Va supunem atentiei cea mai noua colectie de ghete si botine dama de Toamna/Iarna 2018. Veti gasi botine si ghete office din piele naturala, casual sau sport, foarte practice si confortabile.

Ghete de damă casual de toamnă/iarnă ieftine, îmblănite pe interior, cu sistem de închidere cu șireturi, cu toc plat și talpă joasă.

Botine de damă de toamnă de la Caprice, confecționate din piele naturală întoarsă, de culoare negre, prevăzute cu toc gros și înalt de 8 centimetri.

Ghete de damă de toamnă-iarnă confecționate din piele naturală, de culoare bleumarin, căptușite pe interior, cu vârf rotund și întărit, potrivite pentru ținute casual.

Ghete de damă casual de toamnă de culoare gri metalizat, confecționate din piele ecologică, cu sistem de închidere cu șireturi, cu toc plat și talpă rezistentă.

Botine de damă e toamnă din Colecția 2018 confecționate din piele naturală, marca Frye, cu sistem de închidere cu fermoar în lateral, căptușite pe interior.

Ghete de damă de toamnă cu talpă joasă și coc plat, marca s.Oliver, confecționate din piele naturală, potrivite pentru ținute casual, căptușite pe interior.

Ghete de damă de toamnă-iarnă cu talpă durabilă, cu sistem anti-alunecare, marca Tom Tailor, accesorizate cu cataramă, prevăzute cu toc plat.

Botine de damă elegante – office de toamnă de la Tommy Hilfiger, confecționate din piele naturală, de culoare negre și prevăzute cu toc înalt de 7,5 centimetri.

Botine de damă de toamnă cu toc gros și înalt de 6,5 centimetri, confecționate din piele naturală, cu vârf rotund, căptușite pe interior.

Ghete de damă casual confecționate din piele ecologică, marca Modlet, de toamnă-iarnă, cu sistem de închidere cu fermoar, accesorizate cu detalii metalice.

Botine de damă office de toamnă de la Ara, confecționate din piele naturală, prevăzute cu toc gros și înalt de 6,5 centimetri, căptușite pe interior cu piele naturală.

Ghete de damă de toamnă cu toc plat și talpă joasă, marca Dolce Vita, confecționate din piele întoarsă, prevăzute cu fermoar la spate.

Ghete de damă mar confecționate din piele naturală, marca Clarks, de toamnă-iarnă, cu model decorativ, cu sistem de închidere cu fermoar în lateral.

Botine de damă elegante confecționate din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar, accesorizate cu detalii metalice.

Botine de damă office de toamnă prevăzute cu toc gros, marca Frye, confecționate din piele naturală întoarsă, căptușite pe interior, cu vârf rotund.

Ghete de damă casual de toamnă-iarnă Colecția 2018, marca Otter, confecționate din piele naturală, cu sistem de închidere cu șireturi, cu taklpă durabilă.

Botine de damă elegante cu vârf pătrat, de culoare gri și confecționate din piele ecologică, prevăzute cu cataramă metalică, căptușite pe interior.

Ghete damă de toamnă cu talpă joasă, confecționate din piele ecologică lăcuită, au tocul plat, cu sistem de închidere cu șireturi și cataramă metalică.

Botine de toamnă office pentru femei de la Geox, confecționate din piele naturală întoarsă, Colecția 2018, cu toc înalt de 9 centimetri.

Ghete damă de toamnă e la Vero Moda, confecționate din material lăcuit, model de ghete fără îchidere, căptuite pe interior cu material textil.

Ghete de damă de toamnă impermeabile, confecționate din piele naturală, de culoare bordo, cu fermoar și șireturi, cu branț capitonat, potrivite pentru ținute casual.

Botine de damă cu toc gros și confecționate din piele naturală, marca Report, de culoare negre, cu sistem de închidere cu fermoar în lateral.

Ghete de damă de toamnă-iarnă cu talpă groasă, confecționate din piele naturală, de culoare albastre, căptușite pe interior, potrivite pentru ținute casual.

Botine de damă de toamnă confecționate din piele naturală, de culoare maro, cu toc plat și talpă joasă, cu model decorativ.

Ghete de damă casual de toamnă de culoare negre, marca Marco Tozzi, confecționate din material sintetic, căptușite cu material textil, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete de damă confecționate din piele naturală, de culoare maro, potrivite pentru toamnă-iarnă, cu sistem de închidere cu șireturi.

Botine de damă office de toamnă de culoare negre, confecționate din piele ecologică, cu toc gros și înalt de 8 centimetri, căptușite pe interior.

Ghete de damă de toamnă ieftine online, cu toc plat, confecționate din piele sintetică, de culoare gri cu negru, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete de damă de toamnă-iarnă de la Clarks, confecționate din piele naturală, de culoare maro, prevăzute cu o talpă rezistentă și cu sistem anti-alunecare.

Botine de damă de toamnă de culoare negre de la Tamaris, prevăzute cu toc gros, confecționate din piele naturală și căptușite cu material textil, cu sistem de închidere cu fermoar în lateral.

Ghete de damă comode de toamnă confecționate din piele naturală, marca Tamaris, de culoare maro, cu sistem de închidere cu șireturi și căptușite pe interior cu material textil.

Ghete de damă de toamnă-iarnă confecțonate din piele naturală, cu talpă joasă și toc plat, marca Kedussa, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete de damă impermeabile și confecționate din piele naturală, marca Flavia Passini, cu sistem de închidere cu șireturi, prevăzute cu talpă rezistentă.

Ghete de damă confortabile de toamnă confecționate din piele naturală, marca XTI, cu vârf rotund și rigizat, cu toc plat.

Ghete damă de toamnă-iarnă de culoare negre și confecționate piele sintetică, cu sistem de închidere cu fermoar, acestea sunt impermeabile.

Botine de damă elegante de toamnă de culoare grena, confecționate din piele ecologică, marca Depurtat, cu sistem de închidere cu fermoar.

Ghete de damă confecționate din piele naturală, de culoare negre, cu talpă joasă, potrivite pentru ținute casual, căptușite pe interior.

Cod:Colecții2018/2019