Horoscop

Berbec
Relatiile sentimentale sunt importante, pentru ca iti pot oferi sprijin, liniste sufleteasca si chiar sfaturi bune in diverse probleme de viata. Totul este sa sa iti deschizi sufletul, sa asculti rabdator ce ti se spune si sa fii sincer in aprecieri. Dupa-amiaza relaxeaza-te, alaturi de cei dragi la vizionarea unui film sau hoinarind prin locurile preferate.

Taur
Se pare ca astazi iti este dor sa petreci mai mult timp cu membrii familiei, cu rudele sau prin locurile natale. Bucura-ti sufletul, conversand si intalnindu-te cu aceste persoane. Este o perioada in care foarte usor ti se pot schimba conceptiile vizavi de casa si ambientul familial. Orienteaza-ti eforturile si pentru a rezolva treburile gospodaresti curente.

Gemeni
Activitatile profesionale desfasurate alaturi de sefi si colegi sunt la ordinea zilei si destul de solicitante. Sunt favorizate discutiile pe teme diverse. Pe de alta parte exista si posibilitatea sa faci mai multe calatorii scurte, pentru a rezolva, fie demersuri profesionale, fie pentru a ajuta o ruda sau un prieten. Fereste-te sa dai sfaturi si sa formulezi concluzii pripite.

Rac
Pe de o parte iti vin bani de la serviciu, insa pe de alta parte, apar imediat si cheltuieli urgente. Totusi, tema importanta a zilei o constituie variantele noi de crestere a veniturilor dintr-o activitate desfasurata intr-un alt loc de munca. De aceea retine ce afli si informeaza-te corect in acest sens. Insa, deocamdata este bine sa economisesti bani.

Leu
Incepi saptamana cu multa energie si posibilitati de a schimba multe si marunte in viata ta. Ar fi bine sa te orientezi mai intai spre modelarea personalitatii tale si a felului in care relationezi cu ceilalti. Foarte usor poti vedea dincolo de perdeaua materiala a vietii cotidiene. Profita de aceste momente si gandeste-te pe indelete cum ai dori sa se desfasoare viata ta de acum incolo.

Fecioara
Iti sunt favorizate discutiile discrete cu persoanele din anturajul profesional. Pe cai neobisnuite vei afla diverse, insa nu toate iti sunt de folos. De aceea selecteaza atat partenerii de dialog, cat si informatiile primite. Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca intregul organsim este ceva mai sensibil astazi. Evita consultatiile si analizele medicale, pentru ca exista riscul unor erori.

Balanta
Multi prieteni sunt in preajma ta. Cu unii s-ar putea sa te intalnesti pur si simplu din senin, cu altii vei lua legatura prin diverse mijloace de comunicare. Oricare ar fi varianta de contact, fii prudent si vorbeste strictul necesar. Asta pentru ca exista masti care te pot induce in eroare. Dupa-amiaza, odihneste-te si analizeaza cele petrecute pe parcursul zilei.

 

Scorpion
Este o zi cu multa forfota la serviciu. Sefii te solicita, colegii vor si ei o mana de ajutor din partea ta, iar tie iti zboara gandurile la distractii si la cei dragi. Concentreaza-te pe treburile profesionale, deoarece exista un risc crescut de alterare a imaginii publice si chiar a pozitiei tale in cadrul grupului de lucru din care faci parte. Dupa-amiaza, rasfata-te cu un film bun.