Ne face plăcere să vă prezentăm noi modele de sandale de damă elegante din piele naturală cu toc gros, sandale ce le poți purta la ținute de stradă sau la birou. Sandalele de mai jos sunt confecționate cu grijă și au fost create pentru a-ți oferi confort maxim, dar și un look feminin și de actualitate. Poartă-le alături de o rochie, pantaloni sau fuste elegante.

Sandale de damă elegante cu toc gros și de culoare gri Kiana 7782706, confecționate din piele ecologică, cu toc gros înalt de 10 centimetri.

Sandale de damă office din piele naturală și cu toc gros Marco Tozzi 2.2.28348.20.356, cu vârf rotund și decupat, căptușite pe interior, cu toc înalt de 5 centimetri.

Sandale de damă elegante de culoare roșii și cu toc gros de 5 centimetri Cedila 29876, confecționate din piele ecologică, cu sistem de închidere cu cataramă metalică.

Sandale de damă cu toc gros și confecționate din piele naturală Fornarina mFN0041, cu sistem de închidere cu cataramă.

Sandale de damă cu toc gros și confecționate din piele ecologică întoarsă Melendez 1L-17348, de culoare fuchsia, cu perle decorative.

Sandale de damă elegante- de seară de culoare aurii Guess BM5598084, cu toc gros, cu sistem de închidere cu cataramă metalică.

Sandale de damă elegante cu toc gros Palmas 16829, de culoare nere cu alb, confecționate din piele ecologică și cu toc înalt de 9 centimetri.

Sandale de damă office cu toc gros și confecționate din piele naturală Geox DKD824WA9, de culoare maro și căptușite cu piele naturașă, cu toc înalt de 9 centimetri.

Sandale de damă elegante negre și cu toc gros makia 7782771, confecționate din piele ecologică, cu vârf rotund și decupat, tocul acestora având înălțimea de 9 centimetri.

Sandale de damă elegante cu toc gros și confecționate din piele naturală, de culoare albe și cu vârf rotund și acoperit. Tocul are o înălțime de 4 centimetri.

Sandale de damă office cu toc gros și de culoare negre, confecționate din piele ecologică întoarsă, cu vârf rotund și decupat, cu toc înalt de 10 cenmtimetri.

Sandale de damă elegante cu toc gros, confecționate din piele naturală întoarsă și de culoare albastru deschis Enzo Bertini 1795ds4421vaz.

Sandale de damă office cu toc gros și confecționate din piele naturală Ama 1822, de culoare negre, cu sistem de închidere cu cataramă, căptușite cu piele naturală.

Sandale de damă elegante cu toc gros și de culoare aurii – Elisis 29725, confecționate din piele ecologică, cu toc gros înalt de 8,5 centimetri, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă elegante de culoare argintii și confecționate din piele naturală, cu toc gros, Rebecca Minkoff Romy , cu sistem de închidere cu baretă în jurul piciarului.

Sandale de damă office cu toc gros și confecționate din piele năbuc Ara DK3202399, cu vârf rotund și decupat, cu sistem de închidere cu cataramă.

Sandale de damă elegante albastre cu toc gros și confecționate din piele ecologică Managua 16745, cu toc gros de 5 centimetri, căptușite pe interior cu piele ecologică.

Sandale de de damă de culoare camel și cu toc gros laura 317-4, confecționate din pierle ecologiă, cu vârf rotund și decupat, cu toc gros și înalt de 9,5 centimetri.

Sandale de damă elegante cu toc gros și confecționate din piele naturală, Epica DK8714099, cu toc înalt de 10 centimetri, căptușite pe interior cu piele naturală.

Sandale de damă office cu toc gros și de culoare albastre Benvenuti 2215ds488332bl, confecționate din piele ecologică, cu toc înalt de , centimetri.

Sandale de damă elegante și frumoase, cu toc gros și înalt de 10 centimetri, confecționate din piele ecologică, de culoare roșii, cu sistem de închidere cu cataramă.

Sandale de damă cu toc gros și confecționate din piele naturală Be Natural mBS0027, de culoare argintii, cu sistem de închidere cu cataramă.

Sandale de damă elegante cu toc gros și de culoare mov Siamo 7782711, confecționate din piele ecologică întoarsă, cu toc înalt de 3 centimetri.

Sandale de damă elegante office cu toc gros și confecționate din piele naturală, de culoare negre, Enzo Bertini 1465dsireneevn.

Sandale de damă office – elegante cu toc gros și confecționate din piele naturală întoarsă Villarosa OD6N11114DEVILLA65, cu toc inalt de 5 centimetri.

Sandale de damă de seară cu toc gros Dolce & Gabbana Keira, confecționate din piele naturală, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă office de vară cu toc gros și dfe culoafre bej, confecționate din piele ecologică întoarsă, cu vârf rotund și decupat.

Sandale de damă office negre cu toc gros și confecționate din piele naturală Benvenuti 1895ds0825vn, cu toc înalt de 7 centimetri, căptușite, cu vârf rotund și decupat.