Purple-BG2

Horoscop luni 30 martie 2015

 

Horoscop zilnic berbec Luni 30 Martie 2015

Pe plan social si profesional, pot avea loc schimbari importante. La serviciu sunteti apreciat pentru stilul de lucru.Spre seara, este posibil sa mergeti la o petrecere cu prietenii. Va recomandam sa fiti mai cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu digestia. Nu neglijati relatiile sentimentale!

Horoscop zilnic taur Luni 30 Martie 2015

S-ar putea ca în familie sa apara tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu va lasati demoralizat! Ca sa evitati un scandal, va recomandam sa fiti mai atent la ce spuneti. Capacitatea de comunicare de comunicare este foarte buna si va ajuta sa depasiti neîntelegerile cu partenerul de viata.

Horoscop zilnic gemeni Luni 30  Martie 2015

Sunteti apreciat în societate, dar si în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasa, va sfatuim sa va folositi farmecul personal. Ar fi bine sa nu fiti prea critic cu o persoana mai în vârsta din familie, ca sa evitati tensionarea atmosferei.

 

Horoscop zilnic rac Luni 30 Martie 2015

Intentionati sa porniti o afacere, dar aveti de facut mai multe drumuri, pentru acte. Dupa-amiaza va pregatiti sa plecati într-o calatorie împreuna cu un tânar din familie. Este o zi buna pentru planuri de viitor. Aveti idei care realiste si ingenioase.

Horoscop zilnic leu Luni 30 Martie 2015

Gratie intuitiei, gasiti o solutie originala la o importanta problema de serviciu. Pentru a o aplica, însa, ar trebui sa faceti ore suplimentare. Va sfatuim sa nu ezitati, pentru ca munca o sa va fie apreciata. Spre seara, ar fi bine sa va gânditi si la odihna. Refuzati orice invitatie si ramâneti acasa!

Horoscop zilnic fecioara Luni 30 Martie 2015

Este posibil sa aveti probleme cu banii, dar va sfatuim sa nu disperati, pentru ca dupa-amiaza vi se ofera o sansa neasteptata. O ruda apropiata va propune o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie celor tineri din familie. Evitati o cearta cu partenerul de viata!

Horoscop zilnic balanta Luni 30 Martie 2015

Dimineata sunteti dezamagit din cauza unui esec financiar si deveniti indiferent la tot ce se întâmpla în jur. Va sfatuim sa fiti mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, s-ar putea ca o ruda sa va faca o surpriza placuta.

Horoscop zilnic Scorpion Luni 30 Martie 2015

Aveti sanse sa rezolvati cu bine o problema sentimentala. Dimineata, un prieten va propune sa va asociati într-o afacere pe care a început-o de curând. Va sfatuim sa acceptati. Spre seara, s-ar putea sa mergeti cu partenerul de viata într-o vizita la prieteni.

Citeste mai departe aici