Horoscop 11 martie 2015

Berbec 
Tot ce ti se intampla astazi iti va trezi cu siguranta emotii profunde dar si o mare putere de a te concentra asupra transformarilor interioare prin care, mai mult sau mai putin voit  vei trece. Fii constient de curentul puternic reformator care te impinge catre schimbari radicale si asumarea unor riscuri mari in zona socio-profesionala, insa daca simti ca asta-i directia, focalizeaza-ti eficient actiunile.

Taur
S-ar putea sa descoperi din senin ca anumite persoane care pana acum iti erau prieteni sau chiar parteneri au cu totul alte intentii fata de tine, in defavoarea ta, fapt ce te poate afecta din punct de vedere emotional. Poate fi insa si un semnal ca a venit momentul unor modificari radicale de conceptii care sa te ajute sa treci peste diverse tipuri de atasamente care mai degraba te inlantuiesc decat iti confera siguranta.

Gemeni
Anumite proiecte de viitor la care lucrezi intensiv se pot da acum peste cap, prietenii iti pot face diverse surprize sau pe cine te bazai sa te sustina, inclusiv cu bani, nu e acolo. Ideea este, sa nu sari a lua decizii radicale fara a evalua consecintele, cu toate ca impulsurile sunt greu de stapanit. Ai ocazia sa arati lumii ca poti si de unul singur, ca poti face performanta si ca te poti reinventa la nevoie.

Rac
Zona parteneriatelor este sub asediu, dar cel mai probabil legaturile sentimentale sunt primele care vor fi trecute prin foc si sabie, fiindca nu pare sa mai fi ramas vreo dispozitie catre compromis. Frecvent se poate ajunge la lupte de putere, in care toleranta scade spre zero iar deciziile pot fi fara cale de intoarcere. In schimb, daca esti unde trebuie, nimic nu te mai poate opri din drum.

Leu
Aspecte profunde, strict personale sau mostenite de-a lungul generatiilor se vad cu usurinta, exact cand esti chemat sa faci schimbari radicale in sistemul tau de gandire sau privind stilul tau de viata si de lucru. Indicat este sa nu opui rezistenta, ci sa cauti a simti curentul potrivit pe care sa-l urmezi pentru acest tip de tranformare, ce incepe intai din interior si se continua la nivel partenerial.

Fecioara
La serviciu, ai idei avangardiste pe care doresti neaparat sa le pui in practica. Insa, ar fi recomandabil sa evaluazi mai atent riscurile pe care esti tentat sa ti le asumi, investind sau chiar apeland la speculatii financiare. In ceea ce priveste  relatia cu partenerul de cuplu, poti avea parte de surprize dar si de scantei, la care este imposibil sa nu reactionezi exagerat mai ales din punct de vedere emotional.

Balanta
Atmosfera de acasa este tensionata si opozitiile fatise nu mai merita ascunse sub aparenta diplomatica, iesind la iveala. Daca sunt la mijloc banii, cu atat mai mult. Ratiunea este umbrita deseori de implicarea emotionala si aceasta inclestare de forte si vointa se poate lasa frecvent cu rupturi definitive, masuri radicale, lupte de putere. In final, te vei simti eliberat dar si epuizat.

Citeste mai departe pe Jurnalul National