Și anul acesta marile magazine online de încălțăminte pun la bătaie de Black Friday 2023 mii de ghete și bocanci pentru bărbați reduse cu până la 80%. Veți putea să vă cumpărați încălțăminte de la Puma, Adidas, Nike, FRYE la prețuri de nerefuzat.

 Mai jos găsești ofertele de de Black Friday începând din  10 noiembrie 2023 la sute de modele de ghete și bocanci

Reduceri Black Friday 2023 magazin Answear până la 50% la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, joase sau înalte, ghete elegante, office din piele naturală, cu întărituri în zona gleznei,  ce oferă confort termic și cu membrane impermeabile

Reduceri de Black Friday cu până la 60% magazin Fashiondays la ghete de toamnă/iarnă bărbați casual și office, din piele naturală, pentru drumeții pe zăpadă, călduroase și impermeabile., din materiale ce permit pielii să respire.

Reduceri Black Friday 2023 magazin Otter la ghete casual și elegante pentru bărbați, confecționate din piele naturală, pentru teren accidentat, prevăzute cu talpă ce asigură confort și cu sistem anti-alunecare pe gheață.

Reduceri Black Friday 2023 magazin Hervis la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, modele de bocanci sport impermeabili, pentru trekking, bocanci înalți,  ghete din piele naturală, cu talpă din cauciuc rezistent la uzură, modele cu o foarte bună aderență.

Magazinul Sportmaniac vă vine în întâmpinare cu reduceri și promoții de Black Friday la ghete și bocanci de drumeție și pentru stradă de la Grisport, Merrrel, Columbia, Trespass și alte branduri de top, cu talpă antiderapantă, din piele naturală impermeabilă, ghete și bocanci durabili, cu branț confortabil și detașabil

Black Friday 2023 magazin FootShop – Reduceri la ghete sport de iarnă cu până la 40%, din piele întoarsă și material impermeabil, pentru activități sportive, din materiale ușoare, dar rezistente la zăpadă și ploaie, pentru vreme uscată și umedă.

Black Friday 2023 reduceri magazin Tezyo la ghete și bocanci din piele naturală pentru bărbați, modele cu vârf rotund sau migdalat, concepute pentru temperaturi foarte scăzute, de culoare negre, maro sau albastre, cu toc plat și talpă joasă.

Magazinul SportVision vă va întâmpina de Black Friday 2023 cu reduceri de până la -60% la bocanci de iarnă rezistente la zăpadă, super confortabile, călduroase, pentru drumeții

Magazinul 4F vă oferă reduceri de nerefuzat la încălțăminte de iarnă pentru bărbați, ghete impermeabile din piele naturală, cu talpă plată anti-derapantă, construcție ergonomică, pentru activități zilnice și sportive, ghete cu talpă intermediară cu spumă EVA, guler moale, căptușit și carâmb înalt

Te-ar mai putea interesa