Horoscop joi 26 martie 2015

Horoscop joi 26 martie 2015

Horoscop zilnic Berbec Joi 26 Martie 2015

Se pare ca sunteti nemultumit de tot ce se petrece în jur si va iesiti usor din fire. Va sfatuim sa nu exagerati si sa va controlati reactiile. Evitati discutiile aprinse cu persoana iubita!

Horoscop zilnic Taur Joi 26 Martie 2015

Se pare ca astazi aveti un spirit critic iesit din comun si aveti tendinta sa faceti o tragedie din orice maruntis. Dupa-amiaza începeti sa va pregatiti pentru o calatorie în interes personal. Reusiti sa va linistiti abia spre seara.

Horoscop zilnic Gemeni Joi 26 Martie 2015

Dimineata se pare ca reusiti sa va dezamagiti un prieten apropiat. Sunteti predispus la gafe. Va sfatuim sa nu îi cautati nod în papura partenerului de viata. Ar fi bine sa ascultati o persoana mai în vârsta din familie, chiar daca nu va convine ce spune.

 

kalapod.ro

Horoscop zilnic Rac Joi 26 Martie 2015

S-ar putea sa fiti nelinisitit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceti probleme. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va împrumuta o suma importanta sau va propune o colaborare de pe urma careia puteti câstiga bine. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.

Horoscop zilnic Leu Joi 26 Martie 2015

Aveti tendinta de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sâcâitor. Neîntelegerile cu un prieten apropiat va pun pe gânduri. Întrebati-va daca nu cumva exagerati! Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati discutiile inutile.

Horoscop zilnic Fecioara Joi 26 Martie 2015

Se pare ca acordati prea multa importanta unor probleme marunte si ca sunteti tentat sa exagerati. Încercati sa va detasati! Grijile nejustificate ar putea sa va afecteze sanatatea. Ar fi bine sa va relaxati. Daca vi se ofera ocazia sa iesiti în aer liber împreuna cu persoana iubita, nu ezitati!

 Horoscop zilnic Balanta Joi 26 Martie 2015

S-ar putea sa va schimbati programul pe neasteptate. Nu va îngrijorati, nu este nimic grav! Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea sa descoperiti ca aveti multe în comun. Puteti sa tineti cont de intuitie.

Horoscop zilnic Scorpion Joi 26 Martie 2015

Faceti câteva drumuri scurte, în care reusiti sa îmbinati interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Resimtiti o stare de nervozitate accentuata si sunteti tentat sa exagerati. Va recomandam sa evitati discutiile în contradictoriu si sa tineti cont de sfaturile unei celor apropiati.

Citeste aici tot horoscopul din 26 martie 2015