De Black Friday 2021, ce va avea loc pe data de 12 noiembrie 2021, vei avea parte de reduceri la geci, jachete și paltoane de damă cu până la 75% din prețul lor de plecare.

Mai jos găsești ofertele magazinelor cu reduceri de Black Fryiday la geci, jachete și veste de damă de toamnă/iarnă

Magazinul Answear îți oferă reduceri de Black Friday 2021 la mii de modele de geci și jachete de iarnă de damă călduroase. Branduri comercializate: Only, Vila, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Adidas și multe alte mărci îndrăgite.

 • Reduceri la geci scurte și lungi;
 • Reduceri de până la 70%

FashionDays va avea una dintre cele mai tari oferte de reduceri de Black Friday 2021 la paltoane, geci și jachete de damă de iarnă confortabile și rezistente la zăpadă, scurte și lungi până în zona genunchilor. Veți găsi produse cu până la 60% mai ieftine.

 • Reduceri la geci de la Guess, Adidas, Mango, Koton sau Defacto;

 


Modele superbe de paltoane și geci de damă de toamnă/iarnă echipate pentru temperaturi mici, compacte, cu buzunare interioare, vor beneficia de reduceri masive oferite de magazinul Dyfashion cu ocazia Black Friday 2021.

 • Reduceri de până la 70% la geci de iarnă din fâș scurte și lungi;
 • Modele de jachete pentru ținute casual și office

De Black Friday Ediția 2021 ai parte de reduceri substanțiale jachete și geci de damă elegante de iarnă, modele uni și cu imprimeu,  realizate din material de calitate superioară, oferite de magazinul online Starshiners

Magazinul de femei TrendLand vine cu reduceri spectaculoase de Black Friday 2021 la geci și jachete de damă casual și elegante, căptușite cu blană.

 • Reduceri de până la 55%;
 • Sunt realizate din fâș, lână sau bumbac

Reduceri de Black Friday 2021 magazin Hervis la geci de damă de iarnă impermeabile, de stradă și de ski,  pentru navigație, cu umplutură cu puf, cu reduceri de până la 60%.

 • Branduri: Kilimanjaro, Puma, Nike sau Northfinder

Decathlon vă oferă de Black Friday 2021 reduceri semnificative la geci de damă de iarnă rezistente la vânt, zăpadă și iarnă.

 • Vei găsi modele de jachete scurte și ușoare din materiale durabile;
 • Reduceri de până la 70%

Magazinul Born2Be oferă de Black Friday reduceri la sute de modele de geci de damă pentru sezonul toamnă/iarnă, rezistente la ploaie și temperaturi scăzute.

 • Reduceri de până la 70%;
 • Modele geci scurte și lungi


Inpuff magazin îți va oferi reduceri masive de Black Friday 2021 la geci de damă moderne pentru sezonul toamnă/iarnă, modele foarte tinerești și practice, pentru toate buzunarele, pe care le poți îmbrăca la job, la întâlniri sau facultate.

Reduceri Black Friday 2021 geci și jachete de damă magazin Manzara. Reduceri de până la 65% la geci de damă de toamnă/iarnă, geci elegante, lungi, scurte, cu blană și care oferă confort termic.

Magazinul Originals oferă de Black Friday 2021 reduceri de până la 50% la geci de damă sport de iarnă, pentru drumeții, ușoare, cu evacuare rapidă a transpirației.

 • Branduri comercializate: Adidas, Puma, Nike, Reebok sau Vans;
 • Produsele sunt noi și originale

 


geci ri Black Friday 2021 magazin Biblo la geci de firmă de damă, de la Guess Jeans, geci de fâș lungi și scurte, groase, cu buzunare încăpătare cu fermoar și cu glugă reglabilă


Reduceri de Black Friday 2021 la geci și jachete de damă de iarnă scurte și lungi,  impermeabile și cu strat călduros,  de la magazinul LaFemme, potrivite pentru ținute casual și office.

Black Friday 2021 magazin Modivo: Reduceri cu până la 50% la geci lungi de iarnă pentru femei, realizate din fâș, impermeabile, cu buzunare și care oferă respirabilitate pielii.

Reduceri Black Friday 2021 magazin Tradițional la geci și jachete de damă lungi și scurte, din material ce nu absoarbe apa și zăpada, din fâș impermeabil și prevăzute cu glugă.

Reduceri Black Friday 2021 geci și jachete de iarnă moderne pentru femei magazin Foggi, cu reduceri de până la 75%.

 • Vei găsi jachete din materiale durabile, căptușite pe interior și funcționale

Black Friday 2021 magazin enda: reduceri de până la 75% la geci de damă de iarnă, la jachete și geci lungi și scurte, cu guler ridicat, pentru ținute casual și office, cu glugă sau îmblănite.


Reduceri BlackFriday 2021 jachete de damă office magazin Viada, la jachete de damă camrate, cu protecție împotriva vântului,  din lână, jachete cu guler îmblănit.

Black Friday 2018 geci damă: magazinul HaineDelight îți pune la dispoziție modele de geci și jachete de iarnă călduroase la reduceri cu până la 50%.

Reduceri de BlackFriday 2021 cu până la 70% magazin haineieftinesibune la zeci de modele de geci și jachete de damă pentru iarnă, la geci călduroase cu glugă, îmblănite și impermeabile.

Te-ar mai putea interesa