Marks & Spencer își propune să ofere clienților săi în această toamnă o experiență unică în materie de vestimentație datorită noii colecții de Toamnă/Iarnă 2022.

Pentru sezonul rece, Marks & Spencer a pregătit o gamă variată de haine pentru femei și bărbați care poate fi integrată ușor, realizată din materiale de calitate superioară, ce va proteja de frig și vânt.

Veți găsi haine pentru toate stilurile, casual, office sau elegant, cu imprimeuri și în culori puternice și de sezon, neutre precum kaki, verde sau maro.

Vă veți putea cumpăra rochii casual de lungime midi, pantaloni largi și pentru ținute sport, haine cu imprimeu în carouri, fuste plisate și fluide, piese realizate din material satinat.

De asemenea, veți mai descoperi trenciuri clasice de toamnă rezistente la vânt, cu o croială clasică, prevăzute cu glugă sau supradimensionate.

Un alt punct forte al Colecției de Toamnă/Iarnă Marks & Spencer vor fi tricotajele, realizate din materiale cu lână, în culori vibrante, care vor oferi un look de actualitate și protecție împotriva frigului.

În ceea ce privește colecția pentru bărbați, aceștia vor descoperi haine cu o abordare originală, modele confortabile și în trend

Nici accesoriile nu vor lipsi din noua colecție, unde veți descoperi genți de damă casual și elegante cu imprimeuri sau uni.

Mai multe detalii despre Colecția de Toamnă→Iarnă găsiți pe:  www.instagram.com/marksandspencerromania sau www.facebook.com/marksandspencerromania

 

Te-ar mai putea interesa