Am ales pentru voi 30 de modele de ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați, Colecția 2017/2018, confecționate din piele naturală impermeabilă.

Mai jos găsești modele de ghete de iarnă impermeabile bărbătești de la Timberland, ghete de iarnă ieftine la prețul de 54,99 Lei, ghete îmblănite de iarnă, ghete sport de iarnă bărbați de la Adidas, bocanci impermeabili din piele naturală, bocanci de munte de iarnă și ghete elegante de iarnă pentru bărbați din piele naturală.

 

Ghete de iarnă impermeabile pentru bărbați din piele naturală s.Oliver 5.5.15100.29.301, model de ghete casual prevăzute cu o talpă stabilă și confortabilă.

Bocanci casual de iarnă bărbătești din piele naturală Zee Lane 1501-FANTASY-NERO-ZNE, aceștia sunt accesorizați cu ținte, de culoare negri, pe interior sunt căptușiți cu piele naturală.

Ghete de iarnă îmblănite pentru bărbați și realizate din piele naturală rezistentă Bugattin Ringo 386091. Model de ghete moderne de culoare maro cu toc plat și talpă cu sistem anti-alunecare.

Ghete de iarnă bărbătești din piele naturală casual George Adirondack Genuine Shearling, aceștia sunt prevăzuți cu perforații decorative și au sistem de închidere cu șireturi.

Ghete confortabile și rezistente de iarnă pentru bărbați GEOX BKU641VE9, confecționate din piele naturală, de culoare negre, cu talpă stabilă și căptușite pe interior.

Ghete elegante de iarnă pentru bărbați din piele naturală Vagabond 4264.001.20, model de ghete business, de culoare negre, cu talpă plată.

Ghete de iarnă confortabile și impermeabile de iarnă pentru bărbați Timberland Westford Mid Black, confecționate din piele naturală și material textil, de culoare negre, căptușite pe interior cu material de calitate superioară.

Ghete sport de iarnă pentru bărbați impermeabile DC Spartan High WR Boot burnt henna/white, confecționate din piele naturală, de culoare roșii, cu branț capitonat.

Ghete rezistente de iarnă pentru bărbați din piele naturală Jack & Jones Marly 347346, de culoare negre, potrivite pentru ținute casual, cu sistem de închidere cu șireturi.

Bocanci de iarnă rezistenți și impermeabili pentru bărbați HSLT BB-danson, de culoare camel, confecționați din piele ecologică, cu branț căptușit.

 

Ghete comode de iarnă pentru bărbați din piele naturală Clarks B76130957, potrivite pentru ținute casual, model de ghete impermeabile și de culoare maro.

Ghete elegante de iarnă pentru bărbați Le Colonel BK4122899, confecționate din piele naturală. Model de ghete office bărbătești de culoare negre ce au un aspect slim fit, cu talpă plată și realizată din material sintetic.

Ghete sport de iarnă pentru bărbați foarte confortabile Nike Court Borough Mid Winter AA0547-300, confecționate pe exterior din piele naturală, căptușite pe interior cu material textil.

Ghete de iarnă impermeabile pentru bărbați Levis 226790-931-29, confecționate din piele naturală netedă, de culoare maro, potrivite pentru ținute casual, cu sistem de închidere cu șireturi.

Boccanci de iarnă pentru bărbați impermeabili Tom Tailor 3781302, realizate din material rezistent la zăpadă, căptușite pe interior cu material textil.

Ghete de iarnă din piele naturală bărbătești English Laundry Alma Wingtip Boot, potrivite pentru ținute casual-smart, de culoare maro, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete casual impermeabile de iarnă pentru bărbați Hilfiger Denim FM0FM01007.906 confecționate din piele naturală, de culoare maro, model de ghete lejere pentru ținute casual.

Ghete călduroase de iarnă și confortabile DC Torstein Dark Chocolate, confecționate din piele naturală rezistentă, model de ghete sport moderne.

Ghete elegante de iarnă din piele naturală pentru bărbați Semaj OD5N01112BESEMAJ97, de culoare negre, acestea au un aspect slim fit, cu sistem de închidere cu șireturi.

Ghete călduroase de iarnă pentru bărbați și impermeabile GUESS Rand, confecționate din material impermeabil, de culoare negre și cu talpă exterioară cu sistem anti-alunecare.

Ghete ieftine de iarnă pentru bărbați la prețul de 54,99 Lei, acestea sunt îmblănite pe interior, confecționate din material sintetic impermeabil.

Ghete comode ie iarnă pentru bărbați realizate din piele naturală Maloy ZPT, de culoare negre. Model de ghete casual de iarnă impermeabile și rezistente la frig și umezeală.

Ghete din piele naturală de iarnă pentru bărbați Selected Homme Trevor, de culoare maro, cu sistem de închidere cu fermoar și liret. Pot fi încălțate la ținute casual-smart.

Bocanci de iarnă impermeabili pentru bărbați Timberland 6 Inch, confecționați din piele naturală impermeabilă rezistentă și netedă, aceștia pot fi încălțați și pentru drumeții.

Ghete casual de iarnă pentru bărbați Zee Lane 3030-FANTASY-NERO-ZNE, realizate din piele naturală, de culoare negre, căptușite pe interior cu piele naturală.

 

Te-ar mai putea interesa