De Black Friday 2023, pe partea de fashion, gecile, jachetele și paltoanele de iarnă sunt printre cele mai căutate produse atât de către femei, cât și de bărbați. Magazinele online de haine vin în Vinerea Neagră cu reduceri masive la aceste produse, aplicând discount-uri cu până la 85% mai mici din prețul lor inițial. Mai jos găsești magazine care vor face reduceri de Black Friday la aceste produse.

Magazinul Fashiondays va practica prețuri cu până la 85% de Black Friday la aceste produse. Vei putea să-ți cumperi jachete de iarnă din piele naturală, fâș durabil și alte materiale rezistente.

Reduceri de Black Friday 2023 de până la 70% la geci și paltoane de damă de iarnă de la magazinul DyFashion.

Magazinul Answear, cel mai mare magazin online cu haine de la Zara, Bershka, Stradivarius sau Pull and Bear, vă oferă și în acest an cu reduceri semnificative de Black Friday, aplicând discount-uri cu până la 80% la haine și accesorii.

Magazinul Sinsay îți oferă reduceri semnificative la jachete de damă cu glugă confortabilă, din imitație de blană de miel, veste de damă de iarnă călduroase, ușoare și impermeabile, din fâș, geci de damă scurte multicolore oversized

Magazinul Born2Be vă întâmpină de Black Friday 2023 cu reduceri de până la 50% la geci de damă scurte și lungi, moderne, cu glugă îmblănită, din fâș rezistent la ploaie, geci cambrate pe corp sau cu aspect larg, pentru ținute de stradă și office

InPuff este magazinul ce v-a obișnuit cu promoții consistente de Black Friday. Veți găsi jachete și paltoane la reduceri.

Te-ar mai putea interesa