Horoscop 12 martie 2015

Berbec

Oricat de mare ar putea fi resimtita acum dorinta de schimbare, este recomandat sa eviti a crede ca poti modela realitatea doar dupa necesitatile tale emotionale sau dupa principiile la care te raportezi. Mai intai, trebuie sa fii tu insuti convins de functionalitatea acestor principii, inainte de a trece la fapte a caror responsabilitate va trebui sa ti-o asumi cu toata seriozitatea.

Taur

Parteneriatele de afaceri, si-n special cele in care sunt implicati prietenii au nevoie de atentie amanuntita, fiindca altfel risti sa iesi in pierdere. Nu ar strica sa fii mai selectiv cu cei din jur, fara a ajunge totusi la extrema de a fi suspicios fara motiv. Este bine sa ai sub control si aspectele ce tin de zona juridica, pentru a nu fi surprins de actiunea din umbra unor persoane cu intentii nu tocmai bune.

Gemeni

O anumita tensiune se poate resimti in zona parteneriala unde poti fi constrans de asumarea unor responsabilitati suplimentare, desi poate credeai ca parcursul va fi unul mult mai lin. Comunicarea sincera si la obiect te poate scoate din incurcaturi, existand riscul interpretarilor gresite si aparitiei unor tensiuni legate de proiecte in care este implicata si componenta financiara.

Rac

Rutina activitatilor zilnice poate fi perceputa ca fiind obositoare, acompaniata de dorinta puternica de evadare, tocmai cand esti chemat sa-ti dovedesti implicarea si angajamentul. Traversand un rastimp in care revolta si masurile radicale par optiunile cele mai la indemana, este indicat sa incerci a evalua realist situatiile si eventualele decizii pe considerente rationale si nu emotionale.

Leu

Astazi este posibil sa travesezi momente de crispare si de indoiala in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita sau chiar a te retrage daca simti ca nevoile tale emotionale nu sunt asigurate de aceasta. Insa nu e cazul sa te descurajezi, doar sa fii obiectiv.  Ar fi indicat sa acorzi o atentie sporita oricaror activitati la locul de munca sau deplasarilor care presupun un grad ridicat de risc.

Fecioara

Asteptarile realiste de la partenerul de cuplu dar si cele ale familiei de la tine sunt astazi subiecte de interes carora trebuie sa le acorzi atentie. Ar fi de preferat sa aveti o discutie cat se poate de sincera si constructiva referitor la responsabilitatile asumate de fiecare dar si la gestionarea resurselor, pentru a nu ajunge la momente critice si acuzatii de abuz a unuia sau a altuia dintre  membrii familiei.

Balanta

Daca relatiile cu cei dragi se afla sub presiune, nu gasesti prea usor nici energia de a te ocupa de tot ce ai programat in agenda zilnica, preferand sa evadezi putin din acest mediu. O mica deplasare in natura ti-ar putea inlatura gandurile negre. Totusi, mai ales la serviciu dar si in familie, este indicat sa nu treci cu vederea detalii acolo unde riscul de neintelegere poate avea repercursiuni serioase.

Scorpion

Administrarea situatiei financiare cu o mai mare responsabilitate poate fi astazi o tema de gandire dar si o invitatie de a nu te lansa in speculatii fara o analiza atenta si lamurirea neclaritatilor. La locul de munca, chiar daca iti schimbi brusc intentiile, tendinta de a actiona in forta si de a impune anumite conceptii personale nu se poate solda prea usor cu rezultate pozitive.

Citeste mai departe pe Jurnalul National