Set de 50 de măști de protecție împotriva virușilor și bacteriilor de unică folosință, realizate din polipropilenă, cu strat filtrant din țesut topit, certificate conform cerințelor HG 54/2009.

Măști de protecție medicinale împotriva virușilor prevăzute cu 3 pliuri, cu sistem de prindere cu elastic. Măștile au îndeplinit procedurile de evaluare Anexa VII la Directiva 93/42/EEC și fac parte din clasa I conform HG 54/2009, Anexa IX, regulilor 5 si 12

Măști de față de unică folosință împotriva virușilor SĂ FIM RESPONSABILI: este foarte important să porți masca atunci când te afli în aglomerație, în mijloacele de transport sau când urmează să te întâlnești cu cineva. Reduci riscul să te infectezi, dar să și infectezi pe alții.

Purtarea măștilor de față de protecție împotriva virușilor este una din măsurile de prevenire a răspândirii bolilor respiratorii. Pe lângă utilizarea acestora, trebuie să adoptăm și celelalte măsuri de prevenție: spălarea pe mâini cât mai des.

Din 15 mai purtarea măștilor devine obligatorie. Președintele României a susținut o conferință de presă în care  a declarat că după ridicarea restricțiilor purtarea măștilor de protecție împotriva Covid-19 va deveni obligatorie. Sursa: Mediafax

Cât timp trebuie purtată o mască împotriva virușilor: Conform cadrelor medicale și specialiștilor din domeniul sanitar au declarat că masca de față împotriva virușilor este de unică folosință și se poartă o singură dată. Deși nu s-a oferit un timp anume în care trebuie purtată purtată masca, un prim element al schimbării măștii este atunci când aceasta devine umedă.

Cum se poartă corect o mască de față împotriva virușilor și bacteriilor: Este foarte important ca atunci când ne punem masca, nasul, gura și bărbia să fie acoperite perfect, iar părțile laterale ale măștii trebuie să fie lipite de obraji, deci trebuie apăsat ferm cu mâna.

Te-ar mai putea interesa