Horoscop 8 aprilie 2015

Berbec

Posibil ca datorita bugetului disponibil sa fii nevoit sa amani demersuri specifice unei calatorii sau unui program de instruire. Insa, dialogurile cu persoanele aflate in strainatate sau care au calatorit de curand intr-o locatie deosebita iti poate alina dorul de meleaguri noi. Ziua este favorabila activitatilor culturale, alaturi de cei dragi.

Taur

Sunt momente bune de a analiza ceea ce se afla in spatele evenimentelor in care esti implicat. Foarte usor iti poti da seama despre ceea ce se petrece cu adevarat, atat cu membrii familiei, rudele, cat si cu partenerul de viata. In mod special, aspectele materiale comune atrag atentia prin felul in care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdata, observa si atat.

Gemeni

Singuratatea este o tema la care ar trebui sa te gandesti din cand in cand. Chiar daca esti inconjurat de multa lume, parca tot singur te simti. Provocarea zilei consta in a te imprieteni mai mult cu tine, a-ti orienta eforturile mai mult spre tine si mai putin spre altii. Si totusi, cu putin efort si bunavointa, tu iti poti fi cea mai grozava companie.

Rac

Se pare ca primesti sarcini de lucru complexe astazi, la serviciu. Mai ales de la colege, daca iti sunt superioare ierarhic. Usor se poate ajunge la tensiuni in relatiile de munca, la munca multa, cu responsabilitati mari. Pana la urma totul de pinde de tine cum abordezi situatiile ivite. Ai incredere ca ai toate sansele sa te descurci excelent.

Leu

Capitolul amoros iti da batai de cap. Ai nevoie de afectiunea celor dragi si de gesturi tandre. Dar se pare ca cei dragi tie au cu totul alte treburi sau te solicita numai pentru doleantele lor personale. Ar fi bine sa te iubesti mai mult pe tine, sa ai mai multa incredere in tine si astfel vei observa ca si ceilalti vor veni spre tine plini de iubire si recunostinta.

Fecioara

Astazi, gandurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un parinte, o ruda figuri care au lasat amprente importante asupra vietii tale. Minunat este ca sfaturile lor, chiar daca ti le-au oferit undeva, candva ti le vei aminti, constatand ca iti sunt de folos si acum, in diverse situatii. Totusi evita sa devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvantul de ordine.

Balanta

Pe neasteptate se vor ivi calatorii pe distante scurte, fie in vizita la cei apropiati, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent la drum! Mentalul iti este tensionat si este greu sa relationezi cu ceilalti. Fereste-te de discutii importante si de luarea unor decizii care te implica pe termen lung. Spre seara, relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Citeste mai departe pe Jurnalul National