Îți prezentăm cele mai noi modele de ghete de damă de iarnă ieftine și botine ieftine, Colecția Toamnă/Iarnă 2017, cu prețuri începând de la 49.99 Lei

Ghete de damă ieftine de iarnă îmblănite pe interior Adosin 26073, de culoare maro și confecționate din piele ecologică impermeabilă.

Ghete de damă de iarnă la reduceri Corina C7846.GRIS.H.Z, model de ghete de iarnă impermeabile de damă, cu toc plat, cu sistem de închidere cu șiret.

Bocanci de damă de iarnă impermeabili și călduroși Oakui MI3642-PELLE-NERO-OKK. Model de ghete de damă din piele naturală cu talpă joasă.

Ghete de damă ieftine de iarnă îmblănite și cu talpă joasă, confecționate din material impermeabil și rezistent la vânt, Antonia WH-021H11-grizzly/380

Ghete de iarnă de damă din piele naturală Lumberjack, prevăzute cu o talpă joasă și confortabilă, cu inserție elastică.

Ghete de damă sport de iarnă înalte de culoare roșii realizate din piele ecologică și material textil. Ghetele de iarnă pentru femei Elzie sunt foarte călduroase și prevăzute cu sistem anti-alunecare.

 

Ghete de damă sport de iarnă Pepe Jeans Gable PLS30567-926, confecționate pe exterior din piele naturală, pe interior fiind căptușite cu material textil.

Ghete de iarnă de damă confortabile și călduroase DCH 1111233, de culoare maro și confecționate pe exterior din material sintetic, potrivite pentru ținute lejere.

Botine de damă de iarnă îmblănite și călduroase s.Oliver 5.5.26460.39.035. Model de botine de damă impermeabile de culoare neagră, accesorizate cu cataramă.

Ghete de damă ieftine de iarnă la 49.99 Lei A00031075-01-MAR, de culoare maro și îmblănite, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete de damă ieftine de iarnă cu îmblănite, rezistente și călduroase Sundi 26061. Model de ghete de iarnă lejere de culoare negre cu șiret.

Ghete de damă de iarnă îmblănite, călduroase și confecționate din piele naturală ARA DK4852399, prevăzute cu o talpă anti-alunecare.

Bocanci de damă de iarnă din piele naturală Timberland Killington A19JH, confecționați din piele naturală, de culoare galbeni.

Ghete de damă de iarnă ieftine cu talpă joasă, la 89 Lei, de culoare negre, confecționate din piele ecologică, Amendra MTR.

Ghete de damă de iarnă înalte din piele naturală, de culoarea coniacului, model stil bocanc, Octavia Urban Shoes, căptușite pe interior cu piele.

Ghete ieftine de iarnă de damă foarte rezistente la apă, confecționate din piele ecologică, de culoare albastre, cu talpă exterioară foarte rezistentă.

Ghete de iarnă de damă cu blană pe interior MMM CA111 BLACK, realizate din piele ecologică, model de ghete de iarnă ieftine înalte, potrivite pentru ținute casual.

Bocanci de damă de iarnă impermeabili din piele naturală Timberland 6 Inch Premium A13HV, de culoare roșii, cu sistem de închidere cu șiret.