Îți prezentăm cea mai nouă colecție de genți damă, rucsacuri și poșete Colecția Primăvară/Vară 2020, la reduceri cu până la 70%. Mai jos găsești genți damă de vară office, genți de plajă cu imprimeu floral, rucsacuri ieftine de damă și genți de mână sau de umăr.

Geantă de damă casual Beverly Hills Club Polo la reduceri cu -71%, de culoare albastră, cu baretă de umăr detașabilă, cu buzunar detașabil.

Rucsac de damă casual din material trextil la reduceri cu -50%, de culoare grena, cu imprimeu cu elefanți, prevăzut cu buzunare exterioare.

Geantă de damă neagră Michael Kors la reduceri cu -52%, potrivită pentru ținute casual și office, confecționată din piele naturală, cu lacăt decorativ.

Geantă de damă de vară, de plajă ieftină și la reduceri cu -50%, cu imprimeu în dungi, confecționată din material textil.

Geantă de damă office de vară la reduceri cu -61%, confecționată din piele naturală, de culoare albastră, cu baretă din lanț și piele.

Geantă de damă Guess la reduceri cu -48%, de culoare albastră și cu imprimeu cu buline albe, căptușită pe interior, cu buzunare interioare și exterioare.

Geantă de damă office de vară bordo la reduceri cu -60%, confecționată din piele naturală, cu mâner și curea de umăr detașabilă, cu accesorii metalice argintii.

Geantă de damă casual de vară la reduceri cu -45%, confecționată din piele sintetică, prevăzută cu buzunare interioare, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă e vară aurie la reduceri cu -50%, accesorizată cu ciucure, cu curea de umăr în formă de cablu, cu buzunar în interior.

Geantă de damă Clara la reduceri cu -43%, de culoare neagră, potrivită pentru ținute casual și de birou, confecționată din piele ecologică.

Geantă de damă Release la reduceri cu -15%, de culoare albastră, model de geantă de mână, cu fermoar decorative, cu baretă detașabilă.

Geantă de damă galbenă din piele naturală de umăr la reduceri cu -51%, cu sistem de închidere cu capsă și fermoar, căptușită pe interior.

Geantă de damă de umăr Laura Biagiotti la reduceri cu -75%, de culoare violet, cu 2 barete fixe și una detașabilă, confecționată din piele ecologică.

Geantă de damă Desigual casual la reduceri cu -40%, prevăzută pe interior cu buzunare, accesorizată cu ștrasuri.

Rucsac de damă de vară roșu la reduceri cu -36%, confecționat din piele ecologică, cu mâner și barete de umăr, cu 3 buzunare interioare.

Geantă de damă Tommy Hilfiger la reduceri cu -28%, de culoare neagră, confecționată din material textil și piele ecologică, cu mânere lungi.

Geantă de damă office de vară bleu la reduceri cu -9%, confecționată din piele sintetică, cu mânere negre, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă Guess la reduceri cu -24%, de culoare albă, potrivită pentru ținute casual și office, cu 2 compartimente principale.

Geantă de damă office maro din piele ecologică la reduceri cu -9%, confecționată din piele ecologică, cu baretă detașabilă.

Poșetă de damă Aldo elegantă la reduceri cu -30%, de culoare roz, confecționată din piele ecologică, cu 2 compartimente principale.

Geantă de damă tip sac la reduceri, cu sistem de închidere cu clemă, realizată din material sintetic, potrivită pentru ținute casual.

Geantă de damă casual marina Galanti la reduceri cu -50%, confecționată din piele ecologică, de culoare gri, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă Aldo casual la reduceri cu -40%, confecționată din piele ecologică, de culoare maro, căptușită pe interior.

Rucsac de damă modern cu detalii aurii la reduceri cu -9%, potrivit pentru ținute lejere de stradă, cu barete de umăr detașabile.

Poșetă de damă de vară argintie la reduceri cu -33%, confecționată din piele ecologică, cu baretă de umăr, pentru o ținută lejeră.

Geantă de damă casual de vară roșie la reduceri cu -46%, accesorizată cu detalii metalice, confecționată din piele naturală.

Poșetă de damă de vară Aldo la reduceri cu -40%, de culoare neagră, confecționată din piele ecologică, pentru ținute casual.

Geantă de damă office de primăvară, vară din piele naturală la reduceri cu -43%, de culoare cărămizie, cu ținte metalice.

Geantă de damă casual de vară Nobo la reduceri cu -47%, confecționată din piele ecologică, de culoare gri, cu aplicații decorative.

Rucsac de damă de vară Epica la reduceri cu -45%, de culoare roz, stil casual, confecționat din piele ecologică, cu mâner și baretă.

