Îți prezentăm modele e ghete, botine și cizme de iarnă spectaculoase, cu prețuri începând de 49,90 Lei, Colecția 2018/2019.

Mai jos gpăsești modele de ghete, cizme și botine impermeabile, rezistente la vânt și zăpadă, ghete îmblănite, cizme de iarnă din piele naturală sau botine cu toc gros.

Cizme de damă de iarbă îmblănite Answear 80-OBD0BI, prevăzute cu talpă plată, confecționate din material textil și sintetic, rezistente la vânt și zăpadă.

Ghete de damă de iarnă impermeabile Rikardo 7788053, de culoare negre și cu toc masiv, moel de ghete de iarnă călduroase, confecționate din piele ecologică.

Cizme de damă de iarnă impermeabile și din piele naturală Tommy Hilfiger Shyenne 3, de culoare negre și confecționate din piele naturală, cu talpă joasă și toc plat.

Ghete damă de iarnă ieftine Alda Cyra, la prețul de 69.90 lei, de culoare camel și cu toc plat, confecționate din piele ecologică întoarsă, călduroase și comode.

Cizme de damă de iarnă don piele naturală Flavia Passini DK1077999, de culoare maro și fără toc, de culoare maro, cu sistem de închidere cu fermoar.

Cizme de damă de iarnă rezistente la zăpadă și vânt Skechers, de culoare negre și căptușite, cu vârf rotund și talpă rezistentă.

Ghete damă de iarnă Guess FLHOE4-ELE10, de culoare negre și cu talpă anti-derapantă, cu sistem de închidere cu șireturi.

Cizme de damă de iarnă cu toc gros și călduroase Lercara Allura, de culoare negre și confecționate din piele ecologică, cu cataramă metalică.

Ghete de damă de iarnă White Mountain Kadera confecționate din piele sintetică, cu material tricotat pe margine, căptușite pe interior.

Cizme de damă de iarnă îmblănite XTI BB2X3075.S8A3, de culoare negre, cu talpă plată și fără toc, confecționate din piele naturală.

Ghete de damă de iarnă cu blană și realizate din piele întoarsă, cu talpă, căptușite pe interior, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete de damă de iarnă cu talpă joasă Flavia Passini UH7N51112DKRS14799, de culoare negre și confecționate din piele naturală, de culoare negre.

Cizme de damă de iarnă îmblănite și călduroase Alvena Boran, cu talpă joasă, de culoare gri și confecționate din matewrial textil și sintetic.

Ghete damă de iarnă cu toc masiv și din piele naturală Aldo OD7N01112DCETERA97, de culoare negre și cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete de damă de iarnă rezistente la vânt și zăpadă Ardelle Milica, îmblănite pe interior, de culoare grena, cu platformă de 4 centimetri.

Ghete de damă de iarnă îmblănite Xti 47523, confecționate din piele naturală, de culoare maro, cu talpă joasă, cu catarame metalice.

Ghete damă de iarnă cu blană artificială și cu talpă antiderapantă Pepe Jeans Collie Sky PLS50337-999, de culoare negre, confecționate din piele naturală.

Cizme de damă de iarnă ieftine Asma Blandibna, la prețul de 49,90 Lei, model de cizme îmblănite și călduroase, realizate din material impermeabil

Ghete de damă de iarnă rezistente la vânt și apă Flavia Passini DK6829600, de culoare kaki și confecționate din piele năbuc, cu sistem de închidere cu șireturi.

Cizme de damă de iarnă Chanah Damaris, îmblănite pe interior și cu talpă joasă model de cizme rezistente la vânt și zăpadă.

Ghete de damă de iarnă ieftine Arella Kathreen, de culoare negre și cu talpă joasă, impermeabile, de culoare negre și cu toc plat.

Botine de damă de iarnă cu toc gros și îmblănite Belva Adrianna, confecționate din piele ecologică, cu talpă foarte comodă.

Cizme de damă de iarnă impermeabile și rezistente la vânt Blaer Sarada, de culoare negre și confecționate din piele ecologică, de culoare negre.

Botine de damă de iarnă din piele naturală Tommy Hilfiger, de culoare negre și prevăzute cu talpă cu striații, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete damă de iarnă îmblănite și impermeabile s.Oliver Calla, confecționate din piele întoarsă, de culoare maro, cu talpă ușoară și stabilă.

Cizme damă de iarnă cu blană Flavia Passini UH7N511G7DKTD77799, confecționate din piele naturală, cu talpă plată și căptușite pe interior.

Ghete damă de iarnă rezistente la apă și zăpadă Daya Toya, de culoare negre, cu sistem de închidere cu șireturi, căptușite pe interior.

Ghete de damă de iarnă cu talpă anti-derapantă Enzo Bertini Eartha, confecționate din piele naturală întoarsă, foarte călduroase.

Ghete damă de iarnă bordo din piele naturală Hester Bufo, căptușite pe interior, cu sistem de închidere cu șireturi.

Cizme de damă de iarnă îmblănite și impermeabile COACH Parka, confecționate din piele naturală, cu talpă joasă și toc plat.

Ghete de damă de iarnă cu toc gros Inello, de culoare negre și confecționate din piele naturală, cu talpă joasă, de culoare negre.

Te-ar mai putea interesa