Horoscop luni 23 martie 2015

Horoscop luni 23 martie 2015

Horoscop zilnic Berbec Luni 23 Martie 2015

S-ar putea sa suferiti pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri în care v-ati pus mari sperante. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare. Înarmati-va cu rabdare si evitati speculatiile financiare!

Horoscop zilnic Taur Luni 23 Martie 2015

Deveniti irascibil din cauza problemelor financiare. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, însa, sa petreceti momente placute în compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fiti prudent în afirmatii!

Horoscop zilnic Gemeni Luni 23 Martie 2015

Întâmpinati mai multe obstacole si aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur va înteleg si încearca sa va ajute. Relatiile cu persoana iubita au o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati împreuna o problema casnica.

Horoscop zilnic Rac Luni 23 Martie 2015

Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va îndepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa sa va odihniti mai mult. Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!

Horoscop zilnic Leu Luni 23 Martie 2015

Un prieten nu îsi respecta promisiunea facuta cu putin timp în urma, ceea ce va irita peste masura. Nu are rost sa va enervati, mai ales ca întârzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective. Daca veti da dovada de întelegere, veti evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie.

Horoscop zilnic Fecioara Luni 23 Martie 2015

Reusitele în afaceri din ultima perioada va determina sa va gânditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai în vârsta din familie va sustin.Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Horoscop zilnic Balanta Luni 23 Martie 2015

Sunteti într-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le oferiti sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Petreceti seara în vizita la rude.

Horoscop zilnic Scorpion Luni 23 Martie 2015

Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati într-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Horoscop zilnic Sagetator Luni 23 Martie 2015

Va dedicati unor activitati intelectuale, cu riscul de a va îndeparta de prieteni, dar satisfactia morala este deosebita. Reusiti sa rezolvati toate problemele familiei. Daca se iveste ocazia sa plecati într-o calatorie, va sfatuim sa renuntati. Sunteti predispus la accidente.

Horoscop zilnic Capricorn Luni 23 Martie 2015

Resimtiti o stare de inhibitie care va împiedica sa va exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amânati întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Este posibil sa nu faceti cea mai buna alegere.

Horoscop zilnic Varsator Luni 23 Martie 2015

Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara sunteti vizitat de o ruda care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul dumneavoastra.

Horoscop zilnic Pesti Luni 23 Martie 2015

Nu este o zi favorabila calatoriilor în interes de afaceri.  Sansele de a obtine câstiguri financiare sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata.