Horoscop sambata 21 martie 2015

Horoscop sambata 21 martie 2015

Horoscop 2015 PESTI – O sa va implicati in buna desfasurare a unui eveniment cu o miza serioasa, or fi bani la mijloc, si onoarea voastra de buni organizatori. Se poate sa-i faceti un serviciu unui apropiat care n-are cu ce sa se deplaseze – urgent – spre o zona de interes.

Horoscop 2015 BERBEC – Se poate intampla ceva special in viata voastra si sa luati un premiu, sa va invite cineva in alt oras sa serviti pranzul, sa va duceti la o petrecere. Va pregatiti de o plecare, un dus-intors prin imprejurimi, sau poate aveti o rezervare la un hotel si mai ramaneti si maine.

Horoscop 2015 TAUR – O sa va faceti noi prieteni pe-acolo pe unde veti ajunge, puteti incropi si o relatie de afaceri, e destula animatie in jurul vostru. Poate vine un musafir de la drum si o sa petreceti cateva ore bune impreuna, mai apar si niste prieteni si o sa se lase cu distractie.

Horoscop 2015 GEMENI – Foarte posibila reuniune cu prieteni, ca sa desfasurati tot felul de activitati deconectante, sa profitati de timpul liber, atat de pretios. Se pare ca i-ati pregatit o surpriza fiintei iubite, o scoateti la un restaurant, intr-un club, sau in parc, depinde acum de posibilitati.

Horoscop 2015 RAC – E o sindrofie de la care nu puteti lipsi, dar nici n-o sa regretati, c-o sa dati de oameni cu care sa rezonati sufleteste. Se poate s-aveti un cuvant de spus la vreo agapa, si sa se tina cont de parerile voastre, sa creati noi tendinte in sfera profesionala, poate.

Horoscop 2015 LEU – Dati o petrecere sau, oricum, o sa va aflati in mijlocul unor oameni care se bucura de un succes, pe care vor sa-l imparta cu toti cei dragi. Va invita cineva la o cafea si puteti afla despre un job sau o afacere, pentru care se va gasi si sponsor.

Horoscop 2015 FECIOARA – Se poate sa va aflati in faza de tatonare cu un nou partener de cuplu si o iesire in lume, cu prieteni prin preajma o sa v-ajute sa va cunoasteti mai bine. In orice moment poate sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa-ncepeti o relatie care sa creasca frumos.

Horoscop 2015 BALANTA – Se pare ca va puteti permite sa cheltuiti niste bani ca sa se simta toti ai vostri bine, le gatiti ceva delicios si-i mai chemati si pe niste prieteni pe la voi. Se poate sa primiti un mesaj de dor de la cineva care n-a putut veni la intalnire, dar o sa va vedeti cat de curand.

Citeste mai departe pe Stirile Pro TV