Iti prezentam cea mai noua colectie de ghete si bocanci de iarna barbati, Colecția 2017/2018. Mai jos găsești ghete de iarnă bărbați impermeabile, ghete de iarnă bărbați Bershka, bocanci de iarnă bărbați de la Decathlon, ghete de iarnă bărbați Intersport, ghete iarnă bărbați ADIDAS impermeabile, ghete de iarnă îmblănite și ghete elegante de iarnă bărbați din piele naturală.

Ghete de iarnă bărbați impermeabile, din piele naturală, Tommy Hilfiger FM0FM00711.990. Model de ghete de iarnă casual bărbătești de culoare negre.

Ghete sport de iarnă pentru bărbați la reducere, Carlită  17727. Model de ghete impermeabile ieftine de culoare roșii, cu sistem de închidere cu șiret

Ghete elegante de iarnă pentru bărbați Bugatti BK1673099. Model de ghete confecționate din piele naturală, de culoare maro și căptușite.

Bocanci de iarnă impermeabili pentru bărbați de la Decathlon, confecționați pe exterior din material sintetic și textil, căptușiți pe interior, cu talpă exterioară din cauciuc.

Ghete de iarnă impermeabile pentru bărbați și cu talpă antiderapantă Menswear London 385068. Modele de ghete casual, de culoare grii.

Ghete sport impermeabile de iarnă pentru bărbați Timberland Eurosprint 6361R, confecționați din piele naturală. Model de ghete de iarnă bărbați călduroase, bune și pentru drumeții.

Bocanci impermeabili de iarnă pentru bărbați SKECHERS Relaxed Fit Format, confecționați din piele naturală, cu sistem de închidere cu șiret.â

Bocanci impermeabili de iarnă pentru bărbați de la Intersport – STORM STRIKE WP T92T3S-KZ2, confecționați pe exterior din material sintetic rezistent la apă și zăpadă.

Ghete de iarnă rezistente și călduroase pentru bărbați Toms 10011051. Model de ghete de iarnă îmblănite și realizate din material impermeabil.

Ghete sport de iarnă impermeabile pentru bărbați Adidas Performance Terrex Swift R Mid Gtx BB4638, confecționate din material sintetic și textil rezistente la zăpadă.

Ghete de iarnă la reducere pentru bărbați Carrera Jeans NebraskaCam721025, cu sistem de închidere cu șiret. Model de ghete de iarnă bărbătești impermeabile.

Ghete de iarnă impermeabile Bershka pentru bărbați, confecționate din material rezistent, potrivite pentru ținute casual.

Ghete de iarnă îmblănite pentru bărbați Mokos 10358. Model de ghete casual impermeabile bărbătești confecționate din piele naturală, cu talpă exterioară antiderapantă.