Black Friday 2019 va avea loc pe data 15.11 2019, joi, începând cu ora 00:00. Magazinele au pregătit reduceri de până la 70% la ghete, cizme și botine damă de iarnă, la paltoane și geci de damă, la bocanci și ghete bărbați, la genți, ceasuri, pulovere, pantofi eleganți și rochii de Revelion 2020.

Mai jos găsești ofertele de reduceri Black Friday 2019 de la Fashiondays, Decathlon, Zara, Answear și alte magazine.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Fashiondays la geci și paltoane de damă, la pulovere și sacouri, ghete, cizme și botine.

Reduceri de Black Friday 2019 magazin Dyfashion la compleuri de damă office și de seară, la rochi de ocazie și de Revelion 2020, la paltoane și geci de damă.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Answear la geci de damă de iarnă, la bocanci și ghete pentru bărbați, la paltoane de damă de toamnă, iarnă la ghete și botine de damă.

Reduceri Black Friday 2019 magazin StarShiners la paltoane de damă elegante, la rochii de seară, office și de Revelion 2020, la costume de damă office.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Elefant la ceasuri și parfumuri femei și bărbați, la cărți și cosmetice, la genți de damă, cu până la 80%.

Reduceri magazin Neer Black Friday 2019 la geci și paltoane de damă de iarnă, la sacouri și genți casual, la geci și veste pentru bărbați, cu până la 70%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin eMag la mii de produse de haine și încălțăminte de iarnă pentru femei și bărbați, cu până la 60% reducere.

Reduceri magazin Otter de Black Friday 2019 la pantofi de damă office cu toc gros, la cizme de damă înalte din piele naturală, la chete de damă de iarnă cu talpă joasă.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Maroko la rochii de iarnă tricotate, la lenjerie de damă intimă, la treninguri de damă, la pulovere de damă groase de iarnă.

reduceri Black Friday 2019 magazin Depurtat la ghete și cizme de damă de toamnă, iarnă, la adidași și pantofi office, la botine de damă elegante cu toc gros.

Reduceri magazin Modlet de Black Friday 2019 la ghete, cizme și botine de damă elegante din piele naturală, cu până la 55%, la pantofi de damă eleganți și casual.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Astratex la lenjerie de damă intimă, la sutiene, cămăși de noapte, la chiloți de damă și dresuri.

Reduceri Blak Friday 2019 magazin Zonia la rochii de ocazie lungi și scurte, la sacouri și salopete de damă elegante, la paltoane de damă office, cu până la 70%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Inpuff la Rochii de Revelion 2020, la rochii de ocazie, costume de damă office, la sacouri și paltoane de damă elegante.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Ejolie la rochii de ocazie și la paltoane cu până la 45%, la compleuri de damă elegante, office, la rochii office de toamnă. iarnă.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Salamander la pantofi de damă eleganți, office din piele naturală, la botine și ghete de toamnă, iarnă, la cizme din piele naturală.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Reverse la ghete și cizme de damă de toamnă, iarnă, la pantofi eleganți, la botine cu toc masiv și adidași.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Uman la ghete sport de toamnă. iarnă pentru bărbați și femei, la pantofi sport din piele naturală, cu până la 40%

Reduceri Black Friday 2019 magazin Atmospherefashion la rochii de seară lungi, rochii de Revelion 2020, la rochii office și geci de damă elegante.

Black Friday 2019 reduceri magazin Fashion24 la rochii de ocazie roșii și negre, lungi și scurte, la compleuri de damă elegante și de seară, cu până la 40%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Sport Vision la încălțăminte de iarnă pentru bărbați, la haine sport și accesorii.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Manzara la pulovere de damă tricotate, la geci de damă de iarnă călduroase, la lenjerie de damă intimă, la blugi de damă.

Reduceri Black Friday 2019 magazin ReadyToWear la geci de damă și bărbați din piele naturală, scurte și lungi de la brandul Gipsy.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Diamanti la genți de damă elegante din piele naturală, la genți de damă office de mână și umăr, la genți casual și poșete de seară.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Kurtmann la geci de damă de iarnă zara, Bershka, Mango sau Alcott cu până la 70%

Reduceri Black Friday 2019 magazin Bman la geci și paltoane de iarnă pentru bărbați, la ghete și pantofi, la sacouri office.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Chic Diva la paltoane de damă de iarnă din lână, la rochii lungi de ocazie de Revelion, la rochii de seară cu paiete.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Hervis la echipamente de iarnă pentru femei și bărbați, la ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, la treninguri.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Outmag la haine de damă de iarnă, la pulovere tricotate ieftine online, la paltoane și geci de la Vero Moda, Only, s.Oliver.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Zappatos la ghete și botine de damă de toamnă, iarnă cu toc gros, la cizme de damă înalte și cu talpă joasă, cu până la 50%.

Reduceri Black Friday 2019 magazin Decathlon la haine și încălțăminte pentru bărbați, la echipamente sport de iarnă, la rucsacuri.

Reduceri Black Friday 2019 magazin sneakerindustry.ro la adidași de firmă pentru bărbați de la Nike, Puma, Adidas sau Fila.