Şi anul acesta marile magazine online de încălțăminte pun la bătaie de Black Friday 2019 mii de ghete și bocanci pentru bărbați reduse cu până la 80%. Veți putea să vă cumpărați încălțăminte de la Puma, Adidas, Nike, FRYE la prețuri de nerefuzat. Pentru a vedea ofertele complete, dați click pe poze.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Answear la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, la ghete elegante, office din piele naturală, până la 50%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Fashiondays la ghete de toamnă/iarnă pentru bărnați casual și office, din piele naturală, cu până la 60%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Modlet la ghete elegante de toamnă, iarnă pentru bărbați, la bocanci de iarnă cu talpă anti-derapantă, la ghete înalte din piele naturală.

Reduceri Black Friday 2019 magazin SportVision la ghete sport de iarnă pentru bărbați de la Nike, Timberland, Puma sau Adidas.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Salamander la ghete elegante și casual pentru bărbați, la ghete de stradă de toamnă/iarnă, din piele naturală.

Black Friday 2019 reduceri magazin Tezyo la ghete și bocanci din piele naturală pentru bărbați cu reduceri de până la 50%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Otter la ghete casual și elegante pentru bărbați, confecționate din piele naturală, cu până la 55% din prețul de plecare.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Hervis la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, modele de bocanci sport impermeabili, ghete din piele naturală.

Reduceri Black Friday 2019 la ghete sport de toamnă/iarnă pentru bărbați de la magazinul U-man, de la de la mărcile Supra, Etnies, DC și Element.

Reduceri de Black friday 2019 magazin Bman la ghete elegante derby pentru bărbați, cu până la 60%, confecționate din piele naturală, cu talpă plată.

Reduceri Black Friday 2019 ghete sport de iarnă pentru bărbați de la magazinul Proalpin, impermeabile și călduroase, cu blană pe interior.

Reduceri BlackFriday 2019 la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați de la magazinul Bibloo, la ghete din piele naturală impermeabile și cu blană.

Reduceri magazin Decxathlon de Black Friday 2019 la bocanci de iarnă bărbătești și impermeabili, la ghete de stradă de toamnă.iarnă, cu până la 60%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Tendenz la ghete office de toamnă,iarnă pentru bărbați, confecționate din piele naturală, cu talpă joasă și toc plat.

Black Friday 2019 reduceri ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, cu talpă anti-derapantă, magazin Iconicul, cu reduceri de până la 70%.

Reduceri Black Friday 2019 ghete casual de toamnă, iarnă de la magazinul Ecco Shoes, modele de ghete călduroase și rezistente la uzură.

Reduceri Black Friday 2019 magazin 4F la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați cu până la 70%, modele de ghete și bocanci din piele naturală.