Îți prezentăm cea mai nouă colecție de genți de damă de mână și de umăr casual-office “Joelle”.

Mai jos găsești genți damă elegante ieftine online, genți tip messenger, genți din piele naturală, genți damă office negre, roșii, nude, genți damă ieftine casual.

 

 

Geantă de damă de mână elegantă din piele naturală Chiaro Diamanti, rose taupe, cu 2 mânere reglabile și baretă de umăr detașabilă, cu accesorii metalice.

Geantă de damă neagră din piele naturală Luisa Vannini, cu sistem de închidere cu fermoar, prevăzută pe interior cu un comaprtiment.

Geantă de damă casual roșie Evelyn Meli Melo, confecționată din piele ecologică, prevăzută cu o curea de umăr detașabilă.

Geantă de damă office de culoare bleumarin Belle GTNH25, confecționată din imitație de piele, geantă damă elegantă de mână cu baretă de umăr.

Geantă de damă casual de umăr și de mână Peyton Answear, confecționată din piele naturală, de culoare maro auriu.

Geantă de damă casual-office din piele naturală Athena FDMJ5BG, de culoare roz, geantă cu ținte metalice.

Geantă de damă casual cu imprimeu cu buline Next Catherine JHCD4W, de culoare bleumarin și cu bretele ajustabile, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă office din piele naturală Sawyer Diamanto KJ-DS2hg, de culoare bordo, geantă de damă elegantă de mână și de umăr, prevăzută cu buzunare.

Geantă de damă casual argintie Miranda Kalapod GH-FD25, confecționată din piele ecologică, model de geantă ieftină cu mânere fixe.

Geantă de damă elegantă mare grena Madeleine F25JUJG, prevăzută cu accesoriu metalic, cu mânere, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă galbenă din piele naturală Luisa Vannini HJ-DSW5, cu sistem de închidere cu fermoar, prevăzută pe interior cu un comparrtiment.

Geantă de damă de mână de culoare neagră Guess H-FVDC8V, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă elegantă de culoare crem Aldo Jimena, cu mânerev cu lanț, căptușită pe interior, potrivită pentru ținute de seareă.

Geantă de damă ieftină de mână și de umăr Fernanda HGJG-C25, multicoloră, confecționată din material textil,geantă de damă casual ieftină.

Geantă de damă de umăr ieftină Next Emmalyn, confecționată din piele ecologică, cu bretele ajustabile, geantă de damă de culoare roz.

Geantă de damă elegantă din piele naturală de culoare verde Charley HJU-VF25, cu dimensiunea de 29x38x18 cm.

Geantă de damă de mână roșie Armani Coraline, confecționată din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă de umăr neagră casual Siena, prevăzută cu șnur colorat, geantă de damă cu buzunar pe interior, confecționată din imitație de piele.

Geantă de damă de mână modernă casual Teresa GTH-DS25D, de culoare albastră, confecționată din material textil, geantă de damă din denim.

Geantă de damă neagră c decorațiuni florale multicolore, cu închidere cu șnur.

Geantă de damă elegantă – office roșie din piele naturală Scarlette Diamanti, model de geantă de umăr și de mână, cu mânere reglabile.

Geantă de damă casual cu 5 buzunare și compartiment mare Nataly Tendenz, confecționată din piele ecologică, cu buzunar exterior.

Geantă de damă casual de culoare neagră Jaylynn Ecco, confecționată din piele naturală, cu design geometric.

Geantă de damă casual din piele ecologică Annalee Meli Melo, model de geantă cu lanț, este foarte practică și cu un desing modern și tineresc.

Geantă de damă ieftină online Sharon Maribon, geantă de damă casual de culoare neagră, cu 2 mânere, căptușită pe interior.

Geantă de damă galben muștar de umăr Frankie GF-CD25, model de geantă casual, confecționată din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damp casual Medicine Kailee, de culoare portocalie, model de geantă de damă de mână, cu lanț metalic.

Geantă de damă elegantă din catifea ieftină Yamileth Moze, model de geantă ieftină de umăr, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă de culoare neagră Desigual Jasmin, cu dimensiunea de 36 x 27 x 13, cu sistem de închidere cu fermoar, confecționată din piele ecologică.

Geantă de damă confecționată din piele naturală Ribelle Nalani, cu sistem de închidere cu fermoar, model de geantă de damă casual de umăr.

Geantă de damă de umăr casual Katalina Brasty, model de geantă încăpătoare și practică cu buzunare interioare și exterioare.

 

Geantă de damă de umăr Corinne UrbanBag, confecționată din piele naturală și material textil acetat, potrivită pentru ținute casual.

Geantă de damă messenger Zee Lane Deborah, confecționată din piele ecologică, geantă de damă ieftină roșu corai, cu bgaretă ajustabilă și detașabilă.

Geantă de damă casual ieftină online Khaleesi FH-NHY5VD, de culoare albastră, confecționată din material sintetic, potrivită pentru ținute casual.

Geantă de damă elegantă neagră Tinley HL-WSDF25, confecționată din piele ecologică, aceasta dispune de buzunare pe interior.

Geantă de damă de umăr din piele naturală Anabelle Diamanti BG-VEDW25, de culoare violet, cu baretă de umăr reglabilă.

Geantă de damă casual imprimeu leopard Neverland Louisa, confecționată din piele ecologică, căptușită pe interior.

Geantă de damă elegantă ieftină neagră Whitney Manzara, confecționată din piele ecologică.

Geantă de damă office din piele ecologică Giovanna Starshiners, de culoare maro, model de geantă de mână.

Geantă de damă din piele naturală Enzo Bertini, de culoarea șampaniei, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă bordo din piele ecologică Mercy Monti, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă casual kaki din piele ecologică Claudia Meli Melo, prevăzută cu franjuri, cu sistem de închidere cu fermoar.