Horoscop 8 Martie 2015

Berbec: Dimineata va lipseste simtul practic si va irositi energia. Colegii va înteleg si încearca sa va ajute. Va recomandam sa fiti prudent. Nu refuzati ajutorul celor din jur!

Taur: Vi se modifica programul pe neasteptate, dar schimbarile sunt de bun augur. Aveti sansa sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta, care va ajuta într-o afacere. Va sfatuim sa nu luati hotarâri la nervi. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni: Va recomandam sa nu începeti activitati noi astazi, pentru ca puteti sa va loviti de obstacole neprevazute. De dimineata s-ar putea sa va încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteti evita. Amânati activitatile dificile, care necesita o concentrare intensa!

Rac: De dimineata sunteti hipersensibil si agitat, nu va simtiti în apele dumneavoastra. Va recomandam sa nu luati decizii importante, pentru ca nu aveti un contact prea bun cu realitatea. Evitati discutiile în contradictoriu cu cei din jur!

Leu:
S-ar putea ca în prima parte a zilei sa aveti mici probleme în camin. Va recomandam sa le tratati cu calm. Un gest tandru sau o vorba buna va pot ajuta sa evitati o cearta. Financiar nu stati prea bine, dar fiti optimist! Banii vor aparea când veti avea nevoie.

Fecioară:
Dimineata sunteti obosit si confuz, cu un simt practic scazut. Evitati sa luati decizii importante! Va sfatuim sa va odihniti mai mult si sa va limitati la activitati de rutina.

Balanţă: Zi favorabila întâlnirilor cu prietenii si cu persoana iubita. Dupa-amiaza, s-ar putea sa primiti o suma importanta de bani de la o persoana mai în vârsta din familie. Sunt sanse sa vi se propuna o colaborare, dar va sfatuim sa nu va pripiti. Nu este exclus sa aveti probleme din cauza unei femei impulsive.

Scorpion: Aveti tendinta sa fiti idealist si sa credeti ca puteti rezolva totul, foarte usor. Fiti mai realist, ca sa nu aveti surprize neplacute! Va sfatuim sa aveti grija ce spuneti, pentru ca riscati sa jigniti o persoana draga. Nu încercati sa va impuneti punctul de vedere!

Citeste mai departe pe SpyNews