FashionAgenda oferă de Black Friday reduceri cu până la 70% la geci frumoase, călduroase și lejere pentru femei.

Oferte Black Friday 2019 geci damă de iarnă: magazinul Ietradițională îți oferă reduceri semnificative la geci lungi de iarnă, geci din fâș și cu glugă.