Horoscop marti 31 martie 2015

Horoscop marti 31 martie 2015

 

Horoscop zilnic Berbec Marti 31 Martie 2015

Dimineata este posibil sa plecati într-o delegatie anuntata în ultimul moment. Desi întâmpinati mai multe obstacole, va descurcati foarte bine. Relatiile sentimentale s-ar putea sa fie putin tensionate. Va sfatuim sa discutati calm cu partenerul de viata.

Horoscop zilnic Taur Marti 31 Martie 2015

Aveti ocazia sa plecati într-o excursie cu prietenii. Va simtiti plin de energie si cei din jur va apreciaza ideile. Încercati sa profitati de orice ocazie de a va relaxa! Nu merita sa va gânditi la cheltuieli, pentru ca meritati câteva momente de destindere.

Horoscop zilnic Gemeni Marti 31 Martie 2015

Va pregatiti sa plecati într-o calatorie si toata familia intra în priza. S-ar putea sa va indispuna o ruda apropiata. Totusi, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seara, când situatia se mai linisteste, mergeti în vizita la prieteni. Nu uitati ca trebuie sa dormiti!

Horoscop zilnic Rac Marti 31 Martie 2015

Intentionati sa porniti o afacere, dar aveti de facut mai multe drumuri, pentru acte. Dupa-amiaza va pregatiti sa plecati într-o calatorie împreuna cu un tânar din familie. Este o zi buna pentru planuri de viitor. Aveti idei care realiste si ingenioase.

Horoscop zilnic Leu Marti 31 Martie 2015

Astazi sunt sanse sa culegeti roadele unei colaborari. Dupa-amiaza s-ar putea ca relatiile sentimentale sa nu mearga prea bine. Nu este cazul sa va îngrijorati, va ajuta un prieten sa depasiti acest moment. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.

Horoscop zilnic Fecioara Marti 31 Martie 2015

Dupa o perioada nu tocmai favorabila pe plan sentimental, se pare ca astazi norocul va zâmbeste din nou. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care s-ar putea sa va rapeasca inima. Nu este exclusa o relatie de durata! Pe plan financiar stati bine. Nu este momentul sa alergati dupa câstiguri suplimentare.

 

Horoscop zilnic Balanta Marti 31 Martie 2015

Se pare ca sunteti nemultumit datorita problemelor financiare. Pe plan intelectual, sunteti într-o forma deosebita. Va sfatuim sa profitati si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor. Sunteti comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni. Ascultati-va intuitia!

Horoscop zilnic Scorpion Marti 31 Martie 2015

Aveti multe probleme de rezolvat. Va sfatuim sa va planificati cât mai bine, ca sa nu va consumati energia inutil. Chiar daca aveti spor la treaba, nu refuzati ajutorul prietenilor! Dupa-amiaza, s-ar putea ca o persoana mai în vârsta din familie sa va faca un cadou, probabil o suma de bani.

Horoscop zilnic Sagetator Marti 31 Martie 2015

Sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Singurul lucru care nu va multumeste pe deplin este situatia financiara. Puteti avea succes în toate activitatile legate de camin, dar si în societate. Spre seara, s-ar putea sa ajungeti la o petrecere. Evitati glumele care pot deranja!

Horoscop zilnic Capricorn Marti 31 Martie 2015

Sunteti foarte creativ si puteti avea succes în afaceri. Planurile pe care vi le faceti azi se vor concretiza rapid si va vor aduce satisfactii financiare. Va sfatuim sa nu treceti cu vederea problemele partenerului de viata. Cautati sa gasiti o cale de compromis între afaceri si sentimente!

Horoscop zilnic Varsator Marti 31 Martie 2015

Astazi aveti un farmec deosebit, care va deschide toate usile. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Va sfatuim sa evitati discutiile în contradictoriu cu o membrii familiei.

Horoscop zilnic Pesti Marti 31 Martie 2015

Aveti ocazia sa începeti o activitate care va va aduce mari satisfactii profesionale si financiare. La serviciu, munciti într-un ritm alert, spre nemultumirea colegilor. Nu încercati sa va depasiti limitele, pentru ca riscati sa va îmbolnaviti sau sa va accidentati!