Geantă de damă de vară galbenă Nobo la reduceri cu -31%, cu detalii metalice argintii, potrivită pentru o ținută casual.

Poșetă de damă casual Reiker la reduceri cu -25%, confecționată din piele ecologică, de culoare albastră, prevăzută cu baretă de umăr.

Rucsac de damă din piele naturală la reduceri cu -41%, de culoare albastru, este foarte încăpător, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă Reiker din piele ecologică la reduceri cu -25%, de culoare albă, de vară, cu sistem de nchidere cu fermoar.

Geantă de damă Monnari de vară la reduceri cu -40%, de culoare bej, confecționată din piele ecologică, cu închidere cu clips metalic.

Poșetă de damă elegantă neagră Call It Spring la reduceri cu -35%, confecționată din piele ecologică, potrivită pentru o ținută office.

Geantă de damă din piele naturală Mazzini la reduceri cu -13%, de culoare albastră, stil casual, cu baretă de umăr, cu închidere cu fermoar.

Geantă de damă casual din piele ecologică ieftină și la reduceri, de culoare gri, cu sistem de închidere cu fermoar, căptușită pe interior.

Geantă de damă office de vară la reduceri cu -35%, confecționată din piele ecologică, căptușită și cu 3 buzunare, cu detalii metalice aurii.

Geantă de damă manzinni la reduceri cu -13%, confecționată din piele naturală, potrivită pentru o ținută casual și office, mărime universală.

Rucsac de damă la reduceri cu -26%, cu sistem de închidere cu fermoar, este confecționat din piele ecologică.

Geantă de damă de firmă Prada la reduceri cu -6%, de culoare roșie, confecționată din piele naturală, model de geantă de seară.

Geantă de damă casual de vară la reduceri, confecționată din piele ecologică, cu baretă de umăr.

Rucsac de damă de vară la reduceri cu -10%, de culoare roz, potrivit pentru ținute casual.

Geantă de damă office de vară galben muștar la reduceri cu -26%, cu 3 compartimente separate, confecționată din piele ecologică.

Geantă de damă de vară ieftină cu imprimeu floral, model de geantă de mână și umăr, din imitație de piele.

Geantă de damă de vară încăpătoare la reduceri cu -10%, potrivită pentru o ținută casual, cu aplicații decorative.

Geantă de damă neagră Calvin Klein la reduceri, confecționată din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă de vară ieftină tip poștaș cu imprimeu floral, confecționată din imitație de piele, căptușită pe interior.

Geantă de damă office de vară din piele ecologică, de mână și umăr, de culoare albastră, cu baretă detașabilă, accesorizată cu blăniță.

Geantă de damă casual de culoare bej la reduceri cu -30%, prevăzute cu 5 compartimente, potrivită pentru ținute casual.

Rucsac de damă frumos și tineresc Guess de culoare roz deschis, este la reduceri, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă la reduceri cu -31%, confecționată din piele ecologică, de culoare neagră, stil casual.

Geantă de damă maro din piele ecologică la reduceri cu -50%, cu sistem de închidere cu șnur, potrivită pentru ținute casual.

Rucsac de damă de vară casual cu imprimeu cu ursuleți, de culoare negru, confecționat din piele ecologică.

Geantă de damă Ecco la reduceri cu -30%, prevăzută cu buzunar și baretă reglabilă

Geantă de damă Aldo la reduceri cu -40%, confecționată din piele ecologică, de culoare roșie cu imprimeu.

Geantă de damă casual de vară la reduceri cu -41%, confecționată din piele ecologică, de culoare roșie, cu buzunare exterioare.

Rucsac de damă casual Ecco la reduceri cu -30%, de culoare maro, stil casual.

Geantă de damă bej la reducere cu -40%, prevăzută cu 3 compartimente, realizată din piele ecologică.

Geantă de damă casual de vară la reduceri cu -37%, confecționată din piele ecologică, de culoare roz deschis.

Geantă de damă de vară la reduceri cu -20%

Geantă de damă de vară la reduceri cu -40%, confecționată din piele ecologică, cu elemente etalice.

Geantă de damă de mână de culoare camel la reduceri cu -30%, cu baretă de umăr detașabilă, pe interior deține buzunar.

Geantă de damă Degigual neagră la reduceri cu -30%

Geantă de damă de vară multicoloră cu broderie la reduceri cu -45%, realizată din material textil.

Geantă de damă albastră la reduceri cu -20%, confecționată din piele ecologică, prevăzută cu baretă de umăr.

 

Te-ar mai putea interesa