Horoscop marti 24 martie 2015

Horoscop marti 24 martie 2015

Horoscop zilnic Berbec Marti 24 Martie 2015

Dimineata luati o decizie în urma careia vi se schimba tot programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o petrecere. Astazi puteti sa va ocupati de problemele financiare, dar va sfatuim sa va abtineti de la speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

Horoscop zilnic Taur Marti 24 Martie 2015

Puteti avea întâlniri agreabile cu prietenii si cu rudele. Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Va reveniti repede si va recapatati buna dispozitie. Fiti cumpatat in toate domeniile vietii!

Horoscop zilnic Gemeni Marti 24 Martie 2015

Este momentul sa concepeti proiecte ambitioase pe termen lung. Va sfatuim sa amânati o calatorie lunga în interesul familiei. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine în vizita la prieteni, împreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti cumpatat cu alcoolul.

Horoscop zilnic Rac Marti 24 Martie 2015

Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa terminati activitati începute mai demult. Sunteti bine dispus si puteti lua decizii inspirate. Discutati mai mult cu prietenii si cu partenerul de viata si aveti grija sa va respectati promisiunile!

Horoscop zilnic Leu Marti 24 Martie 2015

Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa sa va gânditi la investitii. Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante! Va sfatuim sa nu neglijati viata de familie.

Horoscop zilnic Fecioara Marti 24 Martie 2015

Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa încasati banii pentru o lucrare încheiata recent. Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Ascultati sfaturile persoanei iubite!

StoreFashion.ro

Horoscop zilnic Balanta Marti 24 Martie 2015

Vi se împlieste dorinta de a schimba ceva în relatiile parteneriale. Aveti încredere în fortele proprii si vointa de a actiona. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati discutia.

Horoscop zilnic Scorpion Marti 24 Martie 2015

Aveti un succes deosebit în afaceri. Puteti sa încheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Va sfatuim sa aveti rabdare. Nu alergati dupa rezultate imediate, ca sa nu aveti surprize!

Horoscop zilnic Sagetator Marti Martie 2015

Dupa o serie de deceptii pe plan social si sentimental, sunteti încântat de un succes neasteptat. Aceasta schimbare de situatie va pune pe gânduri. Profitati de conjunctura favorabila! Aveti grija sa nu va dezamagiti prietenii! Spre seara aflati ca urmeaza sa plecati într-o delegatie.

Horoscop zilnic Capricorn Marti 24 Martie 2015

Sunteti plin de entuziasm si este momentul sa va faceti planuri pentru activitati noi. Puteti sa faceti investitii, sa demarati o afacere sau sa plecati la drum. Va sfatuim sa profitati de aceasta conjunctura, pentru ca puteti avea succes în orice domeniu. Evitati speculatiile de orice fel!

Horoscop zilnic Varsator Marti 24 Martie 2015

Zi buna pentru afaceri. Aveti mari sanse sa redresati bugetul familiei. Sunt favorizate relatiile cu cei din jur. Colaborarile decurg excelent. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Horoscop zilnic Pesti Marti 24 Martie 2015

Sunteti preocupat de problemele financiare. Puteti sa câstigati foarte bine, mai ales daca va ajuta si partenerul de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent, ca sa nu aveti necazuri cu autoritatile. Ascultati sfaturile unei persoane cu experienta!