Horoscop 2015
berbec Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Sanatatea voastra are nevoie sa va eliberati azi de toate obligatiile. Va trebuie un somn bun si o alimentatie sanatoasa, ca sa evitati probleme mai grave. Evitati intrigile ce se tes in jur. Doar relaxati-va!

 

 

TAUR

taur Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Cautati armonia in viata de familie si o colaborare corecta la serviciu. Dupa program, plimbati-va prin parc, insotiti sau nu, ori, daca e prea tarziu, dedicati-va seara unui hobby relaxant. Faceti orice va multumeste.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Un pic de solitudine nu o sa va strice relatiile cu prietenii, nici cu colegii de serviciu. Nu e o zi mai proasta, e doar o zi in care aveti nevoie sa va revizuiti atitudinea, gandurile, planurile de viitor.

 

 

RAC

rac Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Constatati ca va invartiti intr-un cerc, care nici nu are raza prea mare. Opriti tot ce faceti si dedicati-va lucrurilor marunte. Sau somnului, ar fi si mai bine. Unii dintre voi se pot relaxa la bucatarie, gatind ceva special.

 

 

LEU

leu Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Nu aveti prea multa energie si pe aceea vreti s-o consumati pe dispute fara sens. Nu va victimizati singuri si nu va simtiti obligati sa intrati in bataliile altora. Si nici nu va asumati false datorii, ca nu castigati nimic.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Victorii minore, satisfactii asisderea pe ziua de azi. Nici nu trebuie sa va programati sa atingeti obiective importante nici acum, nici in urmatoarele zile. Nu e timpul sa luati decizii majore, atata timp cat va lipsesc informatii importante.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  17 februarie 2015  Astrele trimit un mesaj: nu fiti ipocriti, daca vreti sa evoluati pozitiv!Posibile mici probleme financiare, ce va streseaza in mod exagerat. Din cauza acestora vreti sa evitati sa dati nas in nas cu niste prieteni. Si nici cu partenerul de viata nu aveti o relatie prea domoala. Sunteti obositi.

 

Citeste mai departe pe eNational