UPDATE: Vă oferim spre vizionare noi modele de jachete și geci bărbați de Primăvară/Vară 2021, modele casual/sport, confecționate din materiale de calitate superioară. Jachețele de primăvară 2021 bărbătești de mai jos pot fi purtate pentru ținute casual , pentru activități zilnice sau sportive.

Gecă scurtă de primăvară Jack & Jones pentru bărbați, de culoare verde, cu sistem de închidere cu fermoar, dreaptă și cu glugă.

Geacă de primăvară U.S. Polo Assn scurtă pentru bărbați, realizată din fâș matlasat, de culoare roșu bordeaux, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de blugi de primăvară pentru bărbați, scurtă, de culoare albastră, confecționată din bumbac, cu rupturi decorative, cu buzunare exterioare.

Geacă de primăvară bărbați Medicine stil Biker, din piele ecologică, neagră, cu sistem de închidere cu fermoar, are o croială dreaptă și dispune de buzunare.

Jachetă de primăvară scurtă pentru bărbați, realizată dintr-un fâș rezistent la apă și vânt, cu sistem de închidere cu fermoar, prevăzută cu buzunare practice

Geacă sport de primăvară Jack&Jones pentru bărbați, este dreaptă, de culoare gri cărbune, realizată dintr-un material sintetic impermeabil.

Geacă calvin Klein de primăvară pentru bărbați, neagră, stil motociclist, confecționată din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar metalic.

Geacă scurtă sport de primăvară Nike pentru bărbați, realizată din fâș durabil, cu sistem de închidere cu fermoar, prevăzută cu buzunare practice deschise.

Jachetă de primăvară cu glugă pentru bărbați de la Element, are o croială dreaptă și lejeră, cu buzunare funcționale și sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă sport Nike e primăvară pentru bărbați, realizată din material ușor elastic, cu sistem de închidere cu fermoar, cu manșete la mâneci și în talie.

Geacă pentru bărbați Jack & Jones scurtă de primăvară din imitație de piele întoarsă, are o croială dreaptă, stil casual, prevăzută cu buzunar la piept, cu buzunare cu fermoar.

Jachetă sport de primăvară Adidas pentru bărbați, cu o croială lejeră, prevăzută cu glugă și buzunare, este ușoară și confortabilă, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă din piele ecologică scurtă pentru bărbați, de culoare neagră, stil Biker, cu sistem de închidere cu fermoar metalic.

Te-ar mai putea interesa