Black Friday 2015 se aprope cu pași repezi, iar magazinele online fac ultimele pregătiri. Azi noapte am primit pe mail câteva prețuri de le Elefant.o, care va avea o campanie de BF 2015 super mișto în ceea ce privește diversitatea de produse și prețurile acestora.

Un cardigan de damă de iarnă lung este redus de la 159.90 RON la 69 RON. E o reducere considerabilă, zic. Dacă dorești să-ți reînnoiești garderoba de accesorii cu o geantă eleganță din piele naturală, Elefant.ro îți oferă geanta MAYA cu preț redus de la 449 la 249. Nici la capitolul cărți Elefant nu se lasă mai prejos, prețurile acestora ajungând cu până la 57% mai mici.

Știm cu toții că printre cele mai căutate produse pe Elefant sunt ceasurile pentru femei și bărbați. La această categorie Elefan nu prea are rival, să mă scuze ceilalți competitori pe această nișă. Îți poți cumpără un ceas original Stuhrilng având o reducere de 80%, iar un ceas Thomas Earnshaw îl poți achiziționa la prețul de doar 399, redus de la 1998.

Retailerul Elefant dispune și de o gamă vastă de parfumuri, iar de Black Friday aceștia vor veni cu reduceri la aceste produse cu până 75%. îți poți procură în cea mai importantă zi de reduceri a anului un parfum Guess original la prețul de doar 69 RON ( pe asta mi-l iau și eu), redus de la 222 RON. Parfumul Nino Cerutti va fi listat în noaptea promoțiilor la prețul (chiar incredibil) de 89.90 RON.
Eu cred că merită că în această noapte să fim cu ochii pe Elefant la ce prețuri vor pune la bătaie